Derbi Rone - Belgijanac srušio "Zelene"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.11.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Naravno, ništa ne bi bilo da svoje prste nije umešao i fantastični Memfis Depaj.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpik Liona slavili su u velikom derbiju francuskog fudbala protiv Sent Etjena rezultatom 1:0 (0:0).

Igrao se 23. minut kada su "Zeleni" imali veliku šansu preko Dionija, ali je udarac fudbalera gostiju iz dobre pozicije nekako uspeo da zaustavi sjajni Entoni Lopes.

Nova šansa za goste usledila je samo sedam minuta kasnije, ovoga puta Debiši preti glavom, lopta je išla u same rašlje, ali je Lopes još jednom fantastično intervenisao.

U finišu prvog dela igre se sjajni Portugalac povredio, ali je na sreću po Lion sjajni čuvar mreže smogao snage da nastavi utakmicu.

U nastavku prvi prete domaći fudbaler i to ponajbolji igrač ove ekipe Memfis Depaj. Holanđanin je tukao sa ivice kaznenog prostora, lopta je prohujala pored leve stative.

Dobili su ipak korner fudbaleri Liona, upravo ga je Depaj izveo sa leve strane, da bi u kaznenom prostoru Sent Etjena sjajno skočio Džejson Denajer, koji snažnim udarcem glavom matira Rufijea za 1:0 u korist domaće ekipe. Igrao se tada 62. minut.

Ubrzo nakon pogotka, domaćin je doživeo veliki peh, direktan crveni karton zbog jednog užasnog starta je dobio bivši fudbaler Mančester junajteda Rafael, te je Lion sa 10 igrača morao da igra poslednjih 20ak minuta.

Ipak, u 82. minutu, umalo da brojčani nadjačani fudbaleri Liona dođu do novog pogotka, u prilici se našao Ouar, ali je mladi Francuz poslao loptu pored gola velikog rivala.

U finišu je teren zbog povrede morao da napusti i Memfis Depaj, ali promene rezultata nije bilo, Lion je upisao trijumf u velikom derbiju.

Pobedom su fudbaleri Liona skočili na drugo mesto na tabeli sa 27 bodova, dok je Sent Etjen ostao peti sa četiri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke