Da li su Pelegriniju odbrojani dani?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.03.2015.
17:37
Izvor: Sportske.net

Manuel Pelegrini polako gubi korak u borbi za titulu prvaka Engleske, a veoma teško će proći u narednu fazu Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Mančester Siti ove sezone cilja sve trofeje, ali veliki su izgledi da neće osvojiti niti jedan jedini.

U Premijer ligi su danas doživeli veoma bolan poraz od prošlogodišnjeg konkurenta za titulu, od Liverpula koji u ovom trenutku igra u sjajnoj formi na ostrvu, a u Ligi šampiona su na pragu ispadanja od Barselone koja je slavila rezultatom 2:1 u Mančesteru prethodne nedelje.

Pojedini fudbalski analitičari razlog za to vide u neigranju Jaje Turea (koji je danas bio jedan od najslabijih na terenu), dok drugi razlog za neuspehe vide u Manuelu Pelegriniju, menadžeru te ekipe.

Danas je izazvao i bes pojedinih navijača kada je umesto Edina Džeka, jedinog strelca za njegov tim, a uveo igrača sredine terena, Džejmsa Milnera.

Od tog trenutka njegova ekipa nije imala skoro niti jednu priliku za postizanje gola, dok je Liverpul u tom periodu preko Kutinja postigao pobedonosni gol.

U meču koji je takođe mnogo značio Mančester Sitiju protiv Čelsija, nije imao želju da napadne i prevashodno je imao za cilj čuvanje svog gola. Takođe, smatra se da je Mangala za kog je izdvojio veliku sumu novca promašaj i da nije vredan uloženog, a i odluka da Kolarov igra manje od Klišija je diskutabilna.

Da li smatrate da će ovaj Čileanac ostati i naredne sezone na klupi Sitija?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 01.03.2015
18:48

Nadam se da nece, neka ga zadrze do pocetka sledece, da dovoljno pobegnemo, pa onda nek dodje ko hoce.

avatar
JUVENTIN
Monday, 02.03.2015
01:41

To se zove sportski duh