De Jong se vraća u pravom trenutku

Autor: Milovan Longinov
sreda 15.07.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net

Holanđanin pre svih očekivanja.

Foto: EPA-EFE/RAUL CARO
Foto: EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Frenki de Jong je ponovo u pogonu.

Barselona je potvrdila da je lekarski tim dao zeleno svetlo za De Jongov povratak i Holanđanin se nalazi na spisku igrača za duel sa Osasunom u čevrtak uveče.

De Jong je odigrao samo prvu utakmicu posle pauze, protiv Majorke, nakon čega je povredio list i morao da pauzira tačno mesec dana.

Ipak, on se vraća u pravom trenutku, odigraće poslednje dve utakmice u La Ligi kako bi podigao formu i fizičku spremu pred najvažnije izazove u Ligi šampiona.

Barsa nema šanse da osvoji titulu, Real ima četiri boda više dva kola pre kraja, pa će Katalonci nekim čudom pokušati da osvoje Ligu šampiona.

Ipak, moraju da pobede četiri utakmice - Napoli, pa izvesno Bajern Minhen, onda Siti, Juve, Lion ili Real...

Da, De Jong se zaista vraća u pravom trenutku, jer Barsu čeka vraški težak posao.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 15.07.2020
20:45

Sve je reseno rel ce biti prvi, sudije i var su resile sve pokrali u koristreala, to je i pticama na grani jasno, ali nekim nerealnim ljubiteljima fudbala nije jasno! Sto se tice LS, tu se ima jos igrati, barca ce da igra, jedino i ako tu ne budu sudije i Var igrali za nekog, onda nece biti nista! Sudije su predhodnu LS igrale za Liverpul, pre toga za real i to tri za redom, sad je na redu italijanski klub, da ga sudije nagrade ili mozda nemacki tim, mozda Juve ili bajern, videcemo, ali tako mi se bar cinni, mmoze slucajno da bude i PSZZ?

avatar
P. S.
Wednesday, 15.07.2020
14:58

U pravom trenutku... Bayern sada nema šta da traži, o Npoliju da i ne pričam. Siti, Juve, Lion ili Real, tako svejedno, sa De Jongom rutinski do 'klempavka'. :D

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 15.07.2020
14:53

Bolje da odmori za sledeću sezonu, jer ove neće biti ništa