Di Frančesku presela "sedmica" u Firenci - uskoro bivši, spremljena i zamena!

Autor: Stefan Matić
petak 01.02.2019.
16:25
Izvor: Sportske.net

Razlaz na leto je izgleda neizbežan, a pojavilo se nekoliko vrlo interesantnih imena.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Teški dani su u Rimu posebno za navijače Rome posle debakla u kupu Italije, "Viola" je ponizila i nanela im poraz od 7:1!

Naravno, prvi na udaru je trener Euzebio Di Frančesko za koga italijanski mediji pišu da je ostao potpuno sam, bez ičije podrške u svom klubu.

Kalčomerkato piše kako je Euzebio di Frančesko razočarao svoje igrače koji su izgubili poverenje u svog trenera štoje vodilo do ubedljivog poraza na "Artemio Frankiju".

Monći i ostali čelnici Rome će najverovatnije završiti sezonu sa italijanskim trenerom, ali na leto već sledi raskid ugovora.

Lista kandidata postoji.

Paulo Souza je prvo ime, ali navijači Rome imaju odbojnost prema njemu.

Dalje slede Roberto Donadoni, Loran Blan i ime koje se izdvaja - Đan Pjero Gasperini, čovek koji čuda čini sa Atalantom ove sezone.

Di Frančesko već za dva dana ima izuzetno bitan duel sa Milanom, u pitanju je borba za Ligu šampiona između dva rivala.

Možda bi pobeda uspela da produži mandat bivšeg trenera Sasuola, poraz bi samo još više zakomplikovao stvari pred domaćim navijačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Friday, 01.02.2019
18:41

Kao navijac Milana odmah bi potpisao da nas ovaj covek vodi. Ako neko bude menjao Rina, voleo bih njega.

avatar
ddr16
Friday, 01.02.2019
17:53

mogu da dodju klop,anceloti i gvardiola zajedno da ih vode,ako na leto prodaju najbolje igrace iz ove sezone opet nista nece uraditi.
na svakoj poziciji gde su otisli mnogo bitni igraci nisu dovedene bolje zamene.
olsen je dobar,ali nije na nivou alisona
kristante i nzonzi ni priblizno kao radja i strotman
zaniolo je jos i najbolji od svih pojacanja
jedina dobra stvar je sto ima dosta mladih igraca koji mogu da budu odlicni za sezonu,dve ali trenutno su jos uvek nedovoljno dobri i klajvert i under i pelegrini i sik,svi su talentovani ali ne moze serija a da se igra sa 6 klinaca u prvih 11,posebno kad je de rosi povredjen

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 01.02.2019
17:31

Nije DF nista kriv, pa Roma se ponasa kao razvojna filijala za vece klubove, uzeli im Rudigera, Salaha, Alisona, Naingolana i jos gomilu a oni bi sad sve na njega da svale. Dok god se budu ponasali kao mali klub trofej videti nece, mada i nije da su neka velicina pa da se kod njih i podrazumeva osvajanje istih.

avatar
As Roma 1998
Friday, 01.02.2019
18:25

Tacno je da je Roma prodala vazne igrace ali to je moralao tako zbog FFP.Od ove sezone su u plusu pa cemo videti sta ce biti na leto.A sto se velicine kluba tice siguran sam da je Roma bar jedan stepenik iznad kluba za koji navijas.Pozz za tebe i nastavi da gledas Romu.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 01.02.2019
19:56

Ako ce tebi biti lakse da je Roma stepenik iznad nemam nista protiv, ali to ne menja cinjenicu da je Roma filijala za vece klubove, kad treba da pokrpe neko mesto od Rome ce uzeti ako im odgovara, a ti uzivaj u toj velicini, upravi, igri, trofejima i rezultatima koji malo malo imaju neku sedmicu.