Dalmatinac se "naoštrio" za Milan

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.10.2017.
12:21
Izvor: Sportske.net

Želi da nastavi tamo gde je Mauro Ikardi stao u nedelju...

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

"Rosoneri" večeras dočekuju atinski AEK na svom 'San Siru' u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope i pokušaće da poprave utisak posle bolnog poraza od gradskog rivala Intera u derbiju 'della Madonina'.

Milanski derbi je obeležio kapiten 'Neroazura' Mauro Ikardi, strelac sva tri gola za Inter i junak pobede, a na njegov talas bi da zajaše napadač AEK-a Marko Livaja, Splićanin koji ne krije da je veliki 'Interista', što i ne čudi, budući da je još kao tinejdžer doveden u omladinski pogon Intera iz Hajduka.

"Ja sam Interista. Volim Inter."
izjavio je povremeni reprezentativac Hrvatske za 'Gazetu' po sletanju na aerodrom u Milanu.

"Prvi gol u karijeri sam postigao na 'San Siru'. Inter je ostao u mom srcu, zato jako želim da dam gol Milanu." rekao je Livaja.

24-godinji napadač je ovog leta stigao u AEK na pozajmicu iz Las Palmasa. Najveći deo karijere proveo je na 'čizmi', gde je osim za Inter igrao za Ćezenu, Atalantu i Empoli. Imao je i epizodu u Rusiji, gde je nastupao za Rubin iz Kazanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 19.10.2017
13:19

Gde dodje taj grad Hajduk? :D

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
12:22

Intera iz grada Hajduka:-D Vidite, i on kaze San Siro, zna covek kako treba:-D

avatar
Sh
Thursday, 19.10.2017
13:39

Nigde osim kod nas nisam cuo da koriste Meacu kao naziv, cak i kad Inter igra kod kuce. Obicno gledam na stranim kanalima utakmice.

avatar
Agan Hodzic1
Saturday, 21.10.2017
00:43

Mnogi takodje zabiravljaju uli ne znam da je ista grupa ljudi,stranaca prvo osnovala Milan (engleski naziv grada),a kada su oterani iz tog kluba (posle devet godina),onovali Internacionale (opet zbog njihovih razlucitih nacija! Za vreme Musolinijevih fasista Inter nije jameo da uma takvo ime,pa je nosio ime Ambrozijana,po sv.Ambroziju,svecu zastitnujj grada Milana!

avatar
Agan Hodzic1
Saturday, 21.10.2017
00:30

Deo grada gde se nalazi stadion je San Siro,a stadionu je ime DJUZEPE MEACA,stadion je sagradio gdin Pireli (osnivac cuvene fabrike guma) kao veliki navijac Milana,kome ga je i poklonio,a svedoxi smo da je na Interovim drsovima bio natpis PIRELLI,kao gen.sponzora!

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 19.10.2017
14:42

To im i ja uvek govorim, brate, ali ponekad mi na tome zameraju cak i neki navijaci Milana:-D Navodni navijaci.