Di Marija otkrio zašto je otišao sa 'Old Traforda'

Autor: Boban Filipović
petak 01.04.2016.
18:12
Izvor: Sportske.net

Dva su osnovna razloga i nije teško pooditi o čemu se radi.

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Prvi je Luj Van Gal. Holanđanin je stavljao 'El Fieda' na pozicije na kojima ne može da se iskaže.

"Mislim da bih mnogo više pružio i da bi svima bilo mnogo bolje da sam igrao na svojoj prirodnoj poziciji, nego što se od mene tražilo da budem nešto što nisam. Trudio sam se svim silama da ispunim zadatke, ali ne vredi, trener kao da je insistirao na težežm putu."
rekao je Argentinac.

Drugi razlog se nadovezuje na prvi, to je ambicija Anhea Di Marije da se bori za trofeje. Sa Van Galovim Mančester Junatedom je po njemu to delovalo kao nemoguća misija.

"Otišao sam jer sam uvideo da ne možemo da napravimo ništa veliko zbog načina na koji stavri funcionišu u ekipi. Ne bih da me ljudi shvate pogrešno, smatram da je trener najvažniji šraf za tim, ali mislim da bi on pre svega više trebalo da koristi kapacitete svojih igrača i da se upravlja prema tome kako da ih ukomponuje u celinu." zaključio je 'El Fideo'.

Anhel Di Marija je procvetao od kako je prešao u Pari Sen-Žermen, a svoju prvu titulu je sa 'Svecima' već osvojio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bel
Sunday, 03.04.2016
19:18

Realno tesko bi bilo svakom treneru posle Fergusona, ekipa se menja iz temelja, treba vremena da se oni upoznaju da se uigraju, Van Gal je mnogo dobar trener, samo sto ima neke cudne poteze koji sve nerviraju, ali prodao je Di Mariju i doveo Marsijala, koji ce ako ovako nastavi bit buduca legenda kluba i duplo bolji igrac od Di Marije.

avatar
Steph22
Saturday, 02.04.2016
11:37

Budi iskren covjece, ima tu istine npr ovo za van Gala, ali kako je on mogao da zna da se klub nece boriti za trofeje. Reci fino da si otisao zbog para i zbog toga sto ti se zivot u Mancesteru ne svidja.

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 02.04.2016
03:01

Ma njemu je Memfis bolji od Di Marije... Trebace dosta vremena MU da se vrati na stare staze...

avatar
Realan tip
Friday, 01.04.2016
23:41

Iz najjace lige na svijetu otisao u polumatersku francusku i ima ekipu koja nema konkurenciju i kazu procvjetao. Ajde? U Unitedu se ponasao kao da je Bog, uvrijedjen dosao iz Madrida, plakao kao neka curica i mislio da je dosao u manji klub da bude serif. Nikakvo pojacanje nije bio i ne mislim da je svjetska klasa i to je dokazao u Unitedu, pa brze bolje pobjegao kod seika da izvuce karijeru koja je krenula nizbrdo. Zatvorio sebi vrata u dva najveca kluba na svijetu i ima obraza da nesto prica. Skart obicni.

avatar
Friday, 01.04.2016
19:44

Први разлог је и најтачнији! Једва чекам да овај Ван Гал оде...

avatar
Igorr
Friday, 01.04.2016
18:59

Pa nije Di Marija, klasa od igrača, lud da sluša Van Gala i njegova popovanja i hirove. Šteta što je došao u pogrešno vreme.

avatar
MANUTD
Sunday, 03.04.2016
12:30

Mnogo veci i bolji igraci od Di Marije su slusali Van Gala, pa osvajali velike trofeje.

avatar
NIKE
Friday, 01.04.2016
18:35

Da se ne lažemo, život u Parizu i Mančesteru svakako može biti velika razlika, to je kao da poredite Beograd i Kragujevac, iskreno da mi za isti posao ponude i veću plaću da radim u Mančesteru ili nešto manju da radim u Parizu, bez razmišljanja bi izabrao grad svjetlosti, a mislim da Di Maria čak ima veća primanja u PSGu, tako da pustite ove lafine o treneru. Kad su Tiago Silva i Ibra napustili Milan koji je jedan od najvećih timova svijeta za odlazak u tad prosječni PSG, sve je bilo jasno, pa sad odlasci u Kinu su dokaz da u glavama fudbalera ima i važnijih stvari od fudbala, samo se još Esad kontra sa našeg sajta bori za istinskim fudbalskim vrijednostima i napadačkim fudbalom, zato je on od danas moj idol :D Pozdrav za moje roditelje, moju ženu Anu Ivanović, (izvini Švajni), te mog divnog sinčića Esada.

avatar
KibaSrb
Friday, 01.04.2016
18:56

upravu si alli, Pariz je jedan od najorig Francuskih gradova za zivljenje sve snob do snoba

avatar
Volem Vosu
Friday, 01.04.2016
23:51

Ne kazem da sam za 10 dana video kako funkcionise grad,ali da je lep-i ne toliko da je grad svetlosti,uvece i ne toliko osvetljen,a i prljav je do zla boga. Fensi ime,ali u sustini ne ono sto sam ocekivao.

avatar
The KING(guapo)
Friday, 01.04.2016
18:15

Sinovi kakav Di Marija i bakraci,sutra napokon od 1.min Alesandre PATO debituje za Celzi.#CFC

avatar
Jürgen Klopp
Friday, 01.04.2016
18:59

Hahahahaha koji Pato... Lik je nestao, cekam samo da raspisu medjunarodnu poternicu za njim... Budi bar jednom realan, ovaj Pato se ne moze nikako uporediti sa onim Patom iz Milana.

avatar
NIKE
Saturday, 02.04.2016
01:04

Od sutra znači ima da dominiramo, možda uspijemo izvući bod ako Pato bude spreman.