Debeo ili ne, bitno da je kod Sarija - Iguainove nestvarne brojke postaju još bolje!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 03.02.2019.
12:35
Izvor: Sportske.net

Navijači Čelsija u blagoj euforiji.

Beta/AP Photo/ Alastair Grant
Beta/AP Photo/ Alastair Grant

Povezane vesti

Često su se podsmevali Gonzalu Iguainu tokom karijere, ali je on uvek našao način da im odgovorima - golovima.

Tako je bilo i juče kada je nakon dve neubedljive partije postigao prva dva gola za Čelsi pred svojim navijačima i tako ostao upisan u istoriju kluba u ubedljivoj pobedi na Hadersfildom.

Navijači su u blagoj euforiji, a ono što je dodatno rasplamsalo istu jeste i neverovatan podatak da je Argentinac postigao 38 ligaških golova na 37 nastupa pod patronatom Mauricija Sarija.

Tokom njihovog boravka u Napulju, Iguain je postigao 36 pogodaka i tako postao najbolji strelac Serije A u sezoni 2015-2016.

"Plavci" se nadaju da bi sličan učinak mogao da ima i na Stamford Bridžu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 03.02.2019
15:04

Ja ne znam sta ljudi pominju njegovu debljinu i da ce "pekare i restorani u Londonu profitirati". Lik uopste nije debeo, sasvim je normalno gradjen. Ne znam kakav je bio u Juveu i Milanu, ali sad u Celsiju mi deluje kao da je u odlicnoj kondiciji.

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 03.02.2019
21:38

Doveo se u red, bio je u mnogo lošijoj formi. Verujem da će tek da uđe u formu kod Sarija

avatar
NikkiCFC
Sunday, 03.02.2019
14:15

Gonzalo je klasa. Sigurno top5 napadaca poslednju deceniju na svetu. Sa njim imamo sjajnu sansu da ostvarimo ciljeve za ovu sezonu a to su trofej i top4. Jedan mec nas deli do trofeja Liga kupa, po kladionicarima smo prvi favoriti za LE a nakon sto izbacimo Junajted kuci samo nam Siti ostaje konkurent i za FA kup. Cetvrti smo na tabeli mada ako osvojimo LE i to postaje irelevantno. Sledece sezone zadrzati Iguaina ali jako bitno umesto Zirua dovesti top napadaca koji ce moci da ga izazove za prvu postavu.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 03.02.2019
18:32

Tesko da mozemo dobiti Arsenal i Napoli u dvomecu Celsi je tu tek treci favorit razlog Sari po imenima najjaci ali igrom i taktikom ni blizu. Svakako bi bilo najbolje da ne budemo u top 4 a osvojimo LE da bi PL imala 5 predstavnika u LS a i da je mi igramo

avatar
Dr.Ogba
Sunday, 03.02.2019
23:36

i Jedne i druge bi prosli lagano. Ziv bio pa video. 😉