Daglas Košta ostvario san

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.04.2018.
19:12
Izvor: Sportske.net

Brazilac se na oglasio na društvenim mrežama nakon kontroverznog ispadanja iz Lige šampiona.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juve je juče sve do sudijske nadoknade imao rezultat koji bi im obezbedio dodatnih pola sata igre sa madridskim Realom, ali je sudija Oliver u trećem minutu nadoknade dosudio jedanaesterac u korist Madriđana, pritom je crvenim kartonom počastio i Đanluiđija Bufona zbog prigovora.

Ronaldo je realizovao udarac sa bele tačke i odveo "Los Blankose" u novo polufinale, dok je Juve još jednom ostao kratak za "klempavka".

Jedan od najboljih na terenu tokom duela na "Bernabeu" bio je i krilni fudbaler "Bjankonera" Daglas Košta, Brazilac koji je letos stigao u Torino iz minhenskog Bajerna.

On je stigao na pozajmicu sa pravom otkupa, a to pravo je "Stara dama" ubrzo i iskoristila, pa se bivši igrač Šahtjora neće vraćati u Minhen.

Daglas Košta je nakon duela sa Realom izjavio kako uprkos ispadanju iz LŠ presrećan što je odlučio da dođe u Juve, smatra da je to najbolja odluka koju je doneo u životu.

"Ponosan sam i počastvovan što sam deo Juventusove porodice.

Pre oko godinu dana sam odlučio da se preselim u Torino i to je bila najbolja odluka u mom životu. Hvala ovim ratnicima koji se bore svaku utakmicu, hvala svim navijačima koji su nas podržavali do sada.

Nažalost neke stvari se dogode i ne možemo da razumemo zašto. Ali naša borba se nastavlja, borimo se da osvojimo Kalčo i kup. San je biti ovde i davati sve od sebe svaki dan. Hvala vam, vaš fleš
", napisao je Košta na svom "Instagramu".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BAGIIRA
Thursday, 12.04.2018
21:06

Zasto pitaj Benatiju ...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 12.04.2018
20:13

Kalco ili Skudeto?

avatar
World is.... REAL
Thursday, 12.04.2018
19:43

Stvari se dogode zato što je neko nešto uradio pa se dogode. Da si dao gol u 93. minutu dogodilo bi se da bi juve išao dalje. Zašto se dogodilo da Isko nije dao gol? Zato što je sudija svirao ofsajd. Jel treba svi da dramimo? Gde si da se zapitas koja stvar se dogodila pa ste imali dva penala protiv Beneventa? Gde si da pitaš šta se dogodilo protiv Totenhema pa ste imali dva penala još u prvom poluvremenu prve utakmice? Tada nisi znao da pišeš poruke o borcima,časti itd. Ali ono što nam ne ide u korist, odmah pravimo dramu oko toga. Gde je neko da se zapita šta se dogodilo u Minhenu kada je Karvahala lopta pogodila u rame a svirao se penal za Bajern? Gde je neko da se zapita zašto je sviran penal u drugoj utakmici za Bajern kad je Kasemiro odneo loptu? (svako ko ima internet može to lepo videti na snimku). I na kraju, zašto se niko ne zapita kako nije sviran ofsajd Levandovskom koji je uticao da Ramos da autogol? Ali to se nećemo pitati ZATO STO JE NA STETU REALA!!

avatar
Vladimir Simovic
Thursday, 12.04.2018
20:26

Ajde vise shvacen si. Real je najjaci i treba da igra posebnu ligu i da bude jedini tim u toj ligi, prvi protiv drugog tima svaku utakmicu, ionako nemate konkurenciju. A i niko ne bi mogao da vas pokrade jer vidim da vam svake godine nanose stetu. Juce vas je Juventus pokrao, prosle godine Bajern, pre dve godine opet Juventus koji je nepravedno otisao u finale, pre neku godinu Atletiko itd. PS: Iskovo koleno je bilo u ofsajdu, a to je deo tela kojim, koliko ja znam, je moguce postici gol. Ili to ne vazi za Real?

avatar
jack wilshere
Thursday, 12.04.2018
20:30

Brate, jel te imalo sramota? Kako uvijek tražite neke izgovore, zasto jednostavno ne kazes da vas sudije guraju godinama, i da imate mrlju na svakom peharu? Nije da ce to ista promijeniti, ali makar se ne moras blamirati cak i anonimno. nKad tako sve znas objasniti, ajd objasni go iz ofsajda u finalu LS? Ili crveni za Nanija cim je Junajted poveo? Ili crveni za Vidala cim je Bajerno poveo? Ne kontam sta zelite postici kad svako realan i ko prati fudbal zna da se Realu najvise navlaci, a ni Barsa ne zaostaje.