Dembele se možda vrati i za Klasiko?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.11.2017.
23:56
Izvor: Sportske.net

Situacija se razvija jako dobro po Osmana Dembelea.

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Osman Dembele je početkom sezone doživeo veoma tešku povredu, pretpostavljalo se čak da se neće vraćati ove godine, ali izgleda da stvari izgledaju veoma dobro i da će se on vratiti ranije od predviđenog datuma.

Njegov doktor je istakao da je Dembele već počeo da trči i da bi za dve nedelje mogao da trenira i sa loptom.

Na pitanje da li može da igra protiv Real Madrida, doktor Sakari Orava je istakao da postoji mogućnost i za to.

"Možda, možda će igrati. Ipak, ja vam ne mogu ništa obećati", rekao je on.

Barselona će gostovati Real Madridu 23. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Wednesday, 08.11.2017
19:22

Po meni , jako malo utakmica ,odnosno, jako malo minuta na terenu u Barsinom dresu ,da bi ga Valverde gurnuo u vatru protiv Galaktikosa , s druge strane,koliko ce do tad uopste biti spreman,pa treba mu 15 dana da vrati kondiciju , a tek onda krece rad s loptom...vrlo malo vremena da se igrac spremi za takve utakmice ,kakva je upravo ta protiv Reala , igrac mora da bude vrhunski spreman u kondicionom smislu , pa takticki dio , onda ide uigranost sa ekipom ,a na kraju najvazniji dio psihicko stanje igraca, samopouzdanje itd....sve su ovo faktori,mada igrac njegovog kvaliteta moze da napravi prevagu ....uglavnom vidjecemo !

avatar
P. S.
Thursday, 09.11.2017
18:05

To što si napisao je ne samo tačno nego i razlog više da ga Valverde upravo gurne u igru od prvog minuta, pa da ga zbog povrede zameni u 25. minutu recimo Delofeuom, a da Delofeua zameni u 65. minutu recimo D. Suarezom. Mada moram priznati da do sada što god sam bezumno uspeo da smislim Valverde je uvek uspevao da uradi nešto luđe od toga. :D

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 08.11.2017
14:51

Nema potrebe da igra pre Nove godine, mlad je i ne treba da se rizikuje ništa dok mu kondicija ne bude na visokom nivou.