De Rosi: "Bili smo demoralisani"

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.09.2018.
11:52
Izvor: Beta

Fudbaler Rome Danijele De Rosi rekao je da je njegova ekipa bila demoralisana u porazu od Real Madrida 0:3 u Ligi šampiona.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

"Uvek se demorališete kada igrate protiv ekipe koja vas natera da trčite a da ne vidite gde je lopta. Imali smo šanse iz kontranapada, ali oni imaju veoma kvalitetne odbrambene igrače, kao i napadače i nije ih lako proći", rekao je De Rosi za "Skaj".

Roma je sinoć na "Santjago Bernabeu" izgubila od Reala sa 0:3 u prvom kolu Lige šampiona.

"Možete da čitate utakmicu na hiljadu načina, ali kada vas napadnu talentovani igrači, pronaći će način da prodju. Oni su jaki, ali i mi moramo da budemo svesni naše snage i da je još jednom pokažemo", dodao je on.

De Rosi je naveo da ekipa mora brzo da zaboravi poraz.

"Ostaje nam da naporno radimo, da se koncentrišemo na narednu utakmicu u prvenstvu protiv Bolonje. Potrebni su nam bodovi u Seriji A, i to će biti teško", rekao je De Rosi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Thursday, 20.09.2018
13:03

..odavno neki Italijanski tim nije bio inferiorniji u jednom meč od Rome sinoć,amaterizam totalni,pravljenje ofsajd zamke kod izvodjenja auta,ostavljanje igrača u 16-es kod linije kod izvodjenja kornera,pravo je cudo kako je ono masakriranje zavrseno 3:0! Od 13 pojacanja transfer gurua Moncija sinoc igraju 2,sta to znači?