Dembele spasao karijeru u Barsi?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.12.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo znak da će se promeniti?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Mnogi su osuđivali Dembelea, prvo zbog loših partija, a sada kada igra solidno zbog ponašanja van terena. Neki smatraju da je to zbog njegovih godina, ali svakako, Barseloni je više dosta takvih ispada.

Poslednje je bilo u nedelju, kada je zakasnio 2 sata na trening. Izgleda da je to bio poslednji alarm, a i sama kazna od 200 hiljada evra govori koliko su ljuti u Barseloni.

Ipak, Dembele je uputio izvinjenje svojim saigračima, a svi se nadaju da se ovakve stvari neće ponavljati u budućnosti jer Barselona zaista računa na ovog mladića koji definitivno ima ogroman potencijal, a i skupo su ga platili.

Dembele je igrao protiv Totenhema i postigao sjajan gol, a nakon meča, Karles Alena je rekao kako se Dembele u ponedeljak izvinio i rekao kako se to neće ponavljati:

"Pre treninga je okupio sve saigrače i uputio im javno izvinjenje zbog njegovog ponašanja. Svi smo to prihvatili. On je dobar momak, mi smo sa njih sve do kraja. Moramo da mu pokažemo da računamo na njega."

Osman Dembele


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Wednesday, 12.12.2018
23:25

Dembele je sve bolji, ali treba naci zamenu Suarezu koji je sve sporiji i naci resenje na desnom beku...Semedo je prosek..i naravno Pike i Buskec na klupu...i ne znam koji djavo i po lojoj zasluzi Vidal sad pocinje utakmice al nece ni on jos dugo..

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 12.12.2018
22:53

Rekao bih svasta o coveku ( nisi dete sa 20 godina ) koji je toliko placen a ne moze da dodje na vreme na trening pored tipa tri vozaca i pet kuvara i armije sluga koji ga opsluzuju za sve i svasta ali bojim se da ne bi bilo u skladu sa uslovima koriscenja.

avatar
Barcelonista
Thursday, 13.12.2018
19:34

Sve si u pravu ali vjeruj mi da je jos dijete sa 20 godina. Pogotovo s obzirom da danas ti tinejdzerski superstarovi odrastaju kako odrastaju. Bit ce on dijete makar jos koju godinu.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.12.2018
12:23

Znam ali mi je sve to pomalo tuzno. I ne samo superstarovi, osvrnem se okolo i vidim vrlo slicne stvari, nekada si sa 20 bio svoj covek a sada sa 30 se zivi kod tate i mame.