Derbi u Danskoj - Spartakov rival očitao lekciju Partizanovom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
20:07
Izvor: Sportske.net

Derbi četvrtog kola šampionata Danske veoma je zanimao i navijače Partizana i subotičkog Spartaka.

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Pred predstojeće duele sa srpskim predstavnicima u trećem kolu Lige Evrope, danas su u četvrtom kolu šampionata Danske odmerili snage Brondbi i Nordsjeland.

Brondbi je pred svojim navijačima dobio ovaj meč sa 2:0, učvrstio se na čelu tabele sa 10 bodova i napravio odličnu uvertiru pred gostovanje Spartaku.

Partizanov rival, Nordsjeland, pretrpeo je prvi poraz u četiri odigrana kola i sada se nalazi na sedmom medstu na tebeli sa pet bodova.

Vođstvo Brondbiju, koji je bio znatno konkretniji rival, doneo je Vilček u 38. minutu posle odlično izvedene, brze akcije kroz sredinu terena - 1:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugi deo igre, a trijumf Brondbija potvrdio je hrvatski internacionalac Erceg posle kornera u 90. minutu meča.

Golove možete da pogledate OVDE.

Bitan detalj dogodio se i u 22. minutu, kada je zbog povrede standardni defanzivac Nordsjelanda Ulrik Jensen morao da izađe iz igre. Njegovo mesto zauzeo je 21-godišnji Anderas Skovgard.

Dodajmo još i da je u odnosu na meč sa AIK-om u četvrtak, Nordsjeland večeras znastupio u donekle izmenjenom sastavu, nedostajali su Kristensen i Mini, a Skov Olsen i Rigard Jensen su zaigrali u drugom poluvremenu.

Brondbi: Švabe - Larson, Aražuri, Kabongo, Koplin - Radošević - Fisker Jensen (Kajzer od 67.), Vigen - Muktar (Tibling od 87.) - Ure (Erceg od 80.), Vilček

Nordsjeland: Larsen - Hansen, Nelson, Jensen (od 22. Skovgard) - Bartolec, Andersen, Strunk Jakobsen, Antvi - Sadik (od 46. Rigard Jensen), Kudus (Skov Olsen od 46.), Damsgard.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 05.08.2018
20:30

Ovaj Brondbi će pokidati našeg Spartaka jadnog! Nek nam je Bog u pomoći!