Da li se Ventura ogrešio o Balotelija?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 21.12.2017.
12:57
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji selektor 'Azura' možda ne bi bio najomraženiji čovek u Italiji da je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo računao na 'Supermarija'.

Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne
Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne

Povezane vesti

U intrevju koji je dao za ESPN, Mario Baloteli je otkrio da je veoma razočaran što Đanpjero Ventura nije imao poverenje u njega.

"Ništa me ne ispunjava toliko kao dres reprezentacije. Taj osećaj ne mogu rečima da opišem. Mnogo mi teško pada što nećemo igrati na Mundijalu."
počeo je priču Baloteli.

"Mogu da razumem što su Beloti, Imobile i Insinje dobili prednost u odnosu na mene, mada mislim da je i za mene moglo da se nađe mesto. Na Venturu sam ljut jer mi je u Nici rekao da računa na mene, a nije me zvao ni na jedno okupljanje."
rekao je on.

Onda se osvrnuo i na baraž u kom su 'Azuri' eliminisani.

"Mi Švedskoj nismo uspeli da damo gol na dve utakmice, Švedskoj koja ima možda jednog, eventualno dva igrača koji bi po kvalitetu mogli da se porede sa našim igračima."
ceni Baloteli i veruje da je mogao da bude od pomoći pri opasdi bunkera.

"Čuo sam se sa Điđijem Bufonom, pitao sam ga da li možda zna nešto što ja ne znam. To je čovek kod koga nema okolišanja, koji će vam bez ustručavanja reći ono što misli, rekao mi je da ne zna u čemu je problem i zbog čega me selektor ne zove i ja mu verujem. I Imobile i Insinje su mi rekli da bi voleli da se vratim u reprezentaciju.
" oktriva kontroverzni napadač.

"Supermario" je oživeo karijeru u Nici, igrao je odlično prošle sezone, klub sa juga Francuske je završio kao treći na tabeli Lige 1, došao u priliku da se bori za plasman u Ligu šamiona, ali je Napoli bio nepremostiva prepreka, pa je evroturneja nastavljena u Ligi Evrope. Baloteli pruža odlične partije i u tekućoj sezoni, a predsednik Nice je svestan da će biti veoma teško zadržati ga u timu idućeg leta ukoliko se ne izori plasman na evrscenu.

Baloteli Balotelli

Italijanski napadač je priznao da nema ništa protiv da se vrati u neki od klubova za koje je već nastupao tokom karijere, ali smatra da to nije realno.

"Bio sam u poseti Milanelu, pričao sam sa Abateom, on se oduševio kada sam mu rekao da bih voleo da s vratim, ali znam da me Fasone ne želi u ekipi. I Ausiliju sam rekao da me za Inter vežu lepe uspmene, nije mi delovao zainteresovano."
rekao je Baloteli.

Letos se dovodio u vezu sa Napolijem, međutim, predsednik Partenopeija De Laurentis je odbacio tu mogućnost.

"Meni bi bilo zadovoljstvo da igram za Napoli, ali ne pitam se ja." objasnio je italijanski napadač kako stoje stvari.

Ipak, on veruje da će ponovo zaigrati u velikom klubu.

"Mislim da mi je prošla sezona bila najbolja u karijeri. Verujem da sam sposoban da igram jo pet-šest godina na vrhunskom nivou."
zaključio je Mario Baloteli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Thursday, 21.12.2017
14:08

Kako je samo demontirao Nemce...

avatar
scofield
Thursday, 21.12.2017
14:45

Brutalno ih je sabio.. kako lepa vremena. Svi su stavljali kucu na Nemce i onda dodje brat Baloteli. Pogotovo drugi gol Nojeru, kakav sut ima ovaj ludi momak.