De Bur se nudi Špancima, ali sa novom idejom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.03.2018.
17:50
Izvor: Sportske.net

Holanđanin je bez angažmana, od debakla sa Kristal Palasom.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Frank De Bur je tekuću sezonu počeo na klupi Kristal Palasa u Premijer ligi, ali je nakon sedam mečeva dobio otkaz.

"Orlovi" su pod njegovim vođstvom doživeli poraze na svih sedam susreta u PL, a pritom nisu postigli nijedan jedini gol, pa je rastanak bio neminovan.

Od tada bivši reprezentativac Holandije nema angažman, sećamo se i njegove neslavne epizode u Interu, a on se nada da bi karijeru mogao da nastavi u Španiji.

Naime, kako prenose "Mundo Deportivo", Frank De Bur je ponudio svoje usluge fudbalskom klubu Real Sosijedad.

Ekipa iz San Sebastijana pruža razočaravajuće partije ove sezone, pa je uprava tako rešila da se na saradnji zahvali Euzebiju Sakristijanu, a do kraja sezone će ekipu predvoditi doskorašnji trener B tima Imanolo Algvasil.

On će ekipu voditi kao v.d. do kraja sezone, a onda će uprava angažovati novog šefa struke.

Holanđanin je navodno poslao pismo predsedniku kluba Đokinu Aperibaju, u kom tvrdi da perfektno poznaje špansku ligu, nakon vremena provedenog u Barseloni kao igrač i da bi bio idealan kandidat da postane njihov novi sportski direktor.

Dakle, De Bur ne želi da preuzme klupu Real Sosijedad, već bi da na mestu sportskog direktora nasledi Lorenca Huarosa, koji je takođe dobio otkaz kada i Sakristijan.

Izgleda da želi da se odmori od trenerskog posla, pa bi radije da se bavi transferima kluba, a mogao bi da sarađuje sa svojim sunarodnikom, Đordijem Krojfom, sinom legendarnog Johana Krojfa, koji trenutno predvodi Makabi Tel Aviv i nalazi se na listi želja uprave kluba sa "Anoete".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 25.03.2018
09:50

Jao, ovoga strucnjaka Erik Tohir doveo za trenera Intera pre dve godine.):):)....Koja je to bila katastrofa za Inter....Tohir-DeBur ako hoces da neuspes...Suning -Spaleti je bolje....Ok, Kristal Palas je losa ekipa, ali ni jedan gol za 7 utakmica, mora biti rekord PL :):)

avatar
indija durot
Thursday, 29.03.2018
08:26

kristal palas je dobra ekipa