Dibala u fantastičnoj formi, Ronaldo sve bolji - Juve naciljao titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.07.2020.
19:13
Izvor: Sportske.net

Odlični Juventus nošen Dibalom i Ronaldom hita ka tituli prvaka Italije.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Možemo da odbrojavamo polako do kraja italijanske Serije A.

Ostalo je još osam kola, bez ovog koje se igra danas i sutra a Juventus niže pobede i što je još bitnije njihovim navijačima, igra sve bolje.

Iako protiv Bolonje nisu pokazali nešto posebno, kasnije su uspevali da igraju kao tim, još bolje, posebno mislimo na Kristijana Ronalda.

Lider ove ekipe, pored Kristijana, jeste Paulo Dibala koji je i danas uspeo da se upiše u strelce.

Juventus je tako uspeo danas da savlada gradskog rivala Torino rezultatom 4:1 (2:0) i tako se učvrstio na vrhu tabele.

Već u 3. minutu utakmice prava mala majstorija Paula Dibale koji je napravio slalom u odbrani Torina i bocnuo loptu koja je ušla u mrežu za 1:0.

U 29. minutu kontranapad, Kristijano Ronaldo je poveo loptu, a onda prosledio do Kvadrada koji je nakon driblinga uspeo da se oslobodi čuvara, a onda i da pogodi za velikih 2:0.

Mnogi su mislili da je već tada sve gotovo, ali je Andrea Beloti uspeo da smanji rezultat do kraja poluvremena i to iz penala.

baner


Rezultat je povisio Kristijano Ronaldo iz slobodnog udarca, prelepo je plasirao loptu preko zida i pogodio mrežu za konačnih 3:1. Ovo je bio prvi gol Kristijana Ronalda iz slobodnog udarca otkako je stigao u Juventus, a pored toga vredno pomena jeste da je Ronaldo prvi igrač Juventusa koji je u sezoni postigao 25 i više golova još od 1961. godine.

Do kraja još jedan gol u mreži Torina i to od strane igrača "bikova". Điđi je poslao loptu u svoju mrežu nakon očajne intervencije i centaršuta sa leve strane napada Juventusa.




   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 04.07.2020
22:33

Ma kakav Dibala i Kvadrado, sve je apsolutno u senci nestvarnog slobodnog udarca izlizanog kojim je sam srušio Torino i dokazao da je daleko najbolji izvođač slobodnjaka na planeti. A, šta sada kažete hejteri, ne ume da izvodi slobodnjake? :D Penal majstor? Aha, golčina iz slobodnjaka, a Messi sa penala, a? :D

avatar
juvealexx
Saturday, 04.07.2020
19:41

Pobjeda uz uglavnom "kontroliranu"utakmicu od strane Juventusa , malo "neizvjesnosti" donio je sudac maresca sa prestrogo dosuđenim penalom pred kraj 1 pol , pa je to dalo "krila" Torinu da nešto pokušaju u nastavku utakmice, ali nakon pogotka C Ronalda za 3-1 , Torino se "predao" , a loša vijest za Juve je izostanak možda i 2 ključna igrača pred derbi sa Milanom a to su dybala (nenadoknadiv gubitak) i de light , kojeg će ipak "lakše" nadomjestiti rugani , tom utakmicom protiv Milana počinje "paklen raspored" za juve sa čak 3 derbija u 4 utakmice , Milan , Atalanta i Lazio ,a ni sassuolo neće biti "lakši" protivnik , pokazao je to već jednom ove sezone ,Milan je u sve 3 utakmice "namučio" Juventusa a o laziju i Atalanti ne treba trošiti riječi 😁

avatar
Bádr Hari
Saturday, 04.07.2020
19:17

od kad je nebeski skakac sa 2% masti u sebi dosao, Juventus po obicaju svaki gol daje neregularno. prvi i drugi gol danas faul u napadu,treci cist ofsajd a 4. je mozda regularan. nikako da nauce da pobedjuju posteno kao moj idol Messi i Barsa. :D

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 04.07.2020
19:16

Lako je kad imas Ronaldo i Mesi u napadu ... i Superman na golu