DFB Pokal - Bundesligaši sigurni, maestro Gaćinović!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.08.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

Svi Bundesligaši koji su igrali svoje mečeve od 15:30 u okviru DFB Pokal nemačkog kupa su pobedili. Srbi zapaženi.

EPA/Frank Rumpenhorst EPA/Frank Rumpenhorst
EPA/Frank Rumpenhorst EPA/Frank Rumpenhorst

Povezane vesti

Bajern je uspeo da savlada Čemnicer sa 0:5, Levandovski je doveo goste u prednost u 20. minutu, u nastavku meča su viđena još četiri gola.

Prvo je Koman postigao gol u 51. minutu, zatim je Levandovski povisio na 3:0 u 60. minutu, da bi Frank Riberi dodatno povisio prednost u 79. minutu. Konačnih 0:5 postavlja Humels u 89. minutu.

Bajern je izveo u ovom meču možda i najjači sastav, nije bilo šale na startu prvenstva.

Ajntraht iz Frankfurta je slavio na gostovanju Erdenbruku sa 3:0, Čandler je doveo goste u prednost, Gaćinović je u 72. minutu povisio na 2:0, a konačan rezultat je postavio Haler 3 minuta kasnije.

Petersen i Hofler su doneli pobedu Frajburgu protiv Halberštata od 2:1, Hubner je bio jedini strelac za domaće, dok je Kajzerslautern slavio protiv Ejhedea sa 0:4 golovima Osave (2), Atika i Morica.

Keln je bio bolji na gostovanju Leheru sa 5:0, Bitenkur, Sorensen, Kordoba, Coler i Žiresi su bili strelci, Jojić je asistirao kod prvog gola gostiju.

Majnc je slavio na gostovanju Luneburgeru, Muto sa 2 gola i Brosicki su doneli pobedu od 3:1, na drugoj strani je strelac bio Vobejda.

Dortmund takođe nije imao problema, slavili su sa 4:0 na gostovanju Rilazinger Arlenu, strelci su bili Bartra i Obamejang koji je postigao het-trik.

Za kraj, Unterhašing je na svom terenu poražen od Hajdenhajma sa 4:0, strelci su bili Berman (2), Glacel i Puš.

Pogledajte u nastavku gol našeg reprezentativca, Mijata Gaćinovića.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke