Dijego Košta koban po Arsenal!

Autor: Boban Filipović
nedelja 24.01.2016.
18:52
Izvor: Sportske.net

Brazialc sa španskim pasošem junak londonskog derbija na 'Emiratima'. Njegov gol je sredinom prvog poluvremena rešio pitanje pobednika, a pet minuta ranije je pobegao Peru Mertezekaeru i isterao ga napolje.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Arsenal je propustio priliku da se vrati na čelo tabele, Čelsi je odneo ceo plen sa 'Emirejtsa' i po ko zna koji put demonstrirao da je 'rak rana' za 'Tobdžije'.

Od samog starta derbija, 'Plavci' su bolje izgledali na terenu.

Već u drugom minitu meča, Košćelni je smušenom reakcijom u opasnoj zoni poklonio šansu gostima, Oskar je pokušao lukavim udarcem da savlada Čeha, gađao je bliže ćoše, ali se njegov doskorašnji klupski drug nije dao prevariti.

Arsenal je odgovorio nešto kasnije, Flamini je centrirao sa levog boka odlično uočivši Džoela Kempbel, međutim, Kostarikanac je veoma traljavo zahvatio loptu iz voleja.

Na drugoj strani, Vilijan je zadavao najviše muka Arsenalu, Brazilac je bio najagilniji i najraspoloženiji za igru na terenu, imao nekoliko odličnih akcija, ali je nedostajala završnica i njega i njegovih saigrača u uvodnoj fazi utakmice.

Ključni trenutak meča dogodio se u 18. minutu kada je Dijego Košta umakao Peru Mertezakeru nakon jednog odličnog dubinskog pasa, Nemac ruši prgavog napadača Čelsija kao poslednji igrač odbrane, a sudija Mark Klatenburg nije imao dilemu i pokazao mu crveni karton.

Brojčana nadmoć isplatila se 'Plavcima' nakon samo pet minuta, stvorio se višak na desnom boku, Bane Ivanović je centrirao na prvu stativu, Dijego Košta bio brži od svojih čuvara i zatresao mrežu Petra Čeha - 0:1.

Minut pre vođstva Hidinkovog tima, Venger je izveo iz igre Žirua i ubacio Gabrijela, što je dodatno otežalo situaciju u nastavku.

Borba nije jenajvala, ali izglednih prilika, osim ako izuzmemo situaciju kada je Volkot ostao u ofsajdu, sve do samog finiša prvog dela igre nije bilo.

Prvo je Branislav Ivanović bio izblokiran u odsudnom momentu u 44. minutu, da bi na drugoj strani pred sam odlazak na odmor volej Matjea Flaminija otišao preko gola.

Venger je nakon desetak minuta igre u nastvaku bacio u vatru nedovoljno oporavljenog Aleksisa Sančeza umesto Kempbela, ali to nije dalo konkretan rezultat.

Čelsi je svesno pustio rivala da napada, vrebajući šansu da ga dotuče iz kontre, ali se rezultat nije menjao.

Ostalo je 0:1, aktuelni šammpion je oba puta savladao 'Tobdžije' ove sezone.

Oba srpska reprezentativca, Branislav Ivanović i Nemanja Matić, odigrali su ceo meč za pobendički sastav.

Zanimljivo, ovo je deveti uzastopni meč u Premijer ligi na kom Arsenal nije uspeo da savlada Čelsi. U isto vreme, tim Arsena Vengera je propustio priliku da se vrati na čelo tabele Premijer lige i nakon 23. kola se nalazi na trećem mestu.

'Plavci' su se probili do 13. mesta na tabeli, ali ova pobeda bi mogla da bude najava još boljih igara, posebno kada se ima u vidu da nisu osetili gorčinu poraza na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

157 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Monday, 25.01.2016
00:27

Da Mertesacker nije napravio faul za isključenje, Arsenal ne bi izgubio sve i da je Kosta zabio gol. Ovako, igrač manje protiv ovakvog protivnika je nenadoknadiv. Chelsea zasluženo dobio, a ono što je dobro za Arsenal je da se uskoro vraćaju ozlijeđeni igrači. Borba za titulu će se nvoditi do zadnjeg kola.

avatar
brekbaCh
Monday, 25.01.2016
09:56

Derbi Londona je utakmica izmedju Arsenala i Celsija, u kojoj uvek pobedi Celsi.. i da je bilo 11 protiv 11 isto bi bilo.

avatar
dushanseelny
Monday, 25.01.2016
00:08

Siti im sa svojim neocekivanim kiksevima bukvalno daje titulu a oni kao da se boje da pruze ruku da je uzmu.. Imam neki osecaj da ce Totenhem da je scepa u zadnjim kolima, Poketino je doktor, igra Spursa je nestvarna, a popunjeni su na svim pozicijama..

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 25.01.2016
09:21

Mi kiksamo, eh sada ko voli nek izvoli. Ako nece niko, ima ko hoce... :D :D

avatar
Maestro_(Chelsea)
Monday, 25.01.2016
00:05

Vilian je stvarno veliki majstor motor ove ekipe a tu je i Diego...DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO.......

avatar
brekbaCh
Sunday, 24.01.2016
22:42

Zrelo odigrano, potpuno zasluzena pobeda. Osovina Bane, Sesk, Dijego se vraca u formu.. Azar ono malo sto je igrao, pokazao da je zeljan fudbala i da ce kidati kad se vrati. Nadam se seriji pobeda.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 24.01.2016
21:50

Nikad gori Celsi je pobjedio Arsenal na Emiratesu :)nOstajemo u ligi sigurno hahanNe zna se ko je ocajniji ove sezone u PLnDobra partija Celsija,Kosta nastavlja gdje je Drogba stao

avatar
gunner 85
Sunday, 24.01.2016
21:16

steta za ovo danas pobedili smo sami sebe ali dobro cestitke celziju iskoristili su svoju sansu ...... raduje me najvise povratak sanceza i ozila uskoro se vracaju kokelin i velbek tako da to je vec tim koji i lici na nesto ......borba za titulu ostaje otvorena 4 tima u igri pa cini mi se ko bude imao najvise srece bice sampion

avatar
TH14
Sunday, 24.01.2016
21:16

Ako Wenger neće na fin način da shvati da je Per nula za igru Arsenala kakva se očekuje i da ga izbaci iz postave, onda će da shvati na ovako nefin način. Gabriel zaslužuje ispred njega bez dileme, momak je lavčina velika, svaku utakmicu je odigrao kao i danas jako dobro, uvijek je bio jedan od borbenijih igrača na terenu.nnOva utakmica bi nam trebala biti najbolja lekcija od svih i morala bi biti prekretnica za nastavak sezone. nDosta glupih kikseva i sranja nam se desilo u zadnjem periodu, vrijeme je da se podvuče crta.nnPrvo Gabriel u prvih 11 i ne dirati ga više. A moraju se Boga mi skupiti muda i gurnuti Elnenya već sljedeću tekmu protiv Sotona umjesto Flaminia, doduše sljedeća je zapravo kup, tu će sigurno zaigrati i nadam se da će se istaknuti i da će ostati u sastavu.nnVelika, ali zaista velika stvar je povratak Alexisa. Baš nam je falio netko tko može sam povući ekipu u ovim zadnjim utakmicama. Danas kako je ušao pravo nas je vukao naprijed i bio naš najopasniji igrač. Pročitani smo na osnovi Ozila i Ramseya, vukli su nas dosta što je, ali zadnje utakmice sve lošije i lošije, oni se zatvore i mi smo bez ideje. Pogotovo protiv Stokea kad Ozil uopće nije ni igrao sa loptom se nismo sastali. Tako da će povratak Alexisa skinuti velik teret sa leđa određenim igračima i riješit će dosta problema sa kojima smo se uveliko mučili zadnje vrijeme.

avatar
Micky
Monday, 25.01.2016
22:53

Gabrijel je kriv za Kostin gol, A Arsenalov a postavka sa isturenim Flaminijme je kriva sto Arsenal nije dao gol.n3 sanse je imao.

avatar
Denis Split
Sunday, 24.01.2016
21:10

Nevjerojatno kako jedan nesretan poraz sve mjenja u vašim glavama. Pa alo, ima još 15 utakmica do kraja, vraćaju se Coq, Welbz .. Sad tek počinje.

avatar
gunner11
Sunday, 24.01.2016
21:33

SVAKA CAST MAJSTORE , pusti ove razmazene navijace

avatar
NIKE
Sunday, 24.01.2016
23:28

Nećeš mi vjerovati, ali Azar stvorio više šansi na meču za 10min nego Ozil i Ramzy za 95, a vi topnici kažete da je loš.

avatar
Azrael
Sunday, 24.01.2016
21:06

Smucio mi se Venger i njegova tvrdoglavost.nZar ne moze da shvati da Mertezaker nije dovoljno dobar za tim koji pretenduje na titulu?nEm je spor, em se lose postavlja, nema apsolutno nista dobrog u njegovoj igri.nDok se ne dovede par kvalitetnih igraca nece se Arsenal maci dalje od osmine finala u LS i cetvrtog mesta u Premijer ligi.

avatar
Sunday, 24.01.2016
21:02

It's only one nil, It's only one nil. How s... must you be? It's only one nil.

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 24.01.2016
20:47

Odlicna partija sve izgledalo fantasticno navijaci Arsenala nemaju sto da se bune cist je crveni bio zasluzena pobjeda

avatar
Denis Split
Sunday, 24.01.2016
21:12

Evo i tebe nakon par tjedana nazad. Vidi čuda, baš kad je Chelsea pobjedio.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 25.01.2016
09:26

Hajde decko, pokusaj nekada da iskuliras moje komentare...Nisam ja kriv sto ste izgubili

avatar
Herkules88
Monday, 25.01.2016
00:10

ko se buni za crveni?

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 24.01.2016
23:53

Upravo tako posle par tjedana nisam imao vremena da komentarisem stalno neka zurba samo prelistam i napustim sajt komentarisao sam jos neke Zvezdine informacije i evo me ponovo nazad

avatar
Realan tip
Sunday, 24.01.2016
20:34

Arsenalu nedostaje nekoliko pojacanja da bi bio sampion, ali to nikada nece dovesti, tako da, opet 4. kako sam prognozirao na pocetku sezone.Sreca za njih da sada ide kup za vikend da se malo konsoliduju.CFC na kraju mozda u LE ako podignu formu.

avatar
Jovan CFC
Sunday, 24.01.2016
23:59

pa realno 9 bodova su od mancestera tako da je sasvim realno ako podignu formu.

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 24.01.2016
20:32

Gazi kad su naivni, ne znaju da igraju kad je najpotrebnije i zato ih muska ekipa poput Celsija raznosi kad stigne. U oktobru ove godine bice 4 GODINE od zadnjeg poraza u ligi od ovih leptirica.

avatar
Pique0811
Sunday, 24.01.2016
20:30

Kad neko kaze Messi se mora dokazat u Premier ligi,pa vidite Sancheza udje tek se oporavio radi im sta hoce,pa Aguero pa Suarez kad je bio,a Messinjo klasa za sebe pravio bi dar mar isto,a chelzi zasluzeno uze bodove,neda se arsenalu protiv njih i kad su u najboljoj formi

avatar
Abidal
Sunday, 24.01.2016
20:45

Kad moze bojan kric da ne idemo dalje :D to su samo navijacke price visina nije isto sto i stamenost a messi je vrlo tezak da se faulira zaustavi itd

avatar
MESSSIKING
Sunday, 24.01.2016
20:49

To retko ko i spominje za Mesija.. Zasto bi se on dokazivao kada je najlepse da igras za jedan klub kao sto je Mesi. Dokazivao se on protiv Arsenala, Sitija, Junajteda i igrao je bas dobro protiv njih. Jedino protiv Celzija nije islo ali dobro.

avatar
The Blues1
Sunday, 24.01.2016
20:30

Sjajna utakmica i velika pobjeda za plavce.I arsenal je imao nekih sansi ali utisak je da smo im mogli dati na kraju jos 2 gola da su spretniji bili remy,i willian.Odlicna igra celzija prije svega fabregasa koji je po meni bio odlican onakav kakav nam i treba.Sve je dobro kada nema pedra pa bi volio da su istinite price da ide na kraju sezone,remy uzasno spor i nepokretljiv ,Willian standardno dobar !CFC

avatar
Gooner1985
Sunday, 24.01.2016
20:23

Čestitke navijačima Chelsea. Nikako da skontamo da svaki put nam izbace po jednog igrača sa crvenim kartonom.

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 24.01.2016
20:21

Pobeda u pravom trenutku, ovo moze biti najava niza dobrih rezultata.

avatar
The Blues1
Sunday, 24.01.2016
20:20

Zamislite samo koliko muka ima wenger od celzija :)

avatar
ZGtopnik
Monday, 25.01.2016
12:44

ima da od doba Romana ali pogledaj prijašnje silovanja od strane AFC. Kako bi rekao kralj 14 T.H. zabio sam im 2 gola i sada se zaista pitam koliko je Chelsea uistinu mali klub - proguglaj malo zašto je to izjavio.

avatar
ZGtopnik
Monday, 25.01.2016
16:48

sine i nottingem ima 2 titule prvaka i zvezda 1 pa šta ih to čini većim klubovima od AFC - a ili Chelsea?

avatar
Itomashevic9
Monday, 25.01.2016
15:29

Sine Čelsi pre Romamove ere ima više titula u Evropi nego Arsenal, pozdrav.

avatar
Tris
Sunday, 24.01.2016
20:14

Vidi se po Cemerlejnu koliko su englezi precenjeni...Lik dribla i zaboravi loptu i to mu se redovno desava...Kao neko krilo a ne ume da centrira jednom normalno...Remzi svaki drugi pas ili u aut ili igracima Celsija, decko ne moze da se sastavi a on treba da drzi sredinu...Imao je jednu sezonu dobru kad je eksplodirao i to je to, vratio se na staro...Volkot je tu izgleda samo da trci po terenu kao muva bez glave, nikakve koristi od njega...Mertezakerovo vreme je proslo i on nije za ovakve utakmice...Malo dete bi ga pretrcalo bez ikakve muke...On kad trci deluje kao da hoda...Najveci krivac je Venger i sa njim se treba oprostiti na kraju sezone ako zele da konacno uzmu titulu...Kako su krenuli bice opet borba za trece i cetvrto mestoo...Jedino sto raduje je da se vracaju neki igraci koji su bili povredjeni...

avatar
stfmcfc
Sunday, 24.01.2016
20:10
avatar
Can Demir
Sunday, 24.01.2016
20:10
avatar
LuisSuarezFB
Sunday, 24.01.2016
20:10

Hmmm malo vise sam ocekivao od utakmice ali dobro. Ovakav ritam je odgovarao Celziju koji je bas dobro igrao i zatvorio odbranu. Kosta sasvim dobar kao i ostali igraci. Arsenal jeste napadao ali sve nekako je delovalo kao bez ideje. Izgube se u sesnaestercu i nekako se uspanice. Sa Mertezakerom ili bez njega Arsenalu je isto jer nisam video nekog stopera da je ovoliko los. Kao i za Flaminija koji je uzasno odigrao. Nista bolji nije bio ni Ozil koji je nestao sa ove utakmice. Sancez je uveo malo zivosti ali nista vise. I nije mi jasna odluka da izvede Zirua. Stoji da fali igrac ali trebao je nekog drugog da izvede Venger. Bice ovde gusto do samog kraja jer jeste liga izjednacena i zanimljiva ali previse se kiksa itd... Cak je i Totenhem u trci za trofej i iskreno voleo bi i vise da oni osvoje nego Lester jer nekako mi ne ide to. Celzi je bas daleko od borbe za Evropu ali ima neke male sance za plasman u Ligu Evropu. Ocekivao sam pobedu Arsenala ali desilo se suprotno. I ako ne osvoji Arsenal a napisao sam jos odavno da ako sada ne osvoji Arsenal titulu onda nikada nece jer ovakva sezona se jednom desi i to je to. Ako nisi sposoban za titulu onda stvarno.. Onda Venger i Arsenal ce juriti titulu jos 10 godina..

avatar
NIKE
Sunday, 24.01.2016
20:09

Vengeru ako hoćeš biti špampion, moraš pobijediti šampiona, nakon ovoga se tačno vidi da je on specialista za neuspjehe, ako pored ovako prosječnog Cityja i Lestera i Chelsea koji je totalno van forme, te Uniteda koji ostavljanjem LVGa sam sebi puca u nogu svako kolo, ne uzmeš titulu, stvarno si zastario materijal.

avatar
Johan Krojf
Sunday, 24.01.2016
20:41

Sve se slazem osim da je Siti prosjecan, Siti je po igracima vrhunska ekipa ali imaju trenera koji ne zna da igra velike utakmice i osvaja trofeje, Murinjo, Ancelotti, Hajkens pa i Gvardiola bi se sa Kompanijem, Otamendijem, Tureom, Silvom i Aguerom prosetali do titule u PL sa ovakvim spletom okolnosti.

avatar
Kapitalac
Sunday, 24.01.2016
22:43

Molim te makni iz ove kombinacije Vengera, on bi sa Mesijem i Ronaldom upario Flaminija tako da opet nebi osvojio.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 24.01.2016
20:44

Prosjecni ne bi bili, da nam je zdrav trener, i da su kako treba sa zdravljem igraci... Samo istinu govorim

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 24.01.2016
20:09

Zasto Arsene izbaci Zirua,zasto?Volkot i Kembel ocajni,Ozil se uklopio u sivilo.Mertezaker nas sahranio.Venger mora dovesti stopera obavezno...

avatar
StormyLBZ
Sunday, 24.01.2016
22:45

Zasto Mertezaker nije bio sa kapitenskom trakom? Jel Volkot novi kapiten?

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 25.01.2016
09:33

Kod Vengera kapitenska traka ne znaci nista.Da se ja pitam nosio bi je Rosicki....

avatar
Everton FC
Sunday, 24.01.2016
20:09

Sudija nije morao da pokaze crveni, Arsenal zasluzio remi u nakmanju ruku, garantovao bih pobedu Arsenala da nije bilo crvenog kartona

avatar
Barca4ever
Sunday, 24.01.2016
20:19

Kako nije kad je bio poslednji igrac aj mi reci?

avatar
Sunday, 24.01.2016
20:23

Zadnji igrač,nije dirao loptu, čist crveni.

avatar
Everton FC
Sunday, 24.01.2016
20:08

Zalosno je to da je najbolji golman Arsenala protiv Celsija u ovoj deceniji jos uvek ALEX OXLADE CHAMBERLAIN

avatar
lamps8
Sunday, 24.01.2016
20:08

odbrana odlicna razbili smo ih kosta konacno podseca na onog iz atletika,a remi mogao resi tekmu ali fale mu minuti kao i azaru.

avatar
PakyCFC
Sunday, 24.01.2016
20:38

Ako su minuti razlog za to što ne može da potrči i povuče loptu sa sobom, onda to nije pravi profesionalac. Odbrana i dalje nije odlična, Zuma nas nevidjeno vadi, a u jednom trenutku su bila 3 igrača Arsenala slobodna, srećom pa nije lopta došla do njih. I to sve u šesnaestercu.

avatar
lamps8
Monday, 25.01.2016
02:21

ma brate drzali smo celu utakmicu ne bi nam mogli dali gol ni za jos 180 min,dobra je odbrana kakva je bila protiv evertona ovo je odlicno,remi bas dugo nije igrao prosle sezone je resavao lagano ovakve situacije.

avatar
Sunday, 24.01.2016
22:00

Slažem se, ali su i pasovi Azara bili direktno u noge Remiju.. Teško je povući kad ti neko da loptu direktno u noge a ne ispred...

avatar
Denis Split
Sunday, 24.01.2016
20:45

Nema te zadnjih par tjedana, čim dobijete isti tren izlaziš iz rupe.

avatar
The Blues1
Sunday, 24.01.2016
20:06

London je plav uvijek bio rak rana smo za arsenal !!!

avatar
West London
Sunday, 24.01.2016
20:03

Mislim da smo zasluženo slavili diego costa za mene igrač utakmice mada su se svi trudili zouma iz utakmice u utakmicu napreduje velikim koracima sve je bilo fantastično što se crvenog tiče nije ga dao jer je prekršaj bio grub nego zato jer je mertescaher bio posljedni igrač obrane nadam se da se costa nije ozbiljnije povrijedio sljedeći je wotford PROUD TO BE A CHELSEA FUN TILL LOSE OR TIE CHELSEA TILL I DIE

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 24.01.2016
20:02

Ne bi meni vise Mertezaker u zivotu igrao. Gabrijel je izmislio fudbal za njega...nRaduje povratak Sanceza, a ovaj Celzi je toliko trula ekipa da ne bi dali drugi gol ni da Arsenal igra sa 5 igraca...

avatar
john terry CFC
Sunday, 24.01.2016
20:34

Nije bitno koliko daš golova,bitno je da pobediš :)

avatar
ZGtopnik
Monday, 25.01.2016
12:53

vidiš kako vas je samo krivo prevodioc naučio, bit je zabit čim više golova jer se igra za navijače koji ionako plačaju jako skupe karte a naravno da je bitno i pobijediti

avatar
NIKE
Sunday, 24.01.2016
21:07

Dali smo vam 2 u prošlom meču, a vi ste toliko svježa ekipa da niste uspjeli dati Chelseau gol već 6 mečeva, 6MEČEVA hej!

avatar
murjak
Sunday, 24.01.2016
20:02

To mi je nevjerovatno, odlično otvorimo meč, diktiramo tempo igre, imamo prilike,Mert dobije crveni,Kosta zabije gol, i opet imamo loptu u nogama i igramo na posjed, umjesto da im utrpamo još gol ili dva i riješimo takmu u prvom poluvremenu.Na kraju spašavaj živu glavu,nevjerovatno,slabi smo psihički..Na kraju krajeva 3 boda na Emirat stadionu je odlično,al nismo još izašli iz krize,puno treba raditi i možda dovesti jedno kvalitetno pojačanje sada u zimskom i još jedno-dva u ljetnom roku..

avatar
gunner11
Sunday, 24.01.2016
20:01

Svaka cast Chelsea u na pobedi .Venger , Mertezaker ,Flamini i Volot su me uzasno iznervirali .Mertezakere imas l obraza , pa da li ijedan stoper onako reaguje zbog tog crvenog kartona smo izgubili utakmicu , ona tu dolazi Venger koji izbacuje Zirua , jedinog igraca koji je mogao da da gol ali zato drzi nesposobnog Volkota koji nema veze s vezom i jos mu daje kapitensku traku , Flaminija vise ne zelim da vidim , sugiran sam da bi Elneny odigrao bolje od njega .Sta reci , besan sam kao i vecina navijaca ali sta je tu je , i dalje smo u borbi za titulu .Jos jednom svaka cast Chelsea u , odigrali su jako dobro i polako se vracaju

avatar
West London
Sunday, 24.01.2016
21:27

Svaka čast na komentaru jedan si od rijetkih koji govori objektivno i jako te respektiram kao navijača arsenala

avatar
gunner11
Monday, 25.01.2016
14:20

Hvala brate , gajim isto misljenje o tebi

avatar
lamps8
Monday, 25.01.2016
02:29

bravo za komentar imate vi dosta krseva treba to oterati polako.

avatar
Barca4ever
Sunday, 24.01.2016
20:00

Flamini-kakav covek takav i igrac.

avatar
Непобедиви
Sunday, 24.01.2016
20:23
avatar
Denis Split
Monday, 25.01.2016
00:41

Slažem se al ko je to Emre Can da mu išta komentira, ništa bolji nije bio

avatar
Barca4ever
Sunday, 24.01.2016
21:42

Ne nego los covek. Ono sto je rekao Emre Canu ono je sramota za svakog coveka i svako treba da se stidi toga jer po tome se vidi da je nikakav covek a bogatstvo nije nikakva osobina vec je materijalno stanje.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 24.01.2016
21:19
avatar
Johan Krojf
Sunday, 24.01.2016
21:11

Bogat nije karakterna osobina, to je stanje, dva razlicita pojma.

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 24.01.2016
20:00
avatar
King Didier Drogba
Sunday, 24.01.2016
19:59

Kao i obicno, dobili smo ih.

avatar
ZEX MAN UTD!
Sunday, 24.01.2016
19:58

Kakav je igrac Aspilikueta.Steta sto igra levo,da je na desnoj strani bio bi jedan od najboljih bekova na svetu.Pravi mu problem ta leva noga u ofanzivi malo inace odlican

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 24.01.2016
23:57

Dobar je naprijed i nazad steta sto nije na desnu stranu

avatar
Maestro_(Chelsea)
Monday, 25.01.2016
21:48

Pa to ne igra prirodnu poziciju ali je fantastican i mnogo drag igrac

avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 25.01.2016
21:10

Ma odlican je samo ga zeza malo ta leva noga

avatar
Jovan CFC
Monday, 25.01.2016
00:10

Jedan od retkih u danasnje vreme da igra srcem!

avatar
Непобедиви
Sunday, 24.01.2016
19:58

Ipak je sudija koban. Mert ga nije ni takao

avatar
Barca4ever
Sunday, 24.01.2016
20:18

Jok ja sam.Promasio loptu covek!!!

avatar
Carina
Sunday, 24.01.2016
20:22

Hahahahahahha koban je Dijego. U poslednja dva meca zaradio vam dva isklkjicenja u prvom poluvremenu, a sad je dao i gol

avatar
NIKE
Sunday, 24.01.2016
19:58

Šampionska igra plavaca. Mislim da smo konačno izašli iz zone za ispadanje, Kosta kad je zdrav i kad se fokusira na fudbal jedan od najboljih napadača današnjice, od kako je otišao Mourinho, Kosta dao isto golova koliko je odigrao mečeva (gol po meču), još i asistira, otvara prostor, kad nema Pedra konačno smo igrali sa 11 igrača. Ovo je šesti uzastopni meč gdje Arsenal nije postigao gol plavcima. Fabregas opet doktorski meč.

avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 24.01.2016
20:37

Partije Koste,njegovi golovi i ucinak,igre Fabregasa,su dokaz da su radili protiv Murinja i da nisu hteli da igraju dok vam je on bio trener....

avatar
Johan Krojf
Sunday, 24.01.2016
19:58

Arsenal ce opet izvisiti za titulu.

avatar
Ajde?
Sunday, 24.01.2016
20:27

Navijač sam Arsenala već nekoliko godina, i volim klub ali i treba da izvisimo, kad navijači ne vide da je problem na klupi a ne na terenu.

avatar
Herkules88
Monday, 25.01.2016
00:14

ja sam to odavno video

avatar
Johan Krojf
Sunday, 24.01.2016
21:17

Treba biti objektivan i shvatiti da je nemoguce osvojiti titula ako ekipe koje pretenduju na sredinu tabele potrose vise od tebe a ti hoces titulu. Venger mora dovesti tri top igraca u svaku liniju tima, stopera u odbranu, DM u vezni red i brznogu devetku u spic, do tada tesko da ce osvojiti titulu. P.S. 150 miliona nisu pare koje Arsenal nema a s tim novcem utrosenim na tri kvalitetna igraca bi se prosetali do titule.

avatar
Carina
Sunday, 24.01.2016
19:58

Mozemo da gubimo od Bornmauta, Kristal Palasa i Sautemtona, ali Arsenal ce opet biti nasa najbolja musterija hahhaha Diego Costa he's done it again

avatar
Непобедиви
Sunday, 24.01.2016
20:58

Da se ja pitam, svake godine vi nas cepajte i kod kuce i na strani 6-0, a mi da osvajamo titule, a vi da slavite opstanke. Poyy

avatar
ZGtopnik
Monday, 25.01.2016
13:09

West London respektiram te kao navijača plavih jer si realan, ali moraš svatiti da je jako komplicirana priča oko AFC-a, trener je takav kakav je ali isti taj trener je donio titule AFC-u kada niko drugi nije mislio da hoče- pa on je izjavio prije sezone 03/04 da će sigurno završiti prvi i da čak misli da će pokoriti ligu bez poraza- znamo svi što je bilo. gradio se stadion, David dein prodao dionice AFC više financiski nije mogao parirati vama i Mufu. Afc je tada bio prosječna ekipa, U to vrijeme je jedni pozitivno što smo imali 14 T.H. da njega nismo imali nebi bili ni u prvih 4.Kada je on otišao dolazi doba Darian deina to je sin od već spomenutog predsjednika, taj sin je glavni krivac što su igrači Fabregas, Cliši, R.v.p. ,Adebajor otišli iz kluba jer im je bio menađer i htio je lovu a svi krive Wengera da je on otjero igrače- NIJE ISTINA.dain ne zastupa više ni jednog igrača barem kod AFC-a - PRODAJA VIŠE NEMA!i da u to vrijeme niko nije htio doči u AFC jer nije mogao konkurirati u ničemu, sada je drugačija priča. Pozdrav još jednom bravo za pobjedu!

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 25.01.2016
01:57

A kad ste vi to osvojili titulu ?

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 24.01.2016
23:59

Ko slavi titule mi ili vi?

avatar
Plasticni Ja
Sunday, 24.01.2016
23:19

Ma mnogo vi slavite titule, a mi vas i dalje cepamo haha

avatar
brekbaCh
Sunday, 24.01.2016
22:39

Koje titule vi slavite ? :D .. dobar deo vas navijaca Arsenala sa ovog sajta niste pratili fudbal kad je poslednja titula osvojena

avatar
maree1
Sunday, 24.01.2016
22:15

Mene samo interesuje kad cete vi osvojit tu ligu, bez ljutnje ali komentar ti nije na mestu nikako. Poyy

avatar
West London
Sunday, 24.01.2016
21:32

Ali ti se ne pitaš treba vam još dobrih i kvalitetnih igrača ali wenger neće to da prizna sve što trebate da bi bili prvaci su upravo ta pojačanja pa usporedi arsenal s özilom i sanchezom i bez njih jer arsenal ima dosta mladih momaka koji trebaju vrhunske igrače da bi se razvijali i bili u top 3 kandidata za osvajanje BPL svake godine.

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 24.01.2016
19:57

Samo napred!!👏nZasluzeno!!👍:👌

avatar
Ajde?
Sunday, 24.01.2016
19:56

Merte jednostavno ne može više igrati u Arsenalu, previše je spor i to nas je koštao puno puta. Volkot igra dobro dve nedelje u sezoni, dok ne izmuze upravu za jači ugovor. Flamini takodje nije dovoljno dobar. Ssa tim igračima se ne napada titula. Trener koji sve to ne vidi, ne treba više da vodi Arsenal. Ako može, neka uzme Lester tu titulu i gotovo, više me nije briga. Dok je Venger trener, neće se Arsenal dokopati titule.

avatar
Thierry Henry
Sunday, 24.01.2016
19:56

Arsenal je sam po sebe koban. Prečesto su skloni samouništenju. nA i ja budala gledam Premijer ligu. Tamo jednom, eventualno dva puta, rivali odigraju dobar meč u pet odigranih kola.

avatar
zagar37
Sunday, 24.01.2016
19:55

Ovaj Kosta mi kida nerve

avatar
xman
Sunday, 24.01.2016
20:25

Pricaj mi o tome...

avatar
West London
Sunday, 24.01.2016
21:01

Kao i ti meni kad te vidim da ovdje ostavljaš svoje komentare.

avatar
Sunday, 24.01.2016
19:55

Tek sam danas shvatio da Beljerin ima ogromnu glavu i da Hidink liči na nešto mlađeg i ljepšeg Van Gala.

avatar
Nangari
Sunday, 24.01.2016
19:55

Do sada sam ga uvek podrzavao...ali zna se ko je krivac. Venger.

avatar
Kico14
Sunday, 24.01.2016
19:55

Mertezaker crveni, Flamini kao da je za Celzi igrao i opet smo dominirali terenom. Ali nema veze,bitno je samo da ekipa ne padne,sad ide serija laksih meceva u narednih 6 kola od koji cak 5 igramo kuci. To se mora dobiti i probati da se odlijepimo od Sitija.

avatar
maree1
Sunday, 24.01.2016
22:13

Druze dje ste dominirali, jesi ozbiljan ti? Samo mi reci po statistici, gde ste vi dominirali? Imali ste 1 sut u okvir gola na celom mecu, vec 6 meceva u ligi nam niste gola dali. Ljutite se koliko hocete, Celzi u kolikom god padu forme bio uvek nabrije Arsenal.

avatar
Kico14
Monday, 25.01.2016
00:08

Ne znam koju si utakmicu ti gledao ali ste se branili cijelo vrijeme,to sto nismo imali sansu u zavrsnici to je druga stvar,al vam je gol bio pod opsadom u par navrata

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 24.01.2016
19:54

Bolje bi se zabavljao da sam gledao golf nego mec Arsenal-Celzi....Ne treba niko da se zacudi ako Lester osvoji titulu jer je ovo najgora sezona Premijer Lige u njenoj istoriji.Ovi veliki klubovi se bukvalno raspadaju.

avatar
Sunday, 24.01.2016
20:35

Uvijek pričaš a uvijek gledaš. Dijete sutra ti škola počinje.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 24.01.2016
20:47

Simke, daj smiri se...

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 24.01.2016
19:54

Arsenal je zasluzio bolji rezultat,Celsi ni sa igracem vise nije uspeo da ih nadigra.

avatar
Sunday, 24.01.2016
20:36

Arsenal nije zaslužio apsolutno ništa, sramota kako se ponašaju igrači koji bi se trebali boriti za titulu. SRAMOTA

avatar
stfmcfc
Sunday, 24.01.2016
20:37

Jeste zasluzio je isto ko i vi protiv Southamptona hahah

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 24.01.2016
19:53

Ljiga... Sramota, ovaj čelzi ne zna pošteno da pobedi!

avatar
Maestro_(Chelsea)
Monday, 25.01.2016
00:01

Gorak ukus posle meca... DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO....

avatar
Maestro_(Chelsea)
Wednesday, 27.01.2016
13:04

DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,DIEGO,....

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 26.01.2016
18:12

Горак укус? Ја сам гледао рапсодију свог Атлетик-а против Еибара тако да то не пије воде... Кошта је 0 и као играч и човек, Ариц предводи навалу Фурије на ЕП а тај просек ће моћи да ужива у његовим мајсторијама путем малих екрана ;)