Dešan: ''Ima i nekih poput Portugala, koji izgube kod kuće''

Autor: Beta Beta
nedelja 07.09.2014.
23:51
Izvor: Beta

Selektor Francuske zadovoljan nerešenim ishodom meča na stadionu u Humskoj, u duelu protiv Srbije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Selektor fudbalera Francuske Didije Dešan rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse na početku drugog poluvremena večerašnje utakmice sa Srbijom, ali da nije nezadovoljan nerešenim rezultatom.

"Početkom drugom poluvremena imali smo mogućnost da damo još koji gol, a posle smo imali još veće poteškoće, posebno pred kraj utakmice. Cilj nam je bio da pobedimo, bilo je nerešno, moglo je da bude i bolje", rekao je Dešan posle utakmice u Beogradu.

Francuska i Srbija igrale su na stadionu Partizana nerešeno 1:1 u prijateljskom susretu.

"Svaki selektor ima svoje želje i program. Izveo sam tim onakav kakav sam morao, jer smo pred sobom imali ozbiljnog protivnika. Promenio sam dosta igrača u odnosu na prošli susret jer sam želeo svima da dam priliku", kazao je Dešan.

Francuska, domaćin narednog kontinentalnog šampionata će tokom kvalifikacionog ciklusa igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz Grupe I. Dešan je uoči susreta sa Srbijom istakao da želi sve pobede u tim duelima.

"Nismo pobedili, ali nije ni Srbija. Ima i drugih, poput Portugala, koji je izgubio kod kuće. Taj cilj sam pomenuo, ali cilj je i da imamo više bodova od protivnika. Glavni cilj, ipak, je da budemo spremni za prvenstvo", rekao je Dešan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke