De Bjazi: "Srbija tehnički najbolja u grupi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
20:04
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Albanije Đani De Bajzi konstatovao je da njegove izabranike čeka težak posao u Beogradu jer će za rivala imati tehnički najpotkovaniju ekipu u grupi "I".

Beta/AP Photo/Hektor Pustina
Beta/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Reprezentacija Albanije otvorila je takmičenje u grupi "I" pobedom nad Portugalom i remijem sa Danskom u Elbasanu a kako se odvijala subotnja utakmica lako je moglo da se dogodi da "Crni Orlovi" u Beograd doputuju sa maksimalnim učinkom.

"Jako sam zadovoljan učinjenim do sada iako smatram da ne bi bilo nezasluženo da smo protiv Danske osvojili sva tri boda. Igrali smo disciplinovano, mudro, i pokazali da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom" rekao je selektor Albanije posle subotnje utakmice.

Naredni kvalifikacioni susret u sklopu grupe "I" Albanija igra na gostovanju Srbiji u Beogradu.

Iskusni italijanski stručnjak Đani De Bjazi tvrdi da dosadašnji učinak nije za potcenjivanje i da sada treba maksimalno pristupiti duelu sa Srbijom koju vidi kao tehnički najpotkovaniju u grupi "I".

"U subotu smo odigrali taktički savršen meč, na kontu imamo 4 boda i sada sledi utakmica sa Srbijom koja je najbolja u grupi u tehničkom smislu" zaključio je De Bjazi.

Reprezentacija Albanije posle dve odigrane utakmice u kvalifikacijama za EURO 2016. ima četiri osvojena boda i zauzima lidersku poziciju u grupi "I".

Duel Srbije i Albanije zakazan je za utorak od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke