Derbi Engleske za Tadićevog kolegu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 07.03.2019.
19:51
Izvor: Sportske.net

Mladi štoper je takođe briljirao pod reflektorima "Santijago Bernabea".

EPA-EFE/Koen van Weel
EPA-EFE/Koen van Weel

Povezane vesti

Veliki uspeh Holanđana će evidentno doneti i onu drugu, tamniju stranu uspeha sa sobom.

Odlične igre "Kopljanika" je "izbacilo" sijaset mladih igrača na opšte videlo fudbalskog tržišta, naravno najbolja pozornica za to jeste Liga šampiona.

Holandski gigant je izbacio trostruke uzastopne šampione a do izražaja su pored Tadića došle i njegove mlađe kolege u vidu Frenki de Jonga, Ziječa, Davida Neresa i Matjis de Lihta.

Potonji je ujedno i kapiten Ajaksa sa samo devetnaest godina, no čini se da igra svoju zadnju sezonu na "Amsterdam areni".

Za mladog štopera su zainteresovani sijaset klubova, ali izgleda da će prvi konkretni potezi doći iz Liverpula i Mančester Junajteda.

Po pisanjima don Balon-a, oba kluba se spremaju da uputu ponude u visini 60 miliona funti što je i tražena cena za mladog štopera.

Jedino što ostaje da se vidi je to koliko će Ajaks uspeti da "naplati" odličnu sezonu, nogu je povukao Frenki de Jong svojimt transferom u Barselonu za sumu od 80 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Friday, 08.03.2019
00:09

Malo mi nesto 60m za takvog igraca! Volio bi da Lvp krene po njega na ljeto...Provjeren duo on i Virgil..Bili bi nezaustavljivi..

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 07.03.2019
20:58

Ocekivano je da ih rasprodaju kao i Monako pre koju sezonu. Tada se samo nije znalo ko ce kako proci ( osim Mbapea koji je bio iz 1 u 1 da ce postati svetska zvezda ) jer su svi maltene bili mladi a u ajaksu su dva vanserijska talenta i jos dva odlicna mlada igraca.