Da li možete da zamislite Vengera u Junajtedu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.09.2019.
21:35
Izvor: Sportske.net

Francuski stručnjak podelio zanimljiva interesovanja.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Narednog ponedeljka nas očekuje veliki derbi Mančester Junajteda i Arsenala na "Old Trafordu" sa početkom od 21 časova. Engleski velikani dele istu sudbinu, oba kluba su daleko od trona od kada su ih napustili oni najodaniji koji su ih vodeli do uspeha i titula.

Venger je prepustio svoj posao Emeriju, Španac igra toplo-hladno sa "tobdžijama". Tim iz Londona trenutno zauzima četvrtu poziciju i cilja povratak u Ligu šampiona dok su u pričama oko titule veoma daleko. Junajted je u lošem periodu, deluje da Solskjer polako gubi konce, mada su Glejzeri izjavili na sastanku da bi objektivno godina u kojoj bi se napala titula bila tek za dve sezone.

Venger je imao intersantne komentare vezane za klub koji mu je bio jedan od najvećih rivala tokom karijere u Premijer ligi.

"Vođenje Junajteda je san svakog trenera. Ako verujete u sebe, onda je vođenje tima poput Junajteda trebalo biti jedan od vaših ciljeva. Mislim da imaju dobar tim, ali im po meni trebaju makar još četiri pojačanja da bi ušli u borbu za trofeje. Treba im stabilno vođenje ako su spremni na sledeći korak. Ja imam vere u sebe, mislim da posedujem prave ideje koje bi im odgovarale. Svašta može da se desi u fudbalu", izjavio je Venger za Bein Sport.

Solskjer

Solskjer je pod sve većim pritiskom, mada deluje da dok god je Glejzerima primat profit a ne uspesi na terenu, Norvežanin ne mora toliko da brine. Sa druge strane predstojeći derbi se od strane engleskih medija apostrofira kao jedan od odlučujućih momenata za trenera oba tima, ne samo Junajteda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lpool
Thursday, 26.09.2019
22:50

Bila bi fora da murinjo preuzme arsenal a venger mancester, malo mi nedostaje njihovo prepucavanje :D

avatar
BlagoMeniOpetJA
Friday, 27.09.2019
15:13

murinjo je jedini trener kojeg nikad nebi htio da vidim na klupi arsenala.

avatar
Boran83
Thursday, 26.09.2019
21:58

Stara kuka Venger plasi bake plasilicom za bake

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.09.2019
18:15

On je smeker i imao je uvek mladje zene a i odlican je trener i bilo bi lepo da se vrati.