Dan posle poraza, Poketino se koleba, ovo je razlog!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.06.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Argentinac izbegao odgovor na pitanje o budućnosti, izgleda da je klub potrošio sve kredite...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Maurisio Poketino je odbio da priča o budućnosti u noći najbolnijeg poraza u karijeri.

"Sada nije vreme za to, možda sutra, možda prekosutra, moramo da budemo pametni"
, ostao je nedorečen.

Problem je što Argentinac ne veruje više Leviju, prošle godine mu je obećano da će tim biti pojačan, posle dva prelazna roka bez novih igrača, a sada od predsednika stižu poruke da nema velikih ulaganja, ako ne prodaju igrače.

To bi značilo da Poketino mora da čeka, Tripije, Rouz, Alderveireld, Sisoko bi mogli da napuste klub, odlaze i Vanijama, Ljorente, Orije, a niko ne zna šta će biti sa Eriksenom koji ima ugovor još godinu dana. "Pevci" neće rizikovati da ode besplatno, a opet nema ponude Reala od 100 miliona koja se nagoveštavla.

Problem je što Totenhem ne može da plati igrače koje Poketino želi.

Recimo, Rabio je mnogo bliži Junajtedu jer traži 10 miliona po sezoni, slična je situacija sa Menijeom, ali i metama poput Sebajosa iz Reala. Naime, njega Madriđani cene 50 miliona, za takve transfere Levi neće izdvojiti novac.

Priče o 150 miliona evra za nove igrače su se za sada pokazale kao daleko od istine, to bi moglo da se desi, samo ako Totenhem napuni kasu.

I sve to razočarava Argentinca koji je pet godina u klubu, čekao je da naprave novi stadion, sve je otišlo u to, nije osvojio trofej, u stvari Totenhem je više od decenije, tačnije više od 4100 dana bez trijumfa u nekom takmičenju.

Danas je lansirana vest da je navodno pozicija trenera nuđena Konteu koji se odluačio za Inter, što bi bio signal da u Totenhemu veruju da će Poketino otići. Juventus i dalje nije imenovao Sarija, mada su male šanse da se upuste u pregovore sa Levijem, koji bi tražio da plate obeštećenje za argentinskog trenera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Monday, 03.06.2019
18:38

Eriksena u Liverpul što pre i Liverpul će biti nezaustavljiv i oboriće sve rekorde! Fali im inteligentan kreator koji ime da da pas, a Maneu i Salahu to fali!

avatar
A Leicester Crawley
Monday, 03.06.2019
14:05

Poketino, idi, leba ti, pa da mogu da se ponadam da ću bar u st.Totteringham day-u da uživam s vremena na vreme, kad već ne mogu u top4, tituli prvaka Engleske, Evrope.

Srdačno,
Razočarani Gooner

avatar
Offside
Sunday, 02.06.2019
23:37

Uff kada bi se desilo da Poketino ode u Juve a Sari dodje kod nas u Milan...Na zalost,pusti snovi...