De Hea i Murinjove kontre uništile Arsenal, ali ostrvo bruji o Pogbi!

Autor: Milovan Longinov
subota 02.12.2017.
20:24
Izvor: Sportske.net

Kakav meč na Emiratima, Junajted slavio, Pol Pogba je glavna tema na ostrvu!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u gostima ekipu Arsenala rezultatom 3:1 (2:0) u derbiju 15. kola Premijer lige.

Strelci za Junajted bili su Valensija u četvrtom i Lingard u 11. i 63. minutu, mada je najveći heroj bio De Hea, koji nije jedino uspeo da odbrani udarac Lakazeta na startu drugog poluvremena. Španac je imao čudesnih 14 odbrana na ovom meču i definitivno je igrač utakmice!

Ipak, glavna tema posle ovog meča biće crveni karton Pola Pogbe koji je u 74. žestoko startovao na Beljerina i dobio direktno isključenje.

Možemo slobodno da kažemo da je ovo bio jedan od najbolji premijerligaških derbija u poslednjih nekoliko godina.

Junajted je krenuo silovito i Arsenal nije stigao ni da uđe u meč, već je primio dva gola, posle katastrofalnih reakcija svojih odbrambenih igrala.

U trećem minutu, Pogba je nesebično proigrao Valensiju na desno boku, a ovaj pogaša suprotan ugao za 1:0.

Već u 11. minutu, Junajted je ima dva gola prednosti, Mustafi je napravio katastrofalnu grešku, predao loptu gostima, usledila je munjevita reakcija, Marsijal maestralno spaja Lingarada sa golom koji lako pogađa za 2:0.

Lingard

Arsenal nije imao izbora, Mustafi se na sve povredio, a Arsen Venger je odlučio da uvede Ivobija i da zaigra mnogo ofanzivnije.

Usledio je niz odličnih prilika, koje je otvorio Lakazet. Francuz je nekako došao do lopte u petercu, ali je tada i De Hea započeo niz neverovatnih intervencija.

Šanse Arsenala su se ređale, Ramzijev pokušaj je izblokirao Matić, a potom je De Hea imao još tri odlične odbrane i sačuvao svom timu prednost od 2:0 na poluvremenu.

Na startu drugog dela igre, odbrana Junajteda je podbacila, Remzi je izbegao ofsajd poziciju, lepo je spustio centaršut Sančeza za Lakazeta, a ovaj pocepao mrežu za 2:1.

Arsenal je na krilima tog pogotka, u narednih pet minuta imao tri zrele prilike, ali je čudesni De Hea skinuo još dva zicera Lakazetu i Sančezu.

Kada se činilo da će Arsenal pre doći do izjednačenja nego Junajted uopšte do protivničkog šesnaesterca, usledila je još jedna kontra gostiju i očajna reakcija odbrane "tobždija", Pogba je lako prošao po desnom boku, proigrao Lingarda koji sa pola metra pogađa prazan gol za 1:3.

U 74. minutu dogodio se najvažniji trenutak na meču, kada je Pol Pogba zaradio direktan crveni karton.  Francuz je dobio direktno isključenje pošto je stravično startovao na koleno Ektora Beljerina.

Pogba nije imao razloga za ovako nešto, teško da će moći da se opravda da je slučajno nagazio Španca, a dobro će proći ako prođe samo sa tri meča suspenzije koliko kažnjava FA u ovakvim situacijama.

Međutim, Murinjo je dodatno zatvorio prilaze, uveo je i Darmijana umesto Lingarda, Arsenal je posle trećeg gola potpuno pao, pa je Junajted došao do velike pobede.

Junajted je sada prišao Sitiju na pet bodova, ali "građani" u nedelju dočekuju Vest Hem, dok je Arsenal ostao peti sa 28 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

183 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Phenomenal
Sunday, 03.12.2017
04:53

De hea je najbolji golman na svetu, svidelo to ovima iz sportskih ili ne, koji forsiraju Bufona, koji je u top 5 golmana vec 15 god ali da je najbolji nema sanse...

avatar
Непобедиви
Sunday, 03.12.2017
02:59

Mi smo danas odrzali lekciju fudbala Junajtedu. Da nisu imali DDG primili bi 5 komada minimum minimuma. Inace, svako ko misli da je Murinjo ovo dobio takticki je glup kao noc, barem sto se fudbala tice. Jer, da je Junajted uspeo da parkira autobus kako je Murinjo planirao, Arsenal ne bi imao 33 udaraca ka golu Junajteda. Murinjova taktika je razbijena na param parcad. Treba samo da bude zahvalan DDG, Maticu i Pogbi na pobedi. Pogba je bio odlican do onog crvenog. Junajted je izgledao na Emiratima kao WBA. Konstantno su imali 8-9 igraca u sesnaestercu, a ni to im nije pomoglo, vec nenormalno raspolozeni golman. Samo, karma je cudo i vratice se ovo Junajtedu. Nadam se da ce ih Siti razbucati.

avatar
scofield
Sunday, 03.12.2017
02:51

Kad ti je golman igrac utakmice onda znas kakva ti je ekipa bila. Jako bezobrazan pogba, sad 5 utakmice zabranu da mu daju!

avatar
Sunday, 03.12.2017
02:02

Sto se tice golmana , tu definitivno dileme nema koji je broj 1 ... Pisao sam par puta , on stvarno je nekada nesavladiv,cast Nojeru,ali je De Hea bolji ...

avatar
vojin denic
Sunday, 03.12.2017
01:21

Arsenal jednostavno nije imao srece. Greske su ih kostale pobede.

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 03.12.2017
00:53

Anti-fudbal je uspio pobijediti fudbal.Steta.Igracima Arsenala se jedino moze zamjeriti sto su napravili dvije gluposti koje su ih mnogo kostale.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 03.12.2017
00:30

Zadnjih 10 kola,kad je City pobedjivao uopšte ne dozvoljavaju komentare, znači puste 7-10 ne tako važnih komentara. A kada Celzi ili MU pobede,onda puštaju svaki moj komentar. Ne bih da ovim umanjujem pobedu i radost navijača ovih timova.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 03.12.2017
07:05

Prosto nevjerovatno druže, vjerovao ti još od Celsija sam to provalio. Kontam neću ništa da pričam, jer očigledno je da sadašnjost nikome ne odgovara. Ali se pokušavam opustiti i uživati...

avatar
brziii
Sunday, 03.12.2017
00:29

Ne kapiram vas koji kritikujete Murinja. Covek je podigao ekipu. nU svakom klubu u kojem je dosao morao je da pravi ceo tim i sve to uklopi. nZa dve godine je ovo izuzetan rezultat. Shvata i on da mu treba vezni igrac, levi bek i desno krilo.Ali to ce doci sledece godine.nTreneri pre njega su takodje imali pare i mogli su kupovati,ali nisu imali to trenersko znanje..

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 03.12.2017
00:11

De Gea na fantasy.-u dobio 8 poena, iako je primio gol. To samo pokazuje kolko je dobar.

avatar
Medison
Saturday, 02.12.2017
23:43

102 komentara na vest o JUNAJTEDU samo pokazuje koliko veliki je to klub pozz hejteri lol

avatar
Непобедиви
Sunday, 03.12.2017
03:00

Vest je i o Arsenalu. Poyy

avatar
Medison
Monday, 04.12.2017
02:07

Mali apdejt nije 102 nego 177, nepobedivi tvoj nik malo me zbunuje, al da sam na tvome mestu ne bi se javjao bar do pocetak naredne sezone poyy

avatar
FanUnited
Saturday, 02.12.2017
23:30

bez obzira na tih 33 suteva ipak manchester united je zasluzeno pobjedio ... united je igra onako kako je rezultat u datom momentu terao da igraju a murinjo e doktor da to cita kako treba...HVALA TI DE GEA ... LINGART pozitivno iznenadzuje.. POGBA ODIGRAO FENOMENALNO OSIM ONAJ GLUPAVI START BEZ VEZE BEZ NJEGA TESKO CEMO PROTIV CITY ... i nije mi jasno zasto LUKAKU nikako nemoze da udze u ritam iako ima neshfatliva podrska murinja .... nadam se da cemo i protiv sitija ovako vrhunski odigrati

avatar
Barbosa
Saturday, 02.12.2017
23:27

Pišete Arsenal je igrao lijepo,Arsenal uopšte nije igrao lijepo na silu su pokušavali da uguraju golove.Nadam se da će Siti sjutra kiksati,dva zadnja meča se provlače moglo je biti samo -4 pred gradski derbi.

avatar
dock
Sunday, 03.12.2017
01:06

Odakle ti to da se Siti provlaci? Jesi li gledao utakmice? Siti samo nema srece, inace bi na tim mecevima bilo po 7-8 komada u mrezi protivnika. To sto su uspevali da pobede losu srecu na tim mecevima, samo pokazuje njihov karakter.

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
23:17

Ala mrzim kad se Rusi pojave i krenu komentarisati utakmicu dva gospodska kluba.. Ne mozes normalno o fudbalu nista napisati od tih znalaca...

avatar
Topovi nad Londonom
Saturday, 02.12.2017
23:08

Sve mogu da razumem ali onaj ficfiric Ivobi da igra sa onim rucicama kao balerina,mora da mu cale kreci Vengeru kucu kad ga gura non-stop

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.12.2017
23:08

Murinjo trans prevoz do centra i nazad

avatar
_mladen_
Saturday, 02.12.2017
22:39

Ovaj De Hea je najbolji golman na svetu, nema Junajted toliko dobro odbranu, koliko je De hea odlican golman. Junajted koristio svoje sanse, Arsenal promasio nemoguce i penal jedan su trebali dobiti. Mada moguce da je Arsenal trebalo takodje da ostane bez jednog igraca. Sve u svemu zanimljiva je utakmica bila.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 03.12.2017
00:32

DeGea jeste najbolji golman na svetu. Facto

avatar
Sinđelić
Sunday, 03.12.2017
00:55

Pa i dva najbolja štopera su im povređena, da su Bai i Džons bili na terenu umesto Roha i Smolinga ne bi Arsenal imao ovoliko šuteva ka golu.

avatar
Nudzeim1983
Saturday, 02.12.2017
22:37

Neznam ovaj UTD kako uspiju pobijediti nProtiv cytija i sa pogbom nemogu nista napraviti

avatar
Neutralac
Saturday, 02.12.2017
22:33

Evo i ja da nesto napisem poslije par godina.Ne bih komentarisao sudjenje, niti komentare tipa kaznena ekspedicija itd jer smatram da to pisu maloljetna lica kojima to i prilici za njihove godine.Osvrnuo bih se na jednu drugu poentu kao neko ko je veliki ljubitelj ove predivne igre i neko ko ne navija za MUTD..Nekada je za mene bila privilegija gledati MUTD jer si znao sta dobijes za 90 minuta.Napadacki fudbal, prelijepe akcije, borbu do kosti, nikad se nikome nisu uzmicali i u svaku su utakmicu su ulazili da je pobijede i nadigravaju se..Ja prosto ne znam koji iskreni navijac Uniteda ovo moze da podrzava i da se divi ?Ovo je fudbal? Hvalospjevi, Murinjo bog ? Savrsena taktika ? Ove sezone svaki je derbi izbunkerisao najzesce.Liverpul, Celzi, Arsenal..Unistili su ga igrom..Do dobijanja crvenog za Pogbu 28% posjed lopte eej.Kad izadjes na teren da igras bunker, ti si sebi kao treneru i igracima i navijacima porucio i priznao- ovi su jaci i bolji od nas i ne mozemo da se nadigravamo sa njima i zato igramo bunker..A onda da kazes da si bolji i pricas o tituli ? Volio bih da je uzmu, alal vera.A iskreno vjerujem da se Fergusonu okretala utroba danas dok je gledao ovaj kukavicluk..Ovo nije MUTD koji je on gradio i stvorio im ime.Za mene je danas Arsenal pobjednik.Izaslu su, odigrali najbolje sto su umijeli i dali sve od sebe i izgubili.Ali su igrali i zeljeli da se nadigravaju i pobjede..Nazalost izgubili su od kukavice Murinja.Sljedecu utakmicu sa Sitijem necu ni da gledam..Siti zaista igra prelijepo i napadacki i hoce da se nadigravaju.Ali nazalost znam da ce mi se zeludac okretati u sta ce Murinjo da pretvori ono sto bi trebao da bude spektakl za nas neutralne navijace a opet velike ljubitelje fudbala..Veliki pozz

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
23:12

Svaka cast. Nema sta, sve si rekao. Velika vecina i navijaca Junajteda to kaze, to je jednostavno tako.. ovakve pobjede i pobjede pod Fergusonom su nebo i zemlja.. slazem se i za.Arsenal, dali su maksimum, igrali svoju igru, stvorili dosta sansi, ali nedovoljno..

avatar
MUFCRD
Saturday, 02.12.2017
23:36

PozdravnPa taj posjed sto gledas nigdje veze. Sezona sa LVG manutd imao je najveci posjed pa gubio utakmice konstantno. Utakmica je do crvenog kartona bila odlicna a posle je 'uvijek4-ti' bio bolji. Sutevi prema golu su neki bili trening za DG-u al se broje.To ko je pobjednik, pa naravno onaj ko je pobjedio#a ne ko je lijepo igrao.Pa onda bus trener je drugi najefikasniji u ligi i najbolja odbrana.Eee onda se pitam o cemu ti pises?

avatar
Маркус19
Saturday, 02.12.2017
22:33

Што се Погбе тиче, оно реално јесте за црвени. Судија ту, руку на срце, није погрешио. Али, ако је оно било за црвени, онда је и Кошћелни морао да добије црвени за оно обарање Лукакуа, а био је последњи играч одбране. Нека правила треба да се поштују. Лаказет је такође неколико пута био у офсајду који није суђен. Арсенал је реално заслужио више на овом мечу, али ми је драго што смо ми добили. Биће баш тешко без Погбе... Али шта је ту је. Јако ми је жао Лукакуа, неће га гол па то ти је. Има невероватну жељу, али опет нема гола... Данас добар код сва три гола. Надам се неком поготку у наредном периоду... GGMU!

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 02.12.2017
22:12

Kada odu Ozil i Sancez,Arsenal ce biti u rangu WBA

avatar
vojin denic
Sunday, 03.12.2017
01:28

Junajted titulu nece da osvoji jos 500miliona da potrose.

avatar
vojin denic
Monday, 04.12.2017
14:54

Kada neko nema sta drugo da napise pa napise neku nebulozu. Komentar deteta. Ako si se vec uhvatio za LS ni vi necete bas da je vidite dugo i ako ste ulozili milijardu. Venger da je potrosio toliko osvojio bi univerzum 😂😂😂

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 04.12.2017
02:00

Arsenal na stogodisnjicu osvajanja LS 😂😂😂

avatar
Jack Rackham
Saturday, 02.12.2017
22:11

Mora pasti i taj siti, nadam se da ce Junajted biti taj koji ce ih zaustaviti... Mislim da su glupa poredjenja bilo kog golmana na svetu sa De Heom covek je neverovatan.nNadam se da u LS idemo na PSG pa da dobijemo cistim bunkerom naftase

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 02.12.2017
22:05

P.S...Hrvatski komentator na S.klubu je otvoreno navijao za Arsenal,tacnije uvjek kada igra Junajted pokazuje iskrenu averziju prema ekipi.Kada oni komentiraju pravo mucenje je gledati Premier i Primeru narocito kada igra "nas" Modric,"nas"Rakitic i pola utakmice prodje slusajuci njohova imena.

avatar
The Mou
Saturday, 02.12.2017
23:01

isto rade i srpski komentatori , pa neke i bosanske igrace hvale, osim albanskih i svicarskih 😊. Sta fali neka hvale.

avatar
Gooner1985
Saturday, 02.12.2017
22:03

Čestitke navijačima Uniteda. Imali ste više sreće i pameti. Bus trener nikako ne leži Arsenu ali nikako. Falio je Jack, ne znam šta više Arsene čeka da ga stavi u prvih 11. 33 šuta i nije se dalo. Kao da se pomirio da će se boriti za kupove i 4. mjesto. Victoria concordia crescit

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:20

Bus dao 3 gola.Lupaj!Prošle nedelje 4.Lupaj!

avatar
Nikola M.
Saturday, 02.12.2017
21:57

Bez obzira na 3 gola, bez obzira na pobedu, bez obzira što je došla protiv Arsenala, za mene je ovo SRAMOTA! Samo 25% posed lopte (protiv Sitija neće ni toliko izgleda) i Arsenalovih 33 šuteva, od toga 15 u okvir, naspram Junajtedovih 8 (4). Arsenal je igrao odlično u napadu, stvarao šanse i trudio se da igra fudbal, da De Hea nije takva klasa od golmana, ovo bi bio potop. Težak bunker uz kontre. Ja to ne opravdavam i ne da ne volim, nego ne mogu da smislim. Ne doliči jednom Mančester Junajtedu ovako nešto. Šta dočekasmo... Pobede na ovakav način mi nikada nisu i nikada neće pričinjavati zadovoljstvo. Junajted je pobedio, a ja uopšte nemam osećaj da je to tako i ne ponosim se ni najmanje...

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:27

Postaješ naporan.Skrati komentare,pa nisi ti stručnjak.Šta ti je danas falilo?Ako te je sramota ne gkedaj ih.Kad ne dajemo golove ne valja kad dajemo ne valja.Gledaj druge.Jel te nije sramota kako se Siti izvukao pislednja dva puta.Već sam hteo da te opomenem da pišeš komentare a ne romane.Junajted menja igru,prilagođava se protivnicima i pobeđuje.Kako si komentarisao nerešene rezultate prošle godine kad smo sedeli isored golova protivnika i držali loptu celo vreme a gubili bodove.I ne idi niz dlaku hejterima.Pročitaj malo komentare na sajtu.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 03.12.2017
00:51

Treba da skineš kapu kad čitaš komentare dotičnog Nikole

avatar
Nikola M.
Sunday, 03.12.2017
00:03

Naporan jer u komentaru iskažem svoje nezadovoljstvo igrom kluba za koji navijam? Niđe veze. Sad si ti u pravu jer opravdavaš ovakvu igru, a meni prkosiš zbog toga što to ne volim. Što bi ti bio u pravu ovde? Dalje, dužina mojih komentara je moja stvar. Volim da se raspišem. Tvojom parolom - ako ti se ne sviđa - ne čitaj. Niko ovde od nas koji komentariše nije stručnjak, da smo stručnjaci, živeli bi od toga i ozbiljno se bavili time, a ne pisali komentare. Što mora neko da bude stručnjak da bi, tobože, imao pravo da napiše iole duži komentar? Ne znam kojom se ti logikom vodiš. Moje viđenje utakmice iskažem u komentaru, bilo ono nekada sažetije ili duže, opet moja stvar, ti ili bilo ko drugi nemate ništa sa tim. Šta mene briga za Siti i kako su se oni izvukli poslednja dva meča, šta mene tu ima da bude sramota? Nerešeni rezultati prošle sezone su bili zbog ogromnog broja propuštenih šansi i delom zbog Murinja koji se odlučivao da brani rezultat kad vodi, što mu se često obijalo o glavu. Eto tako sam ih i komentarisao. Problem je što i navijači Junajteda usvajaju Murinjove principe igre i brane ih u ovakvim slučajevima, dok su ga kritikovali kada je to radio u ne tako dalekoj prošlosti sa drugim klubovima. Ja sam se toga i pribojavao, postoji slab otpor navijača ka tome. Tebi je divota zabunkerisati se i gledati Junajted koji se brani. Kako neko može uživati u tome i braniti Murinja kada ovako igra? Moj komentar ništa neće promeniti, ali je barem moj otpor ka takvoj igri, koja se meni lično ne dopada i imam pravo da to napišem. Gledaj sad protiv Sitija novu bruku, danas mu je pošlo za rukom da pobedi, da li će tako biti i protiv njih uz novi težak bunker? Branili smo se i protiv Liverpula i nekako iščupali bod, branili se protiv Čelsija i izgubili. Svaki derbi je uništen od strane Murinja. A ti i tebi slični samo opravdavajte Murinja za bunker... Kad ja moram sa navijačem Junajteda da se raspravljam o tome i branim mišljenje zašto ne opravdavam i ne volim bunker, stvarno svašta šta dočekah...

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
23:19

Cuj da opomenes, hahah pa šta si ti, dezurni nastavnik? Čovjek kaze sve kako jeste, zadovoljstvo je procitati, ali cim se.ne ide uz dlaku, odmah sve smeta.. Inace cestitam na pobjedi.. kakva god da je, tri boda se pisu..

avatar
Kajzer
Saturday, 02.12.2017
23:15

Koji si ti faktor da odredjuješ drugima koliko i sta će da komentarišu i ko će gde da se javlja. Totalno si nebitan lik i zato išššš.

avatar
Stari
Saturday, 02.12.2017
22:34
avatar
Saturday, 02.12.2017
21:57

Zanimljiva utakmica, aresnal igra prelepo u napadu, ali losi u odbrani. Sudija ocajan, prvo je koscelni kao zadnji igrac trebao da dobije crveni, a onda i nesvirani penal za arsenal. Iako je pobedio junajted, ovo je smesno kao covek igra sa ovakvim timom. Klop bi sigurno sa junajtedom bio prvak. Protiv sitija nereseno kao titula, ali msm da cemo primit jedno 3 komada minimum.

avatar
alllex21
Saturday, 02.12.2017
21:52

De Hea igrac utakmice, 14 odbrana na mecu kako rekose izjednacio je rekord po broju intervencija na jednoj utakmici. Od sezone 2002/2003 toliko su imali Krul i jos jedan goso zaboravih ime... Impresivno jos kad se vidi kakvih par intervencija je bilo medju tih 14 definitivno igrac meca ma sta ko pricao! Arsenal se upropastio na pocetku ali verovatno da nije bilo toga ne bi gledali ni priblizno zanimljiv mec, nema sanse da bi se Arsenal toliko otvorio da nisu napravili onolike gluposti na pocetku a to je dovelo do utakmice sa brdom sansi... Uzivanje je bilo gledati nema sta! Ipak moj utisak je da je 1-3 ipak previsok rezultat za ono sto smo videli na terenu.

avatar
Sinđelić
Saturday, 02.12.2017
21:51

Fantastičan meč

avatar
veljaunited
Saturday, 02.12.2017
21:50

Takticki skroz uspeno odigran derbi od strane Murinja.Odbrana je odlicno odigrala pogotovo Rojo,Young i Matic...Za de Geu necu nista pisati jer su reci suvisne,Pogba je odlicno odigrao do crvenog kartona koji je dosta diskutabilan ali u svakom slucaju je i Koscelnom trebao da pokaze crveni jer je Lukaku bio u kontranapadun a ovaj bio zadnji igrac,penal je postajjao od strane starta Roja...Arsenal je odigra sasvim dobro utakmicu ali je ipak Murinjova taktika i koncetracija u odbrani United-a sa kontra napadima bila nedostizna!!!

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:28

Pravi komentar!Realan!Bravo kolega!Doktorska taktika i igra,prilagođena Arsenalu.

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
21:49

De Gea nije sa ove planete!!!! Kakav Golman vise bodova donese od napadaca GGMU!!!

avatar
Bat
Saturday, 02.12.2017
21:49

glupost pogbe bez potrebe..odigrao je odlican mec osim samo tog poteza..lingard dobar ucinak..de hea brani kao 3 golmana :D najbolji je..igra mi se ne svidja ali 3 boda upisana..

avatar
I am back
Saturday, 02.12.2017
21:49

1-3,dovidjenja i prijatno!

avatar
Dodaaa-ktbffh
Monday, 04.12.2017
00:38

u dva cina a :)...

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 02.12.2017
21:44

Kako ja vidim stvari:Pogba u trku prvo dodiruje loptu i onda naleti na nogu Belerina.Njegova namera je lopta a ne noga protivnickog igraca koja ja bila vec na travi.Cist crveni za Koscelnog i dva nesudjena penala za Arsenal,onaj Welbekov bi i Murinjova mama svirala.Ono sta igra Junajted i Murinjova tatktika je cist fudbalski defetizam,fuj.Nije to "moj" Junajted pa makar ovakve meceve dobijao i sa 10:0.Zasto igra drvo zivota Lukaku meni nije jasno,presedeo cek mec na centru igralista.Junajted nema sta da trazi sledecu protiv Citija pa igrala i dva Pogba,ovako bi taj sporni crveni bio samo alibi za najveceg fudbalskog demagoga i defetista.

avatar
Stefan Jurisic
Saturday, 02.12.2017
21:43

Sada se zna da je De Gea najbolji golman na svetu,nasa igra katastrofa.. Pogba je bezveze onako glupo startova,Arsenal pod hitno mora da menja odbranu. Sve u svemu dobra utakmica.

avatar
ogiee
Saturday, 02.12.2017
21:42

Doktorski rad, Jose Mourinho !nnp.s. De Gea, pa onda deset mesta prazno

avatar
Blek stena
Saturday, 02.12.2017
21:37

Prvo de hei dati koliko god da treba da nemrda nigde.Negovorim samo zbog ove utakmice .I kad je man bio šesti on je bio neverovatan.Znači 100 da se ponudi odbiti bez razmišljanja.Drugo svi su dali maksimum i super je ovo rezultat.Lingard jeste opet promašio zicer ali čovek je bukvalno poginuo na terenu i svaka mu čast koliko se trudio(mislim da je ovo 1 put da ga pohvalim).Takođe pogba i matić kao zid.I još što je važnije netreba smetnuti sa uma da man igra sa rezervnim štoperima tako da su ovi rezultati dobri.Samo još da pogba neuradi onu ludost Jer sad će biti još teže ali verujem da će nešto murinjo da smisli.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 02.12.2017
21:37

Junajted je 2x prelomio tekmu, prvo kada su postigli dva brza gola na samom pocetku, a drugi put kada su poveli 3-1 i time prakticno uzeli sva tri boda. Arsenal je bio dobar, konstantno je napadao ali imali su nesrecu da je na golu bio neverovatni De Gea koji jos jednom pokazuje da je trenutno najbolji golman sveta. Ona dva brza gola su na kraju i odlucili pobednika. Pogba odigrao u ofanzivi najbolje. Steta sto je dobio crveni pa ce propustit derbi. Matic odlican u defanzivi, dosta dobrih napada je zaustavio, posebno onaj sut Remzija koji je trebao da zavrsi u mrezi. nSve u svemu odlican derbi, onako kako se i ocekuje kada igraju ova dva velikana.

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:35

Dok je ziv Venger nece pobediti Murinja pa kad bi i Murinjo treniro Cuku npr 🤣🤣🤣

avatar
NikkiCFC
Saturday, 02.12.2017
21:35

Ubedljivo najbolji golman na svetu! Tipicna Murinjovska pobeda. Parkiras bus i iz kontri klinicki budes precizan i iskoristis svaku sansu. Nadam se da ce ovo uspeti i protiv Sitija ali bice tesko. Prvo, nema Pogbe, drugo Sitijevi igraci nisu Arsenalovi koji je jos jednom pokazao da je luzerski klub. Ja X2 proso perfect.

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
21:50

Kad stizete Everton?

avatar
Dodaaa-ktbffh
Monday, 04.12.2017
00:55

klub koji nema titulu LS,stvarno i treba da se smatra luzerskim..

avatar
Plava Horda
Saturday, 02.12.2017
22:18

Kad Arsenal stigne Celsi po trofejima LS :DDD

avatar
Gooner1985
Saturday, 02.12.2017
22:08

Trofeje vam uzimamo redovno. To bar nije teško.

avatar
RedDevils1878
Saturday, 02.12.2017
21:34

Sve je bilo super do drugog gola, kako ga dadošmo, nismo 5 poštenih dodavanja povezali. Razumijem ja da treba braniti prednost, ali to se ne radi tako što se svaka lopta ispucava što dalje od gola kao da je 90min, a ustvari utakmica tek počela. Sa takvim pristupom nemamo šanse protiv Sitija, posebno sada kad nema Pogbe, naša igra previše zavisi od njega. Trebalo bi neko čudo da se desi da ih dobijemo, bilo koji drugi rezultat znači da je Siti prvak već u decembru.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.12.2017
21:42
avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
21:52

Bas sada mislim da imamo sanse posto City vekj neko vreme se muci pobedjuje na silu ako ih dobijemo titula nije nemoguca GGMU!!!

avatar
Srdjan Ostojic
Saturday, 02.12.2017
21:34

Pa kad se mi useremo svaki put od Uniteda.Odbrana užas,podhitna rekonstrukcija tima.

avatar
Ja opet Ja
Saturday, 02.12.2017
22:00

Pa vi rekonstruisete tim zadniih 10 godina :D

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
21:32

Vazna pobeda odlicno takticki Murinjo se vratio na stare staze pocela je Kaznena ekspedicija jedino Pogba onu glupost sto je uradio GGMU!!!

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.12.2017
21:45

Koja bre kaznena ekspedicija... Murinjo i ovde dosao da bunkerise, sreca pa dadosmo dva gola na srecu inace bi svasta bilo. Ako ovako igramo protiv Sitija, petarda nam ne gine.

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:52

Za koga bre ti navijaš?Koja sreća kod golova.Alo,fanovi Junajteda,sad ste našli da budete realni kad pobeđujemo.

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
22:01

Koja srekja sto smo igrali pressing na njihovoj polovini i naterali ih da pogrese to ti nije srekja Druze to je fudbal,a imamo 4 pobede za redom sa gol razlikom 12-4 pozzz

avatar
Стефан Б.
Saturday, 02.12.2017
21:32

Pogba da nije dobio crveni igrač utakmice, poigravao se sa igračima Arsenala. Ova utakmica je pokazatelj da je Junajted zreo za titulu! Samo fali centralni vezni da se rotira s Pogbom.

avatar
John Cena
Saturday, 02.12.2017
21:43

I u tom slučaju bi igrač utakmice bio De Gea. Spasao je bar 3-4 sigurna gola ako ne i vise

avatar
Стефан Б.
Saturday, 02.12.2017
22:50
avatar
Che Wolfasin
Saturday, 02.12.2017
21:32

Navijači Junajteda nemate se čime ponositi. Arsenal je oštećen za najmanje jedan penal, a ovakav bunker ne dolikuje jednom Mančester Junajtedu. Svaka čast golmanu na odbranama. Pozz.

avatar
CHOsen One
Saturday, 02.12.2017
21:41

To frka sto ste izgubili ?

avatar
ogiee
Saturday, 02.12.2017
21:43

Koscielny nije zasluzio crveni ?!

avatar
Petar Pan
Saturday, 02.12.2017
21:32

Sudija nije smeo da svira penal za Arsenal , realno morao je da iskuljuci Koselnog bio je poslednji igrac odbrane , mislim da je Pogba mogao da prodje i bez crvenog , ali sta je tu je . Pogba pokazao da je verovatno najbolji vezni u Premier ligi .

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:35

Nebitno da li je nameran start ili ne... Isao je kramponima direktno u meso, cist crveni! A sto Kosjelnog, lagano je mogao crveni. Ipak poslednji igrac. A sto se tice penala, cist kao suza...

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 02.12.2017
21:35
avatar
Miha
Saturday, 02.12.2017
21:31

Odavno nisam gledao bolji derbi. Svaka cast Junajtedu na pobjedi. Crveni opravdan, odbrana nemam komentara i to dva glavna centralna da onako pogrijese. Sve u svemu, zadovoljan sam kako smo odigrali protiv UTD, nazalost izgubili smo, ali igra je bila na nivou. Svaka cast i De Hei maestralan je bio. Sledeca teska utakmica je 22 protiv liverpula, do tada po igri koja je prikazana od poraza od Sitija zaključno sa Junajtedom, ocekujem sve pobjede. COYG

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:56

Navijam za vas 22.

avatar
HakunaMatata
Saturday, 02.12.2017
21:31

Pogba za onaj start i aplauz koji je bio upucen sudiji nakon crvenog treba dobiti bar 5 meca suspenzije...Arsenal danas kriminalan u odbrani...Koscelni i Mustafi na nivou 7 Engleske konferencije...Jedino bih pohvalio Lakazeta i Ozila kojeg je bilo svuda po terenu...Nevernovatno mi je da su izgubili posle onoliko prilika, trebalo je biti bar 5:3...Arsenal i onako nije kandidat za titulu tako da ne gubi on tu nesto mnogo...Njima ostaje borba za 4 mesto i to je njihov vrhunac bar dok je Vengera...

avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
22:57

Pogba godinu dana u zatvor i zabrana igranja četiri godine.Zločinac.

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:31

Los sudija skroz. Mogao je cak 2 penala da sudi Arsenalu u poslednjih 10-ak minuta ne bi pogresio. Onaj faul nad Lukakuom je isto crveni, zna se sta znaci poslednji igrac odbrane kad niko nema iza ili u liniji odbrambenog igraca on se smatra za poslednjeg. Tako da je Koscelni bio poslednji igrac. Dobra utakmica, da nije bilo de Gea-e pitanje sta bi bilo. Ne pratim mnogo druge lige ali sumnjam da trenutno ima bolji golman od njega. Pogba ne znam sta mu bi, sad ce da propusti minimalno 3 utakmice znaci ne igra protiv Sitija.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.12.2017
21:30

Steta izvuce se prevodioc

avatar
Маркус19
Sunday, 03.12.2017
12:55

Чуј извуче се...

avatar
Dodaaa-ktbffh
Monday, 04.12.2017
01:06
avatar
Fallen
Saturday, 02.12.2017
21:30

Ovaj De Hea nije normalan, sta covek brani...

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:29

Arsenal napad zasluzio ubedljivu pobedu! Arsenalava odbrana zasluzila i veci poraz koliko su im lako davali golove...

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 02.12.2017
21:29

To je to maestralne kontre..de hea najbolji golman na svjetu ni blizu mu nisu drugi...

avatar
Ja opet Ja
Saturday, 02.12.2017
22:03

De Hea je vec zadniih par godina najbolji pa moze se reci ubedljivo, sta taj covek moze da odbrani to niko ne moze a nije kiksara uopste :)

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.12.2017
21:28

Dva brza gola uz mnogo srece i onda bunkerica. Cudo da Arsenal nije dao gol u prvom delu iz onih silnih napada. Imali smo puno srece u ovom mecu, a u sledecem protiv Sitija ce nam trebati jos vise bez Pogbe. Nasao kad da dobije crveni.

avatar
Gooner1985
Saturday, 02.12.2017
22:06

Misliš autobuska stanica. No, nema se šta zamjeriti, ne igra Arsene od jučer protiv onog pa da ne zna da neće postaviti 9 igrača u odbranu.

avatar
Ivan Djordjevic
Saturday, 02.12.2017
21:28

Lepo je sto smo pobedili,ali osecam neku mucninu dok gledam kako igramo i kako svaka ekipa protiv nas ima 70% posed lopte... GGMU

avatar
Стефан Б.
Saturday, 02.12.2017
22:16

Bolje Murinjove kontre koje rezultiraju sa 5,6 100%-nih šansi nego Luj van Galov posjed od 70% i nista sa tim.

avatar
dock
Sunday, 03.12.2017
01:02

Pa, bolje 70% poseda i 20-30 sansi, zar ne? E, tako igra Siti, druze i svakom je lepo to da gleda.

avatar
Ivan Djordjevic
Sunday, 03.12.2017
00:23

I tebi se svidja da zadnja ekipa na tebeli ima 70% posed lopte protiv nas? i da imamo 5,6 suta na gol a a Arsenal sad 35? da nam nije bio De Hea primili bi 6.

avatar
Adnan
Saturday, 02.12.2017
23:29

E upravo tako,tu recenicu treba tetovirati na celo ovim kuknjavcima.

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 02.12.2017
22:26

U ovakvoj postavci normalno je da se prepusti sredina protivnicima jer igra sa cetiri krila,dva zadnja vezna i jednim spicem.Pogba kao poluzadnji vezni ne moze sam da drzi sredinu.Junajtedu hitno treba jedan Ozil i onda bi posed bio na strani MU.Do tada ovakva igra je jedino moguca i pokazala se uspesnom

avatar
Gorčilo
Saturday, 02.12.2017
21:28

Liverpul je kiksom Totenhema i Arsenala najviše profitirao. Nisu daleko ispred nas Čelzi i Junajted. Može svašta da bude. Duga je sezona.

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:28

Auuuu, ja ne verujem sta sam gledaooo!!! Ovaj De Gea... Pa covek nije normalan... Posle Kurtoa kaze, ja sam najbolji na svetu...

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:37

Gde je to Kurtoa izjavio?

avatar
Sunday, 03.12.2017
02:34

Haha sada sam video hvala sto si postavio clanak. Dobar je Kurtoa ali je realno bolji De Gea u PL. Dok u svetu ide poredak PO MENI Nojer, Bufon, De Gea, Kurtoa, Oblak.

avatar
Sunday, 03.12.2017
00:36

https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/fudbaler-celsija-misli-da-je-najbolji-na-svetu-322023.html

avatar
Saturday, 02.12.2017
23:20

Bio clanak o tome pre nekoliko dana...

avatar
Saturday, 02.12.2017
23:00

Nisam to ni video ni procito pa zato pitam. Ako neko ima link nek okaci.

avatar
Plava Horda
Saturday, 02.12.2017
22:20

Pre par dana se prosipao.

avatar
Red Legend
Saturday, 02.12.2017
21:27

Pol Pogba je ubijedljivo najkompletniji i najbolji centralni vezni na svijetu, jedino je Modric na njegovom nivou, ali posto je on u ocajnoj formi ove sezone, Pogbi niko nije ni blizu. Bice tesko bez njega protiv Sitija, ali se ipak nadam pobijedi...GGMU!!!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.12.2017
21:46

Kante je najbolji

avatar
Маркус19
Saturday, 02.12.2017
22:42

Канте је најбољи задњи везни на свету, а Погба најбољи централни везни. Чиниће Канте и Погба чуда у Русији!

avatar
Saturday, 02.12.2017
21:59

Videli smo ga u super kupu, ili kad na susretu Francuska Spanija kada se Spanski vezni red posprdao sa Kanteom i njim kao sa decom.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 02.12.2017
21:27
avatar
Adnan
Saturday, 02.12.2017
21:27

Koščelni je morao dobiti crveni kao zadnji igrac odbrane,ali eto...

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
21:27

Kako ovo boliii.. odlicna igra, trebali smo dati makar osam golova, a uniste nas kontre i individualne greske.. sta reci, nego svaka cast De Hei, covjek je mene izludio.. Arsenalu se nema sta zamjeriti.. za neutralne vrhunski mec, ja licno ne pamtim bolji..

avatar
lonchy2909
Saturday, 02.12.2017
21:48

Slazem se brate, u pravu si. Pohvalio bi lingarda, kojeg su skoro svi kudili na ovom sajtu. Covjek je bio strasan veceras. Iskreno bio sam srecan nakon deser minuta, ali na kraju mogu zahvaliti sreci na pobjedi moga kluba I cestitati navijacima Arsenala na dobroj igri I odlicnom mecu.

avatar
Plava Horda
Saturday, 02.12.2017
22:22

Jel te boli kao i izbacivanje Nepobedivih? Valjda ne, bilo bi previse da krenes sa hejtovanjem jos jednog kluba.

avatar
Zlato
Saturday, 02.12.2017
21:27

Arsenal je sam sebe pobijedio presvise sansi su promasili a poklonili golove a ovo sto murinjo igra nije fudbal.nPogba bi za ovaj start morao da dobije 5 meceva suspenzije a I cist penal nije sviran za Arsenal.

avatar
Adnan
Saturday, 02.12.2017
21:27

Andre Mariner je Guner,ali dzaba im 12 igraca protiv 10 kad je odbrana granitna he he he

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
21:36

Vrlo inteligentan komentar..

avatar
lonchy2909
Saturday, 02.12.2017
21:48

Da nam je odbrana granitna ne bi de gea skupio 14 odbrana.

avatar
Lazar Mandic
Saturday, 02.12.2017
21:27

Ovo je nerealno!!!!! Da ovako lose igraju odbranu na derbiju da nemam reci... Moram samo pohvaliti vezni red i napad Arsenala, pokazali srcanost... samo nedovoljno za pobedu... Junajted iz 3 poteza u po tri akcije 3 gola... cestitam! Sportski pozz

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 02.12.2017
21:27

DE HEA BOG! Ubedljivo najbolji golman na svetu, broj jedan! Svaka cast Lingardu, Pogbi i Marsijalu na partiji, odbrana je dobra bila! Bitna su 3 boda idemo dalje! GGMU!

avatar
Adnan
Saturday, 02.12.2017
21:26

Najbolja pobjeda sezone,ali bez Pogbe ne vidim sansu da pobijedimo Siti i sa njim bi bili jedva.

avatar
La bestia negra
Saturday, 02.12.2017
21:26

Nadam se da ce im Siti dati 5 komada da im nema De Hee koji je ocigledno najbolji golman na svetu ko zna koji bi bili na tabeli.Arsenal ih raskantao,a oni nose kuci bodove i tako citave sezone se provlace

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
21:56

Svaki Dan bih uzeo 3 boda i losu igru nego dobru igru i porazGGMU!!!

avatar
La bestia negra
Saturday, 02.12.2017
22:15

Ti si bese onaj sto je najavljivao gazenje na Bridzu,a onda nestao.Uzimaces jos malo,a kad sreca okrene ledja bice Bunkerinjo OUT

avatar
ZubA
Saturday, 02.12.2017
21:26

Strasan mec, strasna PL!!!

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 02.12.2017
21:25

Nema jadniji tim od arsenala. Venger panzija momak

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 02.12.2017
21:50

Ej pazi PSG je pobedio dns

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 02.12.2017
21:57

Dajte PSG da se igramo GGMU!!!