Dembele urnisao Espanjol, pa ga sačekala kazna veka!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.12.2018.
20:25
Izvor: Sportske.net

Ne zbog stvari na terenu, sigurno...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona je proteklog vikenda savladala Espanjol sa 4:0, a najveću ulogu u tom trijumfu imali su Leo Mesi i Usman Dembele.

Francuz je upisao gol i asistenciju, ali to mu neće pomoći da se izvuče nakon najnovijeg incidenta koji je napravio.

On je dan nakon utakmice zakaznio na trening čak dva sata, a trener Ernesto Valverde je poludeo kada ga je video na parkingu.

Kazna po protokolu je 100 hiljada evra, ali mnogi izvori bliski klubu javljaju da će to iznositi čak tri puta više što bi bio pravi rekord kada su kazne u Barseloni u pitanju.

Njega to nije preterano pogodilo, čak se i šalio na svoj račun sa Pikeom, Busketsom i Albom, ali pravo je pitanje koliko će klub trpeti njegovo ponašanje.

Dembele je već pravio slične prekršaje kada je ostajao kasno kako bi igrao video-igre zbog čega je kasnio na timske sastanke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 12.12.2018
02:01

Podrzavam klub sto ga kaznjava, ovakve kazne trebaju da budu drakonske kao primer svim profesionalnim sportistima. Ako ti se ne svidja u klubu, sacekaj do prvog prelaznog roka pa idi ali u medjuvremenu treniraj i ponasaj se profesionalno jer bas ti imas srece da ne moras da radis za neki minimalac vec sutiras loptu, radis ono sto volis i zaradjujes ogroman novac. Dobra stvar bi bila kod ugovora da ima opciju da se menja, pa mu smanjis platu kao prosecna sobarica sto ima, da vidim kako ce posle da se odnosi prema treningu i klubu.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 12.12.2018
17:29

Konačno i od tebe nešto pametno. Zaslužio si +1 sa moje strane. :D