Dan "D - Pobuna u Realu protiv novog trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.03.2019.
08:59
Izvor: Sportske.net

Danas odlučujući sastanak, svlačionica protiv, ali ne pitaju se ništa...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Za Real danas odluka, čini se da ni posle pobede u Valjadolidu ništa nije promenjeno, Perez želi da dovede Murinja.

On će se danas sastati sa direktorima kluba od kojih je velika većina protiv Portugalca. Naime, direktor Anhel Sančez dugogodišnja desna ruka predsednika Reala je imao negativna iskustva sa Murinjom do 2013. kada je Portugalac predvodio klub.

Svlačionica je protiv, odnosno oni najznačajniji igrači, Ramos, Benzema, Marselo koji ionako odlazi, ali i Garet Bejl ne žele Murinja na klupi.

On je prema nekim navodima tražio od Pereza da napravi potpuno novi tim po cenu rezultata u prvoj sezoni, odnosno da se odrekne igrača koji prave probleme i vođe su klanova, ali problem je što je Realu potrebno pola milijarde evra za rekonstrukciju stadiona, i što je teško verovati da mogu da potroše još toliko na željena pojačanja, prvi na listi je Nejmar.

Navodno, Murinjo ima ideju da podmladi tim, da eventualno dovede dva ili tri nova fudbalera, ali i da se oslobodi nekolicine, Perez mu veruje, ali u klubu ima mnogo otpora.

Sa druge strane, predsednik ima podršku navijača koji su listom za Murinja, i očekuje se da to prevagne.

Murinjo bi zarađivao oko 20 miliona evra po sezoni, bio drugi najplaćeniji trener u Primeri iza neprikosnovenog Simeonea...

Inače, Perez je u razgovoru sa Ramosom posle one svađe nakon Ajaksa, saopštio da se igrači ne pitaju ništa, da je kapiten izminirao Kontea, ali i bio glavni u dovođenju Lopetegija, te da je ovo odluka kluba.

Sada se spekuliše da će Ramos pokušati da ode, odnosno da će naterati Real da ga otpusti i isplati mu ogroman novac do kraja ugovora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 11.03.2019
12:47

Ne znam sta da kazem, vise bih voleo Poketina na klupi ali bolje je i Murinjo nego pijuni kao sto su Solari i ekipa.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 11.03.2019
10:14

ni Marca ni AS ne pisu o ovome ali ja vama verujem

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 11.03.2019
10:13

Dovodjenje Murinja je mac sa dve ostrice....prvo videli smo u poslednjih par sezona da je njegovo vreme prošlo i da nema mnogo toga da ponudi...drugo covek je neverovatno uspesan kad treba izazvati svadje u ekipi i podici tenzije,u realu toga ima na pretek jos sad on treba da pogorsa situaciju...jedino su zidan i anceloti uspevali da smire strasti i koliko toliko drze svlacionicu mirnom