Da li ste znali za ovo pravilo u PL?! Oprez, sve se briše od 1. januara!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 21.12.2017.
17:37
Izvor: Sportske.net

Ulazimo u ludački finiš decembra u Premijer ligi koji nam donosi čak tri kola.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ako igrate fantazi, ovo je jako važna informacija!

Kao što znate, ludi Englezi igraju minimum sedam utakmica svakog decembra, a to je bio slučaj i ove godine. Preostala su još čak tri kola u Premijer ligi do kraja godine, a u centru pažnje su potencijalne suspenzije.

U gustom rasporedu, kada je igračima potreban odmor, neplanirane suspenzije svakako nisu dobro došle, ali postoji i jedna zanimljiva caka - svi kartoni se brišu od 1. januara, a to znači da ukoliko "izdrže" da ne požute, i dođu do petog kartona, oni koji su 1. januar dočekali sa četiri, od tada će biti opet bez kartona.

Ipak, do tada ima još tri kola, a i gomila igrača koji bi mogli da pauziraju ukoliko dobiju jedan ili dva kartona, odnosno koji sada imaju tri ili četiri.

U najvećem problemu su timovi iz Mančestera, i Siti i Junajted imaju po tri igrača sa četiri kartona. U Sitiju su na korak od suspenzije Kompani, Fernandinjo i Sane, a u Junajtedu Erera, Roho i Jang.

Slede Totenhem i Arsenal koji imaju po dvojicu igrača sa četiri javne opomene, Hari Kejn i Jan Vertongen, odnosno Aleksis Sančez i Granit Džaka.

U najvećem problemu ipak je VBA, pošto Alan Pardju ima četvoricu takvih i gotovo svi su odbrambeni igrači - Evans, Meklin, Jakub i Niom.

Pogledajte spisak igrača koji su na korak od suspenzije, ali i kojima se kartoni brišu ako do Nove godine ne dobiju javnu opomenu:

Kartoni PL

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Thursday, 21.12.2017
20:40

Hvala za info zbog fantazija :D

avatar
Salvatore
Thursday, 21.12.2017
20:18

Imaju u svim tim klubovima adekvatne zamene, nece klubovi propasti ako im ne igra igrac jednu utakmicu. Niko nije veci od kluba

avatar
Djanfranko
Thursday, 21.12.2017
18:47

Svaka čast Rohu nedavno se tek oporavio od povrede a već 4 skupio.