Dan posle - Mitar uživa u utiscima posle ''magične noći''

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
18:34
Izvor: Sportske.net

Da li će meč protiv Brajtona biti prekretnica za ekipu Fulama u borbi za opstanak u Premijer ligi?

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, delovalo je da će Fulam još jednom razočarati svoje navijače, pošto je na svom ''Krejven Kotidžu'' gubio sa 2:0 od Brajtona.

Ali, drugo poluvreme je bilo potpuno drugačije, ekipa Fulama je ''eksplodirala'', postigla četiri gola, od kojih su dva delo našeg Aleksandra Mitrovića, i na kraju slavila sa 4:2.

Posle svega, značajno je poraslo samopouzdanje u ekipi Fulama, pa će biti zanimljivo da li će to doći do izražaja i u sledećem kolu na gostovanju Kristal Palasu.

Aleksandar Mitrović je danas govorio za klupski sajt, ne krijući zadovoljstvo zbog svega što se sinoć dešavalo, kada je vodio veliku borbu sa snažnim defanzivcima Brajtona.

''Oni su veoma snažni, visoki momci, kao i većina premijerligaških defanzivaca. Ja uživam u nadmetanju sa različitim odbrambenbim igračima svake nedelje, a protiv Brajtona sam uspeo da postignem dva pogotka.

U drugom poluvremenu smo neverovatno odigrali, postigli smo četiri gola, mogli smo i još koji, pa je ovo zaista bila jedna čudesna noć.

Posle veoma lošeg prvog poluvremena, dali smo sve od sebe u nastavku. Rano smo postigli prvi gol, pa onda i drugi, treći i četvrtim stavili tačku.

Bilo je pravo zadovoljstvo igrati ovaj meč, navijači su bili neverovatni. Verovali su u nas, kao što smo i mi verovali... Bila je to magična noć i nadam se da će biti još više pobeda u narednom periodu.

Ovo su velika tri boda za nas i verujem da smo ih zaslužili'', zaključio je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke