Dibalin najveći problem - Ronaldov "Robin" postao je Italijan!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.09.2018.
18:12
Izvor: Sportske.net

Niko se nije nadao ovakvom ishodu, ali i to je fudbal.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Federiko Bernardeski igra svoj najbolji fudbal ikada!

Sve se poklopilo dolaskom Kristijana Ronalda koji je trebalo da bude otežavajuća okolnost po igrača koji je prošlog leta plaćen 40 miliona evra.

U četiri utakmice koliko je odigrao u ovoj sezoni, Bernardeski je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, pa je prilično jasno da je on najviše "profitirao" od prisustva Ronalda na terenu.

Italijan se sjajno dopunjuje sa saigračem koji je proradio pored njega i Maks Alegri je sada u velikim mukama šta da radi sa Paulom Dibalom.

"Dijamant" kao da postaje "žrtva" sopstvenih kvaliteta - u Argentini nije uspeo da se nametne pored Lea Mesija, dok je Portugalac sada glavna zvezda "Bjankonera".

Očekivalo se da upravo Dibala bude taj koji će pomoći Ronaldu i oformiti strahovit tandem, ali Bernardeski je u potpunosti preuzeo ulogu Ronaldovog "Robina".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 25.09.2018
20:42

Premocna masina ne znam koga izbaciti sve su to klase dzan pjana kedira quardado nemozes ga ubaciti ni u sredinu juve igra na tri dana bice prilike ali tesko se tu upada.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 25.09.2018
19:57

Juve ima klupu da moze da priusti sebi nesto ovako, Dibala ce uci u formu vec sutra ce dati dva gola, kad proradi bice to pravi Juve ovo sad je smesna igra svaka lopta ide na Ronalda, pravi Juve krece od 10og kola, tek tad ce se igrati vrhunski fudbal, sve do tad su samo nagadjanja a verujem da ce Dibala kad proradi biti glavni na terenu i glavni igrac u LS

avatar
Mangus
Tuesday, 25.09.2018
19:07

Dibala bi najbolje igrao iza spica a bernadeski i cr desno i levo. Al koga onda na sredinu? Pjanic i kedira?ili can i pjanic?

avatar
Stabber
Tuesday, 25.09.2018
18:59

Juve ima najjaci sastav u napadu. Voleo bih da vidim Dibalu kod nas u Celsiju

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 25.09.2018
19:05

I ja Hazarda kod nas u Juventusu haha ali drzimo mi svaki svoje i muski po naslov Bar mi !!!

avatar
amigo999
Tuesday, 25.09.2018
18:57

Rano je jos donositi takve zakljucke...