Da li ovo što su danas uradili Kros i Bejl znači kraj u Realu?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.05.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net

Real je očajnu sezonu završio porazom, Velšanin je bio u centru pažnje.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala su sezonu 2018/19 okončali osvajanjem samo jednog trofeja, na Svetskom klupskom prvenstvu, a poslednji meč u sezoni odigrali su pred svojim navijačima protiv Betisa.

Ipak, doživeli su poraz na "Bernabeu" i tako stavili tačku na jako lošu sezonu. 

Utakmica je poslužila i kao prilika da se od dresa "Los Blankosa" oproste pojedini igrači, golman Kejlor Navas izvesno povlači nogu, navijači su ga pozdravili ovacijama.

Klub bi mogli da napuste i Geret Bejl i Toni Kros, ali oni danas nisu dobili priliku da se pozdrave od "kraljevskog" kluba pred svojim navijačima.

Presedeli su čitav meč na klupi za rezerve, a kamere španskih medija su ih pomno pratile.

Uhvatile su kamere i jedan trenutak o kojem se naveliko priča u Španiji, kada su se Nemac i Velšanin smejali nakon što je Kros nešto rekao Bejlu, pritom je rukom prekrio usta.

I dok Nemac možda i ostane u klubu, Bejlu se daju sve manje šanse, nakon utakmice je samo odšetao u tunel, a španski "AS" podseća da se nakon utakmice sa Rajo Valjekanom nije ni pojavio u autobusu sa saigračima.

Sve je jasnije da napušta Real, stigao je svojevremeno kao jedno od najvećih pojačanja u istoriji kluba, karijeru u Madridu će, nažalost, neslavno okončati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke