Dan drugi - Barsa kreće u odbranu "Klempavka"

Autor: Beta Beta
sreda 16.09.2015.
12:16
Izvor: Beta

Svi putevi vode u Rim, Barsa kreće na dug put iz večnog grada u pokušaj da sačuva titulu evropskog prvaka.

Beta/AP Photo/Brandon Wade
Beta/AP Photo/Brandon Wade

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone sutra od 20.45 igraju u Rimu protiv Rome utakmicu prvog kola Grupe E u Ligi šampioa. Ekipa Luisa Enrikea će pokušati da postane prvi tim koji je posle 25 godina odbranio titulu šampiona Evrope.

"Jedva čekamo početak Lige šampiona, takmičenja koje je za nas posebno. Roma igra fudbal. To ponekad nama i odgovara, ali oni imaju kvalitetnu ekipu i znamo da će od početka igrati svoju igru i da će se boriti za svaku loptu
", rekao je Maskerano, preneli su španski mediji.

"Oni imaju veliku tradiciju i povrh svega, znamo kako je teško igrati u Italiji. Roma je ekipa koja se dobro brani i nije lako postići gol protiv njih. Očekuje nas teška utakmica. Kao i u svakoj utakmici Lige šampiona, biće napeto. Znamo šta moramo da ispravimo ako želimo da odigramo dobru utakmicu", dodao je Maskerano.

Fudbaler Barselone Lionel Mesi sutra će odigrati 100. utakmicu u Ligi šampiona.

U drugoj utakmici u Grupi B Bajer će u Leverkuzenu od 20.45 igrati protiv beloruskog BATE Borisova.

U grupi F u Zagrebu, Dinamo će od 20.45 igrati protiv londonskog Arsenala.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je važno da njegova ekipa dobro počne takmičenje u grupi i da mora da bude oprezna na Maksimiru.

"Dolazimo u Zagreb svesni koliki je ulog u pitanju. Iz Lige šampiona može lako da se ispadne, pa nam je svaki rezultat veoma važan. Prošle godine nismo pobedili Borusiju Dortmund u prvom kolu i to nas je stavilo pod pritisak. Želimo dobro da počnemo sezonu u Ligi šampiona i da se borimo s Bajernom za prvo mesto u grupi", rekao je Venger.
 
U drugoj utakmici u toj grupi, Olimpijakos će od 20.45 u Atini igrati protiv Bajerna iz Minhena.

Fudbaleri Čelsija takmičenje u Ligi šampiona počinju sutra od 20.45 na Stamford Bridžu protiv Makabija iz Tel Aviva. Londonski klub u utakmicu ulazi posle loših rezultata u prvenstvu, gde je osvojio četiri boda u prvih pet kola i poraza u subotu od Evertona od 1:3.

Izraelski tim predvodi bivši trener Partizana Slaviša Jokanović, koji je svojevremeno igrao za Čelsi.

U drugoj utakmici u Grupi G igraju od 20.45 u Kijevu igraju Dinamo i Porto.

U Grupi H fudbaleri Valensije sutra od 20.45 na svojoj Mestalji igraju protiv Zenita iz Sankt Peterburga, koji nikada nije pobedio u Španiji, a u drugom meču u toj grupi Gent će biti domaćin Lionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BrutalnoIskren#7
Wednesday, 16.09.2015
21:48

Kao sto sam vec napiso u jucerasnjem postu za LS, Barsa i Real mi djeluju nedodirljivo, mada sve je moguce, duga je sezona.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Wednesday, 16.09.2015
17:17

Uz igru kao protiv atletica na calderonu koji spada u sami europski vrh,bez piquea,alvesa,turana,vidala,vermaelena i messija u vecem dijelu meca,ako Bog da ne bude tezih povreda,barca je daleko najjaca i tesko ce je netko skinuti,jedino mogu sami sebe da zeznu.!

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 16.09.2015
14:29

barca je prosjecna ekipa i to ce se ove sezone pokazati. Prosle sezone su imali jako puno srece sa ekipama kojima su najbolji igraci bili ozljedjeni. barca nema odbranu i sredinu, pa ima barem 5 klubova sa jacim imenima pozada i u sredini. Real, Bajern, PSG, Siti, Atletico...

avatar
Barça el honor
Wednesday, 16.09.2015
14:40

Barsa je prosecna ekipa,bice treci u grupi i idu u Ligu Evrope,a u Primeri ce na kraju biti deveti.Mnogo srece imaju zaista,svaki gol daju slucajno,njihovi protivnici su uvek bolji i ne znam kako Barsa uopste moze pobediti nekog...

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 16.09.2015
14:54

Barca nema odbranu, a u svih posljednjih 7 godina u Primeri su primili manje golova od Reala. Prošle sezone je Real primio gotov duplo više golova nego Barca. A ako ko imao sreće onda je do sasvim sigurno Real kada su osvojili LŠ. U osminifinala dobili laganog protivnika kao uvijek (Šalke), onda Dortmund kojem je falilo pola tima, a u finalu protiv Atletika, Atletiko je bio bez Arde Turana, a i bez Koste gotov čitavu utakmicu i opet je Ramos dao gol za produžetke tek na kraju. U toku produžetka se povrijeio i Haunfran zbog čega je Real i dao drugi gol.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 16.09.2015
14:23

Treca sreca. Prvi put nije uspjelo posle loseg sudjena protiv Intera kada su golovi postizani iz ofsajda, a ni revans nije bio nista bolje sudjen, Drugi put luda sreca Celzija gdje ga Barsa razvaljuje u dvije utakmice prosto se igra macke i misa ali Ceh brani sve. Mislim da ove godine Barsa brani titulu i da ce postati ponovo prvaci,

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 16.09.2015
19:03

U prvoj jeste ali u drugoj ne!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
12:56

Krece ali ga nece odbraniti jer je tu Murinjov Celsi

avatar
gunner11
Wednesday, 16.09.2015
14:33

Treba biti malo realan

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
15:22

Treba biti optimista u svakoj situaciji ja vjerujem da mozemo lagano do trofeja LS

avatar
ppera 1
Wednesday, 16.09.2015
14:40

Nadam se da će pre toga Simeonov Atletiko odučiti od fudbala Mirinjov Chelsea, k'o što red i običaji nalažu... :-)

avatar
Don Andres
Wednesday, 16.09.2015
12:25

centurion messi.. tek igra 100ti mec a vec ima 77 golova..

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 16.09.2015
12:22

Real opet reprizira proslu sezonu....Krece maestralno i daje svakom po 5-6 golova...E onda kako sezona odmice i dolaze sve jaci protivnici,pada kvalitet i u drugom djelu sezone gube...A Barsa krece u istom ritmu kao prosle godine,na pocetku tesko,malo golova,cuvaju se,i onda kad je najvaznije,pocnu da melju...To ce se desiti i ove godine,Barsa ponovo osvaja tripletu.