Danci otkrili šta moraju da urade protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
23:31
Izvor: Sportske.net

Večeras su pokvarili pobedničku atmosferu, ali...

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Ako je za utehu ekipi Partizana koja je večeras pred svojim navijačima osvojila samo bod protiv Mladosti iz Lučana u Humskoj (0:0), njihov naredni rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope, danski Nordsjeland, poražen je u derbiju protiv Brondbija rezultatom 2:0.

Jasno je da će u četvrtak i jedni i drugi pokušati da poprave utisak, a to je u ime ekipe Nordsjelanda potvrdio defanzivac Viktor Nelson.

''Igrali smo previše pasivno, ali Brondbi je igrao dobro i zasluženo je pobedio. Izgledalo je kao da nismo bili spremni od početka, ali mislim da smo u drugom poluvremenu igrali bolje, bili smo hrabriji i borbeniji.

Ja sam imao priliku početkom drugog poluvremena, ali nažalost nisam uspeo da postignem gol. Možda bi to nešto promenilo. Oni su se dobro branili, mi smo stvorili premalo prilika. Želeli smo da postignemo gol, ali to moramo da uradimo u četvrtak, protiv Partizana'', jasan je Nelson.

Napadač Mikel Darmsgard priznaje da je razočaran zbog večerašnjeg poraza.

''Veoma smo razočarani jer nismo igrali na našem nivou. Bilo je bolje u drugom poluvremenu, ali ne mnogo bolje, jer smo opet stvorili malo prilika, iako smo imali loptu znatno više u posedu'', zaključio je Darmsgard.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Monday, 06.08.2018
11:11

danci bi trbalo da odigraju fudbal...jel ovim nasima taj sport bas ne ide

avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
23:35

Bice dovoljno samo da se pojave i sa pola snage ce nas razneti.