Da, Murinjo je odbio "Orlove", ali ne zbog Reala, realnija druga opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.01.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno je da Portugalac nije prihvatio da se vrati na početak veka, čeka bolju ponudu, ali nije prioritet Reala. Mnogo realnija je druga opcija o kojoj Murinjo ćuti...

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Žoze Murinjo je odbio ponudu Benfike, jasno, kako smo i pisali, on ne želi da radi do kraja sezone, nije u pitanju lojalnost Portu, već je sedeo na klupu "Orlova" gde je i dobio otkaz, ali ne zbog loših rezultata već neslaganja sa protivnikom.

Juče su se pojavile informacije da je glavni kandidat za klupu Reala, da je Solari pod pritiskom i da je čak suočen sa ultimatumom.



Ali, to nije sve, prema nekim informacijama, Murinju Real nije jedina, niti je on Madriđanima prva opcija. Oni bi pre želeli Alegrija ili Poketina.

Murinjo ima još jednu opciju, koja je realnija u ovom trenutku, naime, radi se o Interu.



Dve su stvari važne, prvo, Simeone verovatno neće doći u junu, drugo, Kinezi nisu zadovoljni Spaletijem. Ni Antonio Konte nije opcija, navijači su protiv, uz to, Konte i Marota jesu radili zajedno u Juventusu, ali je i tamo bilo neslaganja, trener je odšetao posle tri sezone, drugog dana priprema jer mu nisu dovedeni igrači koje je želeo.

Bilo kako bilo, svi bi želeli Murinja, Morati koji i dalje ima snažan uticaj je posavetovao Stivena Žanga da ne okleva na kraju sezone, a Murinjo ima podršku i Havijera Zanetija.

Stoga, čini se da bismo na leto mogli da vidimo veliki povratak čoveka koji je sa Interom osvojio "tripletu" i imao najuspešniju sezonu u istoriji italijanskog fudbala

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roči Salamanka
Sunday, 06.01.2019
14:09

Sam sebi kopa jamu odlaskom u Inter,nije to vise kao onda bez konkurencije niti Inter ima igrace za velika dela.Sa finansijske strane ce ih odrati ali u trenerskom smislu totalni pad.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 06.01.2019
18:05

Inter nema igrace za velika dela?

avatar
Mou Internazionale
Sunday, 06.01.2019
13:24
avatar
amigo999
Sunday, 06.01.2019
12:59

Radije Simeone....Murinju je cini mi se istekao best before...mozda gresim.....Ali Mu bi verovatno igrao 4-3-1-2 kao i u vreme Milita i Etoa kada smo bili najbolji na svetu...Danas bi bili Martinez i Ikardi...

avatar
BloodY RippeR
Sunday, 06.01.2019
21:23

Daleko da ste bili najbolji ali jednostavno nekad se mora imati i srece a toga ste imali na pretek te godine. Inace Mu sa svojim stilom jedino moze u italiji jer mu se tamo to jedino nebi zamerilo. Mada kvalitet ovog intera je jedva i za 4 mesto u ligi a kamoli za neko vece delo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
14:03

Bili su medju najboljima bez ikakve sumnje, Murinjo se dokazao u svakoj ligi u kojoj je radio, a Inter ima drugi najbolji tim u Italiji, sta pricas ti bre?!

avatar
PazzaInter
Sunday, 06.01.2019
12:19

Cenim Murinja i sve sto je uradio za klub, ali on je trener koji je vec dugo u slobodnom padu, upravo posle te triple krune sa Interom. U Junajtedu koji ima sjajne igrace je uspeo da napravi negativnu atmosferu, da se sa svima posvadja i da poobara razne negativne rekorde. Svim silama krenuti na Simeonea koji je milion puta rekao da ce jednog dana voditi Inter, i mislim da bi se odlicno uklopio i da je sledece leto pravo vreme da dodje. Murinjo ako dodje dati mu ugovor na najvise godinu dana, u Junajtedu je imao jak i dugacak ugovor pa je moguce i to jedan od razloga sto se opustio.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 06.01.2019
11:27

Ono kad odes iz kluba vec drugog dana priprema...