Dibala: "Mrzimo Ronalda..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.04.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Pogađate i zbog čega?

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Mnogi su smatrali da Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo ne mogu zajedno, prošle sezone kod Alegrija nije moglo, Argentinac je odigrao najgoru sezonu u karijeri.

Odbio je da ode, iako je transfer u PL bio gotov i tako kupio navijače Juventusa. "La Hoja" igra odlično ovu sezonu, a sjajno se dopunjuje sa Ronaldom.

On kaže da je sa nepoverenjem dočekao Kristijana.

"Rekao sam mu, Kris, mi Argentinci te mrzimo, zbog načina kako izgledaš, kako hodaš i najviše zbog Mesija", objasnio je Dibala u razgovoru za sajt saveza svoje zemlje.

"Ali, potpuno me je iznenadio, ne samo mene, on je mnogo drugačiji od predstave koju ljudi imaju o njemu", kaže Dibala kome je Ronaldo mnogo pomogao u trenucima u kojima mu nije išlo.

Inače, Dibala je ostao u izolaciji nakon preležanog korona virisa, on i devojka Orijana su zajedno to prošli, ali kaže da nije naivno.

"Da se ne lažemo, video sam da nešto nije u redu, posle pet minuta treninga nisam mogao da dišem. Posle me je sve bolelo danima, nisam mogao da ustanem. I sad se tek polako oporavljam", dodao je heroj navijača Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Thursday, 02.04.2020
18:16

A tek argentinci sa sajta ,badr hari,don andreas,mirijevac i ostali gaucosi koliko mrze ronalda :D