Deulofeu pokupio lovorike

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.02.2018.
23:25
Izvor: Sportske.net

Katalonac je proglešen za igrača utakmice na svom prvom nastupu u dresu Votforda na 'Vikaridž roudu'.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Katalonac, koji se ove zime vratio u Premijer ligu posle prilično tmurne jeseni u svom matičnom klubu, zablistao je punim sjajem protiv aktuelnog šamiona Engleske.

Nad njim je napravljen penal posle kog su 'stršljenovi' poveli u finišu prvog poluvremena, a svoju fantastičnu partiju krunisao je golom kojim je overena velika pobeda dva minuta pre kraja regulanog toka meča.

Videlo se da je raspoložen za igru, tražio je loptu, bio konstantna opasnost za letargične goste.

Imao je čak 57 dodira sa loptom, 83% tačnih pasova, stvorio četiri šanse za gol saigračima, četiri puta šutrao ka golu, pa je prvenac u finišu meča došao kao nagrada.

Impresivna partija, nema šta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mladenq_
Tuesday, 06.02.2018
22:35

Mora covjek da se divi onoj prici da Messi ne bi bio podjednako dobar u PL, a imas ovu komediju od igraca koji ode tamo i sprda im se sa jednim od boljih klubova, haha.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
02:25

dobar je...ali pored mesija i dembelea moze da bude samo zamena

avatar
FanEngleskogfudbala
Tuesday, 06.02.2018
00:28

Gde god da je igrao sem u Barseloni bio je odlican.Ali ima problem u glavi jer je sebe ubedio da je on igrac samo za Barsu i ni za koga drugog.Ako se opameti i pobegne ima vremena za njega.Jedan od retkih iz Barsine skole koji je izasao u poslednjih nekoliko godina a da nije precenjen.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 06.02.2018
00:27

Majstor. Sam je povedio celzi. Luiz i kajhil kao pioniri prema njemu. Lakse je igrati u worfordu sa fudbalerima nego u milanu sa amaterima, zato je pokazao klasu.

avatar
World is.... REAL
Tuesday, 06.02.2018
02:42

Tom logikom Milan ima bolje fudbalere od Barse, posto je u Milanu malo bolji bio nego u Barsi. A na osnovu ove utakmice, Votford je za Barsu onda vanzemaljac.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
09:12

Nije povedio nego pobedio, nije Kajhil nego Kejhil i nije Worford nego Votford. Inace, u Milanu je on bio i vise nego solidan i dosta dobar, ali, mnogo je lakse pljuvati po Milanu nego napisati nesto iole normalno.