Da li se Blanu "drma" klupa?

Autor: Beta Beta
utorak 13.01.2015.
01:35
Izvor: Beta

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan pozvao je danas svoje fudbalere da se suoče sa sobom posle subotnjeg poraza od Bastije 4:2, rekavši da im fali mentalne snage i da se predaju "pred najmanjom teškoćom".

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Uprkos tome što ekipa ima jednog od najboljih napadača sveta, Zlatana Ibrahimovića, i što ima petoricu igrača skupljih od 40 miliona evra, PSŽ je u poslednje tri prvenstvene utakmice pretrpeo dva poraza i jednom je igrao nerešeno, posle čega je pao na četvrto mesto tabele.

Ekipa ove sezone ima mnogo problema sa odbranom, agresivnošću na sredini terena, nedisciplinom i lošim timskim duhom. PSž je u subotu vodio sa 2:0 pre nego što je Bastija napravila preokret i pobedila.

"Predajemo se posle najmanje teškoće. To je mentalni problem. Kada dodje do psihologije, to može da se proširi na svakoga i onda se trener nadje u velikim problemima", rekao je Blan.

PSž u utorak igra protiv Sent Etjena u Liga kupu.

"Stručni štab je prihvatio odgovornost. Igrači nisu pokazali svoju najbolju igru. Oni su ti koji igraju. Kada igraju dobro, dobiju pohvale, što je zasluženo. Kada su rezultati loši, stručni štab je kriv", rekao je Blan.

Trener je kazao da je bio "besan" posle poraza u subotu, kao i da "imaju sreće" što su tako brzo dobili priliku da se iskupe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke