Dani Alveš: "Neću da niko plače zbog mene"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 14.05.2018.
16:31
Izvor: Sportske.net

Brazilac se oglasio posle peha zbog kog neće igrati na Mundijalu.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

U autorskom tekstu koji je naslovljen "Iz moje duše", Dani Alveš piše da je znao da neće moći da igra za Brazil u Rusiji i pre no što su lekarski pregledi to potvrdili.

"Kada sam osetio bol u kolenu, duša je izašla iz tela. Znao sam u momentu kad sam pao na zemlju da neću biti u avionu za Rusiju.

KLupski lekari su mi rekli da moramo da sačekamo sutra dok ne stignu rezultati, ali ja sam znao da nema šanse. Svi su proslavljalil trofej Kupa, a ja nisam želeo da kvarim slavlje, iako mi nije bilo do slavlja. Dani Alveš je uvek dobro raspoložen, tako su svi navikli, ali svi su mogli da vide u mojim očima da nešto nije kako treba.

Jednom sam plakao kada sam bio sam. I dozvolite mi da vam nešto kažem - Ne želim da niko plače zbog mene. Niti da me bilo ko sažaljeva. Ja sam čovek koji živi san. Dani Alveš ne ide na Mundijal, ali je ipak srećni "motherfucker"."
piše Dani Alveš.

Nastavak priče na engleskom možete pročitati OVDE.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 14.05.2018
19:34

Niko nece sigurno za igraca od 35 godina.

avatar
scofield
Monday, 14.05.2018
19:10

Sad Brazil ima problem za poziciju desnog beka. Fabinjo tu moze ali odavno on igra veznog a ostali su ne toliko kvalitetni dok recimo na levog beka imaju tri strasna igraca Marsela,Felipe Luisa i Sandra.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.05.2018
17:15

Dobar si ali jedan je Kafu.