Danas je baš lično, Murinjo protiv Kontea - Dnevnik uvreda!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.02.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti pre, ali i posle, hoće li raspraviti, ili ostaje prezir. Koristili su tešku artiljeriju, a zanimljivo da javnost veruje da je Čelsi bliži pobedi.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Današnji sudar Mančester Junajteda i Čelsija više je od igre.

Pogađate, Murinjo protiv Kontea, prvi put od razmene niskih udaraca koja se završila tako što je Murinjo rekao da prema Italijanu oseća prezir-

Sve je počelo prošle godine kada je Murinjo prigovorio Konteu što pali publiku na 4:0 na "Stamford Bridžu", a rat je izbio ove sezone.

Sećate se da je Murinjo početkom godine rekao medijima da to što se ne ponaša kao klovn kraj aut linije ne znači da nije srećan u Junajtedu. Interesantno, mediji su odmah pomislili na Kontea, a ne na Klopa.

Italijan je reagovao na prvu loptu, podsetio Murinja kako se ponašao kao mlađi i rekao da je verovatno Portugalac senilan.

Onda je usledio novi udarac, Murinjo je priznao da je imao problema sa lošim ponašanjem kraj aut linije, ali da nikada nije nameštao utakmice, čime je aludirao na Konteove dane u Sijeni i optužbe zbog kojih se kasnije nagodio i bio suspendovan sa klupe Juventusa.

I onda eksplozija, menadžer Čelsija je poručio da svi znaju koliko je Murinjo mali čovek, kakav je licemer i da će takav ostati u budućnosti. Podsetio kako je ismejavao Ranijerija, a posle nosio dres podrške kada su "Tinkermana" smenili u Lesteru.

I na kraju usledio je Murinjov komentar da nema šta da odgovori Konteu da za njega ima prezir, dok sa druge strane stiže poziv da rasčiste nasamo, jer ovo je lično, ne između klubova.

U svakom slučaju, to je čak u senku bacilo i rivalstvo koje su "Plavci" stvorili sa Junajtedom u ovom veku, sada se bore za Ligu šampiona, bodovi su važni, u ovom meču, ako je suditi po nekim najavama niko neće želeti da izgubi.

Murinjo bi posle loše partije protiv Sevilje trebalo da se opredeli ponovo za 3-5-2, što mnogi vide kao 5-3-2, Pogba će igrati, ispred MekTominaja i Matića, a Sančez i Lukaku bi trebalo da budu najistureniji.

Konte menja tim, Morata se vraća, nema "lažne devetke" kao protiv Barse, zanimljivo, u nekom procenama engleskih medija, Čelsiju se daju veće šanse za pobedu, iako je Junajted domaćin, ali na kladionicama "Đavoli" stoje bolje.

Počinje u 15:05, budite sa nama da zajedno komentarišemo, analiziramo derbi, a za mnoge će biti veoma zanimljivo hoće li se treneri pozdraviti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 25.02.2018
15:48

I ja mislim da ce ih Celzi pobediti, a i navijam danas za Celzi...Igraju lepsi i bolji fudbal, lepo ih je gledati...

avatar
FanUnited
Sunday, 25.02.2018
13:53

ocekujem pobedu united 2 razlike

avatar
mrancic
Sunday, 25.02.2018
13:35

Paraz Junajteda danas i protiv Liverpula za dva kola znači peto mesto.Danas će biti izuzetno teško.Čelzi se oporavio.Akobigra Žiru,teško za Junajted.Mnogo im je golova dao.A možda je i bolje da Junajted opet zauzme sramotno mesto na tabeli.Da se vlasnici u klubu osveste.

avatar
amigo999
Sunday, 25.02.2018
15:51

Za Engleze je bolje da u LS idu Man Siti, Celzi,Totenham i Liverpul....Pod uslovom da Totenham ne rasproda ekipu i da Cezi nabavi dobrog trenera posle Kontea ako ovaj ode...

avatar
Carina_11303
Sunday, 25.02.2018
12:09

Verujem da je ekipa premorena od utakmice sa Barselonom. Mozda je sada vreme da se krene sa Ziruom i Moratom od starta, mozda ne bi bila najgora ideja ostaviti Azara za poslednjih pola sata. Aspilikueta da odmori a na njegovo mesto Luiz ili Kejhil. Bakajoko Drinkvoter Kante i sa remijem bih bio sasvim zadovoljan.

avatar
Sunday, 25.02.2018
11:56

Nadam se pobedi Celsija! Mislim ako ovu pobedimo onda bi se mogli protiv Palasa malo odmoriti bitniji igraci tipa Kante, Azar, Azpi, Kristensen... Pa ponovo protiv Barce u Top timu pa sta nam Bog da. Danas je veoma vazno ne izgubiti sto bodovno, sto osobno. #CFC

avatar
Sunday, 25.02.2018
11:48

Konte ce ga nalupati kao staru kantu.