Da li se to Biliću već ljulja klupa?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.08.2015.
14:19
Izvor: Beta

Menadžer Vest Hema priznao je danas da je pod pritiskom posle dva vezana poraza londonske ekipe u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vest Hem je dobro počeo engleski šampionat, u prvom kolu pobedio je u gradskom derbiju Arsenal sa 2:0 u gostima, ali je nakon toga pretrpeo dva uzastopna poraza kod kuće, od Lestera 1:2 i novajlije u ligi Bornmauta 3:4.

Slaven Bilić, koji je ovog leta zamenio Sema Olardajsa na klupi Vest Hema i potpisao trogodišnji ugovor, želi da ekipa popravi igru.

"Pod pritiskom sam. To dolazi sa poslom i moram da preokrenem stvari. Bornmut je bio bolji, a ja ne volim takvu situaciju. Ako budemo ovako igrali ne možemo da očekujemo pobede", rekao je kormilar 'Čekićara'.

Kako prenose britanski mediji, hrvatski trener dodao je da ne zamera navijačima na zvižducima.

"Oni su nas podržavali tokom cele utakmice. Ali, šta da očekujemo od njih kada imamo dva gola zaostatka? Bornmaut je dobar tim koji je izborio plasman u Premijer ligu i ako ćemo da budemo pošteni, moglo je da bude i lošije od 0:2. Reakcije navijača su normalne, gde god da odete očekivanja su velika",
rekao je Bilić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Monday, 24.08.2015
15:58

Pod pritiskom je to je istina ,ali nije realno da mu se odma nakon 3 kola prijeti otkazom. Liga je tek počela dobili su Arsenal i odigrali dvije lošije utakmice sad slijedi gostovanje kod Liverpoola i tu me baš zanima kako će odigrati.

avatar
The KING(guapo)
Monday, 24.08.2015
14:58

Nije mi jasno sto su oterali Alerdajsa,West Hem bi mogao da se bori za opstanak sa Bilicem njih su na njihovom terenu Lester i Bormut odvalili ekipe sa slabijim igrackim kadrom.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 24.08.2015
14:41

Dva losa rezultata za njih posle Arsenala kad su ih napunili