Del Pjero veruje u svog bivšeg saigrača

Autor: Beta Beta
subota 09.07.2016.
15:44
Izvor: Beta

Bivši italijanski fudbaler Alesandro del Pjero rekao je danas da veruje da Antonio Konte može do titule u Premijer ligi u svojoj prvoj sezoni u Čelsiju.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Konte će ekipu sa "Stamford Bridža" preuzeti ovog meseca, nakon kraćeg odmora posle Evropskog prvenstva na kojem je sa Italijom stigao do četvrfinala.

Čelsi, šampion iz 2015. godine, prošle sezone je imao vrlo lošu sezonu koju je završio na 10. mestu na tabeli.

Alesandro Del Pjero, koji je u tandemu sa Konteom osvojio pet titula u Seriji A i trofej u Ligi šampiona, smatra da će Čelsi biti jedan od glavnih kandidata za titulu u Premijer ligi.

"On je dobar momak, voli mnogo da radi. Ako bude imao priliku da razgovara sa igračima na pravi način i ako oni razumeju šta on traži od njih, Čelsi može da ima vrlo dobru sezonu i verovatno će osvojiti titulu... Neće biti lako, Premijer liga će biti neverovatna ove godine, ali on ima šanse", rekao je Del Pjero za "Skaj Sports".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Sunday, 10.07.2016
15:45

Ne mora do titule, to niko ne trazi od njega. Od njega trazim da formira kvalitetnu osnovu tima, da unese borbeni duh i glad za pobedom u igrace, da pocne konacno da se koristi i ta omladinska skola i silni talenti, pa i na kraju krajeva da se obezbedi Liga Sampiona. Pa tek one tamo sezone, da se lepo napadne titula, sa dobro pripremljenim i uigranim timom.

avatar
Barcelonista
Saturday, 09.07.2016
22:55

Ja nesto imam osjecaj da ce Konte potpuno podbacit u Premijer Ligu, i da ce ga slog strefit onako nervoznog nedje oko nove godine, s obzirom da Englezi nemaju pauzu :-). Salu na stranu, stvarno mislim da nece nesto precerano dobar bit, eventualno 4-5 mjesto. Ne zato sto ga ne volim ili slicno.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 10.07.2016
00:33

Konte takticki najjaci trener u PL,jaci od Murinja i Guardiole.

avatar
brekbaCh
Sunday, 10.07.2016
15:48

Odgovor na ono dole sto si napisao na kingov post: nJuve je bajo, pre Kontea imao dva sedma mesta u ligi, a pre toga su bili u Seriji B, ako si zaboravio. Nije njemu predat vrh tim, sa 500 miliona za pojacanja kao Gvardioli sada u Sitiju. Preuzeo je oronulog i istrosenog diva i vratio ga na staze stare slave.. a cak bi se moglo reci napravio osnovu za drugo zlatno doba Juventusa.

avatar
Barcelonista
Sunday, 10.07.2016
15:11

Samo ne znam na osnovu cega si to zakljucio? Ako pogledas istoriju tih trenera, svaki je imao konkurenciju od makar jos 2 tima u ligama dje su bili treneri (Gvardiola u Njemackoj mozda ne). Dok je ta Italijanska liga presmijesna. Juventus zadnjih 4-5 godina nema sa kim da igra. Milan i Inter pokojni, Roma do polusezone moze da izdrzi, Napoli...samo neka su zdravo, i to je to od prilike.Ne znam dje si vidio taktiku Kontea kad nije imao kvalitetne suparnike. Ono su samo malo jaci treninzi bili u Italiji. Vidjet cemo ga kad mu dodju timovi poput oba Mancestera, Totenhema, pa i taj Arsenal, Liverpul i timovi koji umiju igrat. Evo vidjet cemo svu tu taktiku i znanje.Bojim se samo da ne zavrsi kao Murinjo, sa 10-icom na svojoj polovini cijele sezone ;-)

avatar
Saturday, 09.07.2016
20:42

Procitam naslov i nisam siguran na koga se misli ima toliko bivsih saigraca koji su ostali u svetu fudbala da moze komotno da se sastavi ekipa od njih, i svi se bore za sam vrh u svetu fudbala.

avatar
The KING(guapo)
Saturday, 09.07.2016
16:04

Dve stvari ocekujem od Kontea ove sezone da lansira RLC u orbitu i da igramo brz i agresivan fudbal,nadam se da ce rekrativci tipa Fabregas i Mikel biti odstranjeni iz prvog tima,sto po izvestaju engleskih medija govori da ce tako i biti.

avatar
PakyCFC
Saturday, 09.07.2016
20:13

Svi odu, Mikel ostaje.

avatar
Saturday, 09.07.2016
23:37

Nebi bas druze reko, mislim da ce mu Fabregas biti veoma bitan saraf u ekipi al eto zivi bili pa videli ;)

avatar
NIKE
Saturday, 09.07.2016
22:44

Posle Terryja Mikel je igrač sa najdužim stažem u Chelseau - da nije domuza Emenaloa on bi već odavno bio bivši.