Depaj ponovo u Mančesteru, priseća se Junajteda, evo šta je rekao!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.09.2018.
22:26
Izvor: Sportske.net

Siti će večeras ugostiti Lion.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Ima dosta igrača koji će imati motiv više da se pokažu u ovoj utakmici, kada je ekipa Liona u pitanju. Ima dosta igrača koji su nastupali za Junajted i Siti, a sada su u Lionu. Među njima je i Memfis Depaj.

Depaj je blistao u PSV-u, cela Evropa ga je sa uživanjem gledala u holandskoj ligi, klubovi su se praktično otimali ko će da ga dovede u svoje redove jer je vidljivo bio za klasu bolji od svih. Junajted je pobedio u toj trci i 2015. godine doveo mladog krilnog napadača za 34 miliona evra.

Navijači su bili presrećni i očekivali su mnogo od ovog momka, ali izgleda da mu je "slava" udarila u glavu i da jednostavno nije pružao svoje najbolje partije. Nedavno je i Vejn Runi govorio o Depaju kako ga je savetovao da se ponaša dok je bio kažnjen i igrao sa rezervama, a on je dolazio u svom Rols Rojsu, sa svim svojim "fensi" stvarčicama kako kaže Runi.

Junajted nije imao više strpljenja, pa je nakon samo 18 meseci prodao Depaja za 16 miliona funti. Holanđanin je počeo da pruža bolje partije i postao jedan od najvažnijih igrača u ovom timu Liona. Večeras će sa svojim timom gostovati na "Etihadu", u njemu vrlo poznatom gradu.

"Svi znaju da stvari nisu išle baš najbolje u Junajtedu, ali ja sam sada srećan sa saigračima koje imam danas. Kada pogledam unazad, mogu da kažem da me je odlazak iz Junajteda učinio boljim", rekao je dvadesetčetvorogodišnji Depaj.

Depaj Depay


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Thursday, 20.09.2018
21:38

Dizač tegova i obrve, utripovani klinac koji u Mančesteru nije pokazao NIŠTA. Padao u svakom duelu, previše solirao, presebičan bio, c-šut NULA, dodavanja NULA, jedan od najvećih promašaja u transferima Mančestera.