Di Marija odgovorio Perezu - Real tražio da ne igra u finalu

Autor: Đorđe Đokić
subota 06.09.2014.
00:34
Izvor: Sportske.net

Prljav veš izbija na površinu. U Realu je očigledno daleko od idealnog, a Di Marija iznosi svoju verziju priče. Demantuje Pereza, tvrdi da je Real tražio da ne igra u finalu u Brazilu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Di Marija je odgovorio Perezu. Sada kad je u Mančesteru nema obavezu kao Ronaldo da ćuti i ne iznosi javno stavove koji su u suprotnosti sa onima koje iznosi Perez.

Očigledno je Di Mariju prilično pogodilo ono što se dešavalo tokom Svetskog prvenstva.

Di Marija je za jednu madridsku radio stanicu potvrdio da je Real pred finale poslao pismo u kome je izričito tražio da Di Marija ne igra u finalu. Di Marija tvrdi da je pismo odmah pocepao pred svima i da je tražio da igra, ali je odluka Sabele bila da ne igra.

Tvrdi i da nije imao dobar odnos sa Perezom, dokaz za to je da Florentino Perez nije prisustvovao kad je produžavao ugovor.

"Čuo sam da je rekao da sam tražio platu kao Ronaldo. Da bih imao takvu platu morao bih da osvojim Zlatnu loptu" - jasno Di Marija demantuje navode Pereza.

"Mogu da kažu šta žele, jasno je da im je novac koji su zaradili na meni pomogao finansijski. Veoma sam srećan što sam u Mančesteru, ali treba mi malo vremena da se adaptiram." - kaže Argentinac.

Da podsetimo, Perez je optužio Argentinca da je iz Reala otišao jer je tražio istu platu koju ima Ronaldo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke