Dan za probijanje leda - "Pipita" ispratio Ronalda

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.09.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net

Nakon što je Kristijano Ronaldo postigao prvenac za Juventus, isto je u novim bojama učinio i čovek kojeg je Portugalac istisnuo iz Torina.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je danas postigao svoj prvi, a potom u drugi gol u dresu "Stare dame", Portugalac je bio dvostruki strelac u pobedi na Sasuolom (2:1).

Dolazak najboljeg igrača sveta za minule dve godine u Torino uslovio je odlazak Gonzala Iguaina iz kluba, Argentinac se preselio u Milan.

Na dan kada je Ronaldo "probio led" i "Pipita" se u novom dresu po prvi put upisao u listu strelaca, pogodio je mrežu Kaljarija za izjednačenje u 56. minutu.

Domaćin je poveo preko Žoaa Pedra već u četvrtom minutu, Pavoleti je pogodio stativu, Brazilac je prihvatio odbitak i matirao Donarumu.

Sa minimalnom prednošću domaće ekipe otišlo se na odmor, da bi nakon 11 minuta igre u nastavku Iguain poravnao rezultat.

Za prvi gol u dresu "Rosonera" može da se zahvalio Kesiju, koji je ukrao loptu odbrani Kaljarija, potom je ona stigla do "Pipite", koji je bio nemilosrdan, obišao je golmana i pogodio praznu mrežu za 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke