Danas sleće "vanzemaljac", počinje potera za Trezegeom, kako će dati prvi gol?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.08.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net

Oči sveta uperene u Veronu, navijači Juventusa čak imaju neka nerealna očekivanja, a možete da izaberete i kako će Kristijano dati svoj prvi gol u Seriji A!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Italiji je dan žalosti, postojao je pritisak da svi mečevi budu odloženi, oni timova iz Đenove jesu, ali nije bilo šanse da danas ne bude otvoreno prvenstvo u Veroni.

Jer, svet čeka Kristijana Ronalda, posle devet godina u novom dresu, u jednom od najšokantnijih transfera u istoriji fudbala.

Silni Juventus će sezonu otvoriti na gostovanju Kjevu, stadion će biti krcat, obično Juventus na "Bentegodiju" protiv "Magaraca" igra kao na domaćem terenu, ali će danas čak i oni koji ne prate posebno fudbal u ovom gradu biti na tribinama.

Razlog je Ronaldo, veliki broj policajaca i anti-terorističkih jedinica će takođe biti među navijačima i oko stadiona, jednostavno sa ovakvom histerijom se Italija nikada nije susrela.

Ronaldo danas kreće u nemoguću misiju, ali italijanski mediji veruju da ako ostane četiri godine u Juventusu on može da učini nestvarno, da postane najbolji stranac strelac u istoriji Juventusa.

Da li je to moguće?

Po nama nije, David Trezege koji je deceniju davao golove stigao je do kvote 171, što bi značilo da Ronaldo mora da daje više od 40 golova po sezoni.

Sa druge strane, analitičari smatraju da će sve ispod 30 golova u prvenstvu biti neuspeh, tim pre što Juventus ima dominantnu ekipu.

Gotovo niko ne sumnja da će danas otvoriti konto protiv "Letećih magaraca", a ovo je poslastica, možete se kladiti na koji način će to učiniti.

Dakle, spremite se, renesansa italijanskog fudbala počinje danas, još jednom, sve što je potrebno da znate o italijanskoj sezoni...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real/Partizan
Saturday, 18.08.2018
13:28

Da gotovo svake sezone bar oko 40 golova manje vise, a nije moguce, sta vi pricate, bas kako ste i napisali u naslovu, vanzemaljac jedan i jedini..

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 18.08.2018
12:06

Moj odnos prema njemu je krenuo od prezira ( ne volim Man U ) pa sam ga prozivao jer je prelako padao, pa sam poceo da ga respektujem zbog kvaliteta, pa me je opet iznervirao odlaskom u Real ( ne volim ni Real Madrid ), pa je u Realu postavio sve standarde i onda sam razvio jos veci respekt. Sada je presao u Juve koji umereno gotivim i ako bi uspeo da izvuce nekoliko opsnih sezona i u Italiji i doda mozda evropski trofej u vitrinu italijanskog kluba, mislim da bi dobio vecni respekt i da bih mogao da kazem da sam prosao ceo put od mrznje do ljubavi.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 18.08.2018
11:28

Nas Nordal ima mnogo vise postignutih golova, a malo je Davidu smesno racunati i golove u drugoj ligi. Svaki veci klub je domacin kada gostuje na tom stadionu, a ni rec da napises o tome da vi igrate svoju utakmicu dok da je nasa odlozena za Noc vestica, svaka cast...

avatar
La bestia negra
Saturday, 18.08.2018
11:27

Al vi dizete ovog Ronalda kao da je dosao stvarno vanzemljac,preterujete i sa njim i sa Savicem poprilicno