Da li je trener Olimpijakosa potcenio Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2019.
14:19
Izvor: Sportske.net

Pokušao je da iznenadi, možda i zbuni Milojevića, nije mu uspelo. Umesto iznenađenja - tragičar.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Par sati pre početka sinoćnje utakmice na ''Marakani'', komentator ''Arene Sport'' je u emisiji koja je prethodila meču otkrio da je iz grčkih medija dobio iznenađujuću informaciju da u startnoj postavi Olimpijakosa neće igrati Giljerme, Valbuena i Podens.

Ispostavilo se da ni jedan od njih trojice zaista nije bio među starterima, a trener Olimpijakosa Martins je osim toga iznenadio i izborom 25-godišnjeg Alžirca Jasina Benzije u prvih 11.

Ovaj momak je prethodni put u takmičarskim mečevima bio starter još u februaru, ali ne u Olimpijakosu, već u Fenerbahčeu, čiji je član bio prošle sezone, na pozajmici iz Lila.

Potom sedam meseci nije igrao takmičarske mečeve, u Feneru više nisu računali na njega tokom proleća, a od dolaska u Olimpijakos, igrao je sedam minuta protiv Volosa, 22 minuta protiv Totenhema i 13 minuta protiv Lamije.

Sinoć je dobio priliku da se izbori za značajniju ulogu u ovom timu, ali je u 57. minutu pri vođstvu njegovog tima od 1:0 neoprezno zaradio isključenje. Olimpijakos je ostao sa igračem manje, što je Zvezda do kraja kaznila preokretom i sa tri postignuta gola, za konačan trijumf srpskog šampiona od 3:1.

Benziji je tako pripala uloga tragičara, što ni naknadne Martinsove izmene nisu uspele da spreče. Podsetimo, trener Olimpijakosa je pre meča najavljivao pobedu svog tima u Beogradu, možda je i potcenio Zvezdu ovim tumbanjem tima, što mu se na kraju i obilo o glavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke