Da li su ove reči najbolji dokaz koliko Gatuzo VOLI Milan?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 02.10.2018.
14:30
Izvor: Sportske.net

Trener Milana vrlo emotivno govorio o njegovom klubu.

EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO
EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo, trener Milana je opisao ovaj tim kao jednu veliku porodicu, ali priznaje da on oseća ogroman pritisak.

Legendarni bivši igrač Milana je rekao:

"Proveo sam mnogo godina kao igrač, a sada sam drugu sezonu kao trener. To što sam seo na klupu ovog tima, to je ostvarenje sna, kada se pogleda šta sam sve uradio za ovaj dres."

"Sada je tu drugi problem: svaki put kada izađem na teren kao trener, osećam ogroman teret. Ja osećam ogroman pritisak. Ovo je nešto specijalno za mene, ali takođe, tu je i mnogo odgovornosti", rekao je Gatuzo.

Da li na ovaj način želi da podigne moral svom timu koji je relativno loše započeo novu sezonu? Milan je uspeo da pobedi Sasuolo i tako konačno ostvari pozitivan rezultat, a mnogi su pričali da bi Gatuzo uskoro mogao da dobije otkaz ukoliko njegov tim ne počne da ostvaruje dobre rezultate.

Uloženo je dosta novca, formiran je dobar tim, ali navijači su nezadovoljni. Nisu navikli da se njihov tim ovako muči.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 03.10.2018
20:54

62 miliona evra

avatar
MottiYazata
Tuesday, 02.10.2018
17:38

Rino, legendo, kralju, zmaju, samo manje budi tvrdoglav, iako ti je to glavna karakterna osobina. Dok nam sedis na klupi, branicu te, jer si samo ti bio lud da dodjes kad je sve pucalo po svim mogucim savovima. Tesko je raditi u Milanu, na bilo kom mestu, i hvala ti sto si dosao, i kao igrac i kao trener.

avatar
Tuesday, 02.10.2018
16:01

njemu je stalo do kluba ko gleda sve vidi,kakav otkaz ne balavite ,niko neće bolje od njega vodit

avatar
Stefan28
Tuesday, 02.10.2018
15:28

Тешко да Милан буде прави као прије 10-так година.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 02.10.2018
15:14

znam da te milanisti pljuju I djele ti otkaze ali od mene imas punu podrsku I postovanje Samo naprijed majstore I ne slusaj klipane tako I ovako nemaju pojma

avatar
MottiYazata
Tuesday, 02.10.2018
17:35

Ne postoji veliki igrac, trener ili funkcioner Milana koga navijaci nisu izvizdali. Nordal, Altafini, oba Maldinija, Barezi, Kostakurta, Inzagi... Cak su se i Anceloti i Saki nasli na udaru. Najteze je onima koji dodju kod nas jer vole klub. Oni, po pravilu, prodju najgore. A zar ima osobe na planeti u svakom mogucem univerzumu koja voli vise Milan od Djenara Rina Gatuza? E zato cu ga braniti i voleti dokle god sam ziv. Mrzeo sam Totija i Del Pjera iz dna duse, prezirao Romu i Juventus samo zbog njih, zeleo da ih povrede sto je vise moguce, ali sam uvek postovao lojalnost i ljubav koju su pokazivali prema svojim klubovima. Takvi ljudi su retki i treba ih drzati kao malo vode na dlanu.

avatar
MottiYazata
Friday, 05.10.2018
00:24

Zeleo. Proslo vreme. Tad sam bio glupi klinac, i ne bas najbistriji potok u planini, a i nisam znao da mi stari ima sipku u nozi, upravo zbog povrede na fudbalu. Danas ih samo ne volim, Del Pjera pogotovo, ali sa ovim izgovorom od mozga, nikad ne bih pozeleo nijednom fudbaleru povredu, bez obzira koliko dobro odigrao protiv nas, a ovaj vas je to umeo i te kako. Takodje, onaj gol 2006. protiv Nemaca. Kolika god da je majstorija, nikad mu to necu zaboraviti, posto sam uvek navijao za Nemce.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 04.10.2018
07:41

molim ??? Zelio si na nekog povrede na igralistu ???? A ja mislio da sam napokon nasao nekog Milanistu s kojim mogu lijepo komunicirati a ti zelis da nekom strgaju ligamente ccc Ispricaj se javno i odmah

avatar
Joco INTER
Tuesday, 02.10.2018
15:10

Ja rekoh nesto posebno rekao. :) Normalno je da ce ovo reci i normalno je da voli Milan.