Da li ste spremni za PET "finala" u poslednjem kolu LŠ?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 02.12.2020.
23:35
Izvor: Sportske.net

Evo šta nas čeka!

EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL
EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL

Povezane vesti

Danas je zatvoreno peto kolo grupne faze Lige šampiona, ostaje namjoš jedno, odlučujuće.

Ono što sigurno znamo to je da su u osmini finala - Bajern Minhen, Mančester Siti, Porto, Liverpul, Čelsi, Sevilja, Dortmund, Barselona i Juventus i da nas čekaju bukvalno "finala" u četiri grupe.

Ukratko "tizer", koji ćemo razraditi - Junajted je prvi u grupi, može lako da ispadne, Real i Inter su treći i četvrti, mogu i dalje da zajedno odu dalje. Timovi Red Bula kao domaćini imaju šansu da ispišu istoriji, te da kao domaćini pobedama nad Atletikom i Junajtedom odu dalje!

Definitivno je najzanimljivija grupa B u kojoj sva četiri tima i dalje imaju šanse da prođu dalje. Menhengladbah ima 8 bodova, Šahtjor je drugi sa 7, koliko ima i Real, a Inter ima 5. O toj grupi više čitajte OVDE, to je bila tema još u utorak.

Baner

Ono što je večeras podiglo "hajp" jeste grupa H u kojoj pred poslednje kolo Junajted, PSŽ i Lajpcig imaju po 9 bodova!

PSŽ i Lajpcig su kao gosti pobedili Junajted i Bašakšehir i sustigli Junajted na deobi prvog mesta. Situacija je takva da Junajted ne sme da izgubi u poslednjem kolu na gostovanju Lajpcigu inače ISPADA!

PSŽ je večerašnjim trijufom odradio mnogo, sada ima "zicer" kod kuće protiv Bašakšehira. Lajpcig mora da pobedi ako želi dalje, jer je Junajted u prvom meču slavio čak 5:0.

Dakle, PSŽ ima zicer, pobedom ide dalje, dok će Lajpcig i Junajted igrati pravo finale.    
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
     

Dalje, tu je grupa D u kojoj će Ajaks ugostiti Atalantu kojoj je dovoljan bod da ostane druga. Ajaksu samo pobeda nad Atalantom donosi drugo mesto i plasman u narednu rundu.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Još jedna grupa će biti zanimljiva, Atletiko Madrid u poslednjem kolu gostuje Salcburgu i ne sme da izgubi. Salcburg ima četiri boda, Atletiko šest i Madriđanima je dovoljan bod da overe drugo mesto.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
     


Vredno pomena je i to da Lacio u poslednjem kolu dočekuje Klub Briž i može da ispusti plasman ako izgubi. No, deluje da će uz Dortmund, koji je overio plasman večeras, Rimljani i sa bodom proći dalje...

Sledeće nedelje nas čekao ludnica, još jednom, ovo su "finala":

Lajpcig - Mančester Junajted (utorak 21:00)
Ajaks - Atalanta (sreda 18:55)
Real Madrid - Menhengladbah (sreda 21:00)
Inter - Šahtjor (sreda 21:00)
Salcburg - Atletiko Madrid (sreda 21:00)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 03.12.2020
00:46

United i brat lucifer ce branizi cast Engleskog fudbala u LE na proljeće, kao i prosle sezone kad ih je Sevilja poslala kuci..