Da li je Siti oštećen u prvom poluvremenu?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 23.04.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

U drugom polufinalu FA Kupa sastali su se Arsenal i Mančester siti, "Građani" su poveli, ali je sudija poništio gol.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Odlično je De Brujne proigrao Sanea na levoj strani, Nemac je loptu poslao na suprotnu, gde se na pravom mestu našao Aguero.

Argentinac iz nezgodne pozicije šalje loptu u okvir gola, Čeh je ipak bio na pravom mestu, ali na odbitak naleće Rahim Sterling, koji rutinski trese mrežu.

Ipak, sudija se oglašava i poništava gol "Građana", o čemu se radilo?

O bilo kakvom ofsajdu nije bilo govora, sudija je procenio da je lopta nakon centaršuta Sanea u jednom trenutku napustila teren, te je svirao gol-aut za "Tobdžije".

Kada pogledate usporeni snimak, koji možete pronaći u nastavku, vidi se da je lopta naginjala da napusti granice terena, ali se čini da nije čitavim obimom otišla preko linije.



Nepravdu je nakon 20ak minuta igre u nastavku ispravio Kun Aguero, letargični Remzi je izgubio loptu na polovini Sitija, odmah je Jaja Ture poslao ka Agueru, koji je bio brži od čuvara, a i Pitera Čeha, te je uspešno matirao iskusnog golmana Arsenala i doneo prednost četi Pepa Gvardiole.


Desetak minuta kasnije, Arsenal dolazi do poravnanja, odlično je centrirai Čemberlejn sa desne strane, na drugoj stativi se našao Načo Monreal, koji uspeva da matira Brava i vrati "Tobdžije" u igru.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PepGuardiola-Im back
Tuesday, 25.04.2017
18:22

Nista novo,kad se samo sjetim Arsenala na Emirejtsu,Celzija,Totenhema,Liverpula pogotovo.Ali i dalje smo iznad Junajteda.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 23.04.2017
23:20

A je l' nemaa sad komentar? :D da je da li je Siti ostetio biloo bi i to na pregrst...