Derbi Italije - Naingolanova majstorija i Ronaldovih 600!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.04.2019.
22:23
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika, najrealnije.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Veliki derbi Italije završen je najpravednije, podelom bodova.

Inter i Juventus su na stadionu "Đuzepe Meaca" odigrali jedan zanimljiv meč, ali pobednika nije bilo - 1:1 (1:0).

Već u 7. minutu smo videli prvi gol na ovoj utakmici. Nakon dodavanja Politana, Naingolan je uhvatio loptu dok je bila u vazduhu, volej udarac je bio fantastičan, legla mu je na najbolji mogući način, a Ščešnji je lošom reakcijom doprineo da se navijači Intera raduju sjajnom golu.

Ispravio je grešku pet minuta kasnije kada je Ikardi šutirao, pa posle toga ponovo kada je De Fraj šutirao posle kornera.

Do kraja poluvremena prilika za Inter preko Ikardija, ali i za Juventus preko Bernardeskija, a promene rezultata nije bilo.

U nastavku Juventus nešto bolji nego u prvom poluvremenu i rezultat je odmah stigao. Kristijano Ronaldo je prvo kombinovao sa Kvadradom, potom je Pjanić ostavio petom loptu Portugalcu koji sjajnim udarcem vara Handanovića za izjednačenje - 1:1.

Bio je ovo 600. gol u klupskom fudbalu za Kristijana Ronalda. Čisto radi informacije, Mesi ima 598 posle ovog gola večeras koji je postigao protiv Levantea.

Ščešnji je bio ponovo na visini zadatka kada je Perišić uputio odličan udarac, pa se može reći da se potpuno izvukao da ne bude glavni krivac za "samo" bod Juventusa.

Juventus je imao dve poluprilike preko Čana i Pjanića, prvi put je otišla lopta preko, drugi put je Handanović dobro intervenisao. Do kraja pokušaj Marija koji brani Ščešnji, a rezultat niko nije mogao da promeni, pa ni Pereira koji je imao veliku šansu za Juve, ostalo je 1:1.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Sunday, 28.04.2019
01:48

Sreća za nas što Inter nije iskoristio svoje šanse u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme, druga priča. Bolja igra, više šansi, pa čak možda i prilika za pobedu, jer mi je Inter od 70-og minuta delovao bezidejno.
Politano je igračina!!! U oba derbija ove sezone Inter je stao kada je njega Spaleti zamenio.
Toliko. Forza Juve!

avatar
juvealexx
Saturday, 27.04.2019
23:02

Derbi koji je opravdao očekivanja iako je Juventus počeo "igrati" tek u 2 pol , to ne znači da nije bilo zanimljivo , inter je mogao sve riješiti u 1 pol u kojem je bio osjetno bolji, u 2 pol nešto bolja i prije svega poduzetnija igra igrača Juventusa ,prije svega C.ronalda pa potom i pjanića te cuadrada što je rezultiralo Izjednačenjem a s obzirom da u 2 pol inter osim onog pokušaja Perišića nije ozbiljnije zaprijetio , neriješeno je nekako najpravedniji rezultat

avatar
Goran.984
Saturday, 27.04.2019
22:37

Nikad mirniji derbi... FJ

avatar
PazzaInter
Saturday, 27.04.2019
22:34

Dva lepa gola veceras, jeste da je Juventus overio titulu ali dosli su ovde da igraju fudbal sto se videlo po startnoj postavi, ipak je ovo Derbi i niko ne zeli da izgubi. Spaleti je kukavica, tim mu vodi veci deo utakmice i stvara sanse, a cim je Juventus dao gol pravi defanzivne izmene. Politana svaku utakmicu mora da izvede a decko je skoro uvek jedan od najopasnijih na terenu i jedini koji zapravo ume da predribla igraca. U tri derbija kod kuce u poslednja 4 kola nema nijedan poraz, ali nijednu pobedu, ocigledno ide kukavicki na remi i iskljucivo ce njegova krivica biti ako Inter upropasti plasman u Ligu Sampiona koji se morao overiti mnogo ranije.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 27.04.2019
23:02

..ima poraz od Lacija 0:1

avatar
PazzaInter
Sunday, 28.04.2019
00:33

Nisi me razumeo, mislio sam na to da je Inter od zadnje 4 utakmice imao tri derbija i nijednu pobedu iako je sva 3 igrao kao domacin.

avatar
No rules
Saturday, 27.04.2019
22:30

Dajemo gol i odma bunker, tu onda B.Valero ulazi, klasika kako smo jadni. Sramota me trenera i ljudi koji ga podrzavaju..

avatar
Boran83
Saturday, 27.04.2019
22:29

Ronaldo sa 40 godiana ima vise kondicije nego ceo inter zajedno. Inter dobro igrao do 70 minuta i onda je pao. Dobar je i bod kako je moglo da bude.

avatar
No rules
Saturday, 27.04.2019
22:29

Najveci poraz Intera bice ostanak Spaletija. B.Valero do sada u ni jednoj utakmici za Inter nista pokazao nije, O doprinos igri, O uticaj na igru, O dinamika i O sve ostalo. Luzeri ćelavi gubite se, ostavite Inter na miru😠

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 27.04.2019
22:28

... najrealnije ... Zasto ? Bili su bolji 60 minuta , imali su vise sansi , ne bi bilo nezasluzeno da su zabili drugi gol

avatar
Oldboy
Saturday, 27.04.2019
23:15

Možda zbog toga što je Inter trebalo da budu 10 puta motivisaniji večeras, ispada da je ovo njihov maksimum protiv ekipe s vrha kojoj rezultat uopšte nije bitan, inače Juventus bolji u drugom poluvremenu, Inter u prvom, pozdrav

avatar
Oldboy
Saturday, 27.04.2019
22:26

Večeras Juventus nije dozvolio Interu da pobedi