Da li ste realni? Pa ovo je najluđa ideja za završetak Premijer lige?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.04.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Neimenovani klub pokušava da dobije podršku, znamo da je sve do novca, ali opet, ovako nešto bi bilo zaista nemoguće...

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Englezi na sve načine pokušavaju da završe fudbalsku sezonu. Dosta predloga je na stolu, sve je stalo do 30. aprila, ali moguće je da rok bude pomeren.

Naime, pandemija ne pokazuje znake usporavanja, postoji ideja da se igra bez navijača u "Mundijal" stilu, da se klubovi nalaze u kampovima i da se igra na neutralnim terenima u delovima zemlje gde nije toliko kritično kao u Londonu i okolini.

Danas je zakazan sastanak, biće raspravljano o kalendaru, ali i eventualnom smanjivanju plata igrača, za šta je potrebna saglasnost i sindikata fudbalera, kao i udruženja trenera. Neki klubovi su smanjili plate ostalom osoblju, Totenhem je dobio mnogo kritika zbog toga, ali čini se da će i ostali napraviti nepopularne mere.

Na stolu će danas biti i jedna suluda ideja. Naime, jedan klub, neimenovani pokušava da dobije podršku da se ostatak sezone odigra u Kini.

Baner

Međutim većina odbacuje tu ideju.

Iako je u Kini zvanično pandemija stavljena pod kontrolu, malo ko može da zamisli takav scenario, ekipe bi morale da dobiju dozvolu da otputuju, budu u karantinu najmanje dve nedelje i tek onda da dobiju dozvolu da igraju. Pitanje da li bi Peking dozvolio navijače na stadionima.

Čini se da i današnji sastanak ne može da ponudi neke odgovore, samo provizorne planove, ali klubovi očajnički žele da odigraju preostale utakmice kako ne bi izgubili oko milijardu evra od TV prava zbog kršenja ugovora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 03.04.2020
15:24

Sta ce Liverpul ako budu kineske sudije? Da li bi mogli da ostvare jos jednu pobedu?

avatar
Бојовић Милан
Friday, 03.04.2020
10:34

Aaa dobra ideja!