Da li je Setijen bio greška? Valensija razbila Barsu na "Mestalji"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.01.2020.
17:53
Izvor: Sportske.net

Prvi trijumf "Slepih miševa" na svom stadionu protiv "Blaugrane" posle 12 godina.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Fudbaleri Valensije su apsolutno zasluženo slavili pred svojim navijačima protiv Barselone sa 2:0 (0:0).

Najpre su u 12. minutu dobili penal, Pike je srušio Gaju, sudija pokazao na kreč.

Maksi Gomez je preuzeo odgovornost, ali ga je Ter Štegen pročitao i tako po prvi put u dresu Barselone uspeo da odbrani jedan penal.

Mogao je Gomez da se iskupi samo 10ak minuta kasnije, odličan udarac, ali Ter Štegen brani, odbitak Soler šalje do Gameira, Francuz odmah šutira, ali ponovo Nemac sjajno interveniše.

U 29. minutu Gameiro opet blizu gola, pogađa prečku, dva minuta kasnije Kokelan šutira nakon odbitka, ali Ter Štegen je bio na pravom mestu.

Barsa bez izglednijih prilika u prvom poluvremenu, bez golova se otišlo na odmor, detalje iz prvih 45 minuta pogledajte OVDE.

Nakon samo tri minuta igre u nastavku "Slepi miševi" ipak dolaze do prednosti, Maksi Gomez snažno šutira iz kaznenog prostora rivala, lopta pogađa Albu i odseda u mrežu Katalonaca za 1:0 na "Mestalji".

Prva prava prilika za Barsu u 74. minutu, tukao je Mesi, ali je Domenek dobro intervenisao.

A onda, tri minuta kasnije, kontra Valensije, Maksi Gomez ostaje sam na levoj strani, dobija loptu i matira Ter Štegena, od tragičara izrasta u potpunog heroja, 2:0 za "Slepe miševe".

Postiže Valensija i treći gol par minuta kasnije, strelac je bio Gabrijel Paulista nakon kornera, ali sudija je odlučio da zbog navodnog prekršaja poništi gol i vrati loptu domaćinu da izvede novi korner.

Barsa bez prave prilike do kraja, pobeda Valensije, prva na "Mestalji" protiv katalonskog sastava posle 12 godina i prvi poraz Kikea Setijena na klupi "Blaugrane".

Barsa ostaje prva sa 43 boda, ali i utakmicom više od Reala, Valensija je skočila na peto mesto sa devet bodova manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

74 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 26.01.2020
11:54

Ne izbijaju se stvari za mjesec dana koje je Valverde godinama usadjivao u njihovu glavu.To je njima sad refleksno trebace im dugo vremena da se trgnu i promjene stil igranja.Kao kad promenis settings na igrici a prsti refleksivno lete na stara podešavanja.Pubg players will understand.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 26.01.2020
01:16

Mesi odlazi. Da ne selektiraš više trenere i igrače.

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 25.01.2020
21:30

Alba Roberto Umtiti Pike Buskets Grizman Dembele Mars u p.... m. .. dokle bre kao I Bartomeu covek nevidi da ova drva nemaju jednu utakmicu da me prime 2 gola osim Ter Stevens I Mesija nijedan drugi nezasluzuje da nosi Dres Barse zao mi samo Mesija sto igra sa ovim cunjevima oko njega Bartomeu sve sto doneo je promasaj u Barsu neznam dokle ovaj konj Pike treba da igra za Barsu Niko nevidi da covek je zalutao

avatar
Bádr Hari
Saturday, 25.01.2020
20:02

navikao sam od Manzana da ovako ne svira cist ofsajd kod drugog gola Valensije. :D:D:D

avatar
Dimebag Dárrell
Saturday, 25.01.2020
20:40

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
BlúeBoy84
Saturday, 25.01.2020
20:40

Tek tek mi je 17 godina

avatar
Catalá
Saturday, 25.01.2020
20:01

Nešto je trulo u državi Danskoj.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 25.01.2020
19:57

haha standardno Manzano u korist Reala ne svira 30 cistih penala za mog idola Messija. :D

avatar
Dimebag Dárrell
Saturday, 25.01.2020
20:41

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
Bádr Hari
Saturday, 25.01.2020
21:08

u redu je daki. poz od stefija.

avatar
BlúeBoy84
Saturday, 25.01.2020
20:41

Tek tek mi je 17 godina

avatar
deki trbic
Saturday, 25.01.2020
19:52

Ahahahah komedija od kluba ahahahha 😆😆

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 25.01.2020
19:49

Valverde osvojio dve lige pored vrlo jakog Reala.. Likovi ga pljuvali iako mu je ekipa prosečna, oterali i doveli Setijena.. Od tada na jedvite jade dobili Granadu sa igračem više, blamirali se protiv trećeligaša i dobili po ušima od Valensije.. Eto vam posed lopte gde se štoperi dodaju do besvesti.. Kao što sam rekao, pozdravite se sa titulom.. Real uzima lagano..

avatar
Tata Messi
Saturday, 25.01.2020
21:13

Kakvog crnog jakog Reala.Real je imao bar 10 poraza prosle sezone

avatar
GoHardV3
Sunday, 26.01.2020
03:28

Prosle sezone, bez Zidana, koliko gledas da konsolidujes sebe i tesis i sam znas da je Real 10 KLASA iznad Barselone ove sezone i da nije bilo Vanserijske forme Mesija i sudija bili bi 15.

avatar
A.C.M.
Saturday, 25.01.2020
21:37

Pored vrlo jakog Reala??? Možda je Real Zaragoza vrlo jak u Segundi (to ne znam jer ne pratim Segundu), ali Real Madrid nikada slabiji nego poslednjih par godina...

avatar
Mirjevac
Saturday, 25.01.2020
19:38

Barca sa ovakvim sastavom bez spice igraca nema sanse ni da do polovine rang liste spanije da dodje! Ovaj metez, sa tri spice koje je glupost, a da nijednog od njih nema u sesnaestercu, ni Mesija, ni Grizmana, ni Fatija, a oni su kao sva tri spice igraca, vise su bili van sesnaesterca! Sa ovakom postavom ovaj trener nema sta da trazi u Barci, naj bolje je da ode da se ne blamira! Trenar mora da postavi spice igraca i to jednog, dali je to Mesi ili Grizman ili Fati, a ne ovako niko sa nikim, tako je bilo i protiv Granade i jedva dadose jedan gol! Trener da se uzme upamet ili da ide, ili da kupe pod hitno spice igraca! Sa ovakvom igrom Barca ce u LS odma da izgubi i od Napoli i ako je on kao navodno slab!

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
21:24

Pa kako tvoja mocna Barsa da ne sutne na gol Valensije? :D Te mocne sile koje ti najavljujes su ustvari trenutno 6. ili 7. tim po jacini u spaniji koji bi bez sudija bio daleeeeeeeko od vrha.

avatar
Mirjevac
Sunday, 26.01.2020
01:54

Ce da se poprave, ima Barca kvalitet, samo sto je trenera promenila, a i spice igrac fali! Bice opet ona stara, videcmo kako ce da bude na barcinom drugom terenu za treniranje, na Bernabeu? Ona tamo uvek dobro odtrenira, ponekad sa po pet ili sest golova!

avatar
Liga BBVA
Saturday, 25.01.2020
19:35

Odavno su kola su krenula nizbrdo i to se neće tako tako lako zaustaviti. Pa ipak veće čestitke i od Valsensije, koja je pružila sasvim dobru i konkretnu partiju, zaslužio je komentator SK-a za do sada neviđenu količinu mržnje prema Barseloni. Čak ni činjenice da je Manzano dosudio penal za Valensiju, pokazao žute kartone ne samo Piqueu, već i svakom fudbaleru Barselone koji je napravio više od jednog faula, nisu ga mogle sprečiti da od trenutka kada sudija nije ispoštovao prednost, već svirao faul i pokazao žuti igraču Barselone, ponavlja do kraja prvog i sredine drugog poluvremena da je to skandalozno, nedopustivo, da je pljačka, da mu treba zabraniti suđenje itd. Od početka utakmice svaki faul sviran nad igračima Barselone je 'neopravdan', Umtitija 'niko nije ni pipnuo', a Messi je 'na ime' dobijao faulove čak i kada usporeni snimak pokaže da je u pitanju vrlo grub faul. Očigledan prekršaj kod trećeg gola Valensije uopšte nije bio prekršaj, već blagi kontakt zbog koga gol nije smeo biti poništen, nikakvo ponavljanje kornera nije smelo biti iako usporeni snimak jasno pokazuje da je faul bio pre izvedenog kornera.

I da cela priča bude još tragičnija, a gledanje prenosa uz slušanje njega još mučnije, sve to radi na utakmici na kojoj Barsa nijednom nije vodila, pa čak ni jednog trenutka nije ničim ugrozila zasluženu pobedu Valsensije. Takvima bi trebalo zabraniti komentarisanje i na društvenim mrežama, a kamoli prenos utakmice na sportskom kanalu.

avatar
Benz9
Saturday, 25.01.2020
20:09

Kukaj koliko hoćeš ali istinu je govorio... A što se tiče trećeg gola, mogao ga je ili priznati ili poništiti, ovo je bilo smijurija...

avatar
Benz9
Saturday, 25.01.2020
22:30

Opet kažem džabe kukaj i laprdaj koliko hoćeš čovjek je istinu rekao...

avatar
Liga BBVA
Saturday, 25.01.2020
21:01

Ne kukakam ja što neko mrzi Barsu 2x više nego što voli Real, već što prenosi utakmice na kanalu čije gledanje plaćam, Ovde ne moram da dođem i da čitam gluposti (još manje da na njih odgovaram), ali da nešto plaćam i jurim live-stream-ove da ne bih slušao gluposti ili da gledam utakmice bez tona... malko je previše.

Potpuno svejedno (pogotovo u ovoj utakmici) da li je pustio prednost ili svirao faul i pokazao žuti karton (imao je pravo i jedno i drugo da uradi), ali da slušam dobrih pola sata kako je to 'zločin', 'pljačka', kako ovome treba 'zabraniti da sudi' zbog toga itd. stvarno je vrh svega što sam čuo u tv prenosima. Da ne komentarišem treći gol (potpuno opravdano poništen) koji ni najveći navijač Valensije ne bi onako komentarisao (već samo najveći mrzitelj Barse) sve i da je rezultat bio 0:0, a kamoli 2:0, gde je potpuno svejedno da ii će se utakmica završiti 2:0 ili 3:0.

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 25.01.2020
20:24

Istina je da je Gil Manzano jedan od sudija koji se godinama trudi svaku spornu situaciju donijeti u korist Reala i na štetu Barselone i to u Španiji svi znaju.

Ukucaj samo na googlu: "Sudije napustile stadion Villarreala s poklonima Reala"

Ljut kao ris bio je i predsjednik Villarreala Fernando Roiga koji je kazao kako su glavni sudija i pomoćnici stadion napustili s poklonima koje su dobili od čelnih ljudi Reala.
- Jesus Gil Manzano i njegovi pomoćnici napustili su stadion s plastičnim vrećicama Real Madrida. Po meni to nije u redu, rekao je Roiga.

Potom je komentarisao i dosuđeni penal u korist madridskog tima.

"Penal? Sve ste vidjeli. Nije lopta potpuno zahvatila ruku već rame. Smatram da nije bio penal. Ova odluka je 'ubila' utakmicu. Definitivno treba razjasniti da li se odbijanac računa kao penal. Nisam rekao ništa sudiji Manzanu, ali ovo nije bio penal", istakao je Roig.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 25.01.2020
19:24

Hahahahaj smesni navijaci barselone pljuvali po valverdeu a ima da ga prave od blata, ne kontaju koliki je krs barselona i da tu trener ne moze nista

avatar
Tata Messi
Saturday, 25.01.2020
19:38

Sa njim su postali predmet sprdnje :)

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 25.01.2020
20:45

Nije on kriv sto missi ne moze da resi 1na1 i nestaje u svakom jacem mecu, da se nije glupirao prosli bi i romu i liverpul, ali ne, on ne ume da realizuje tap in

avatar
Carina_11303
Saturday, 25.01.2020
20:12

Ti si svuda osim na vestima kluba za koji navijas kad ih otrese Barnli

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 25.01.2020
19:50

Nemate vi pojma o fudbalu.. Sa krš ekipom uzeo dve titule..

avatar
Tiribocchi
Saturday, 25.01.2020
19:05

Koj i da dodze trener ne moze da promeni nista... jednostavno barsa je zavrsena, odbrana slaba nemaju bekove umtiti uvek rovit pike sklon na kiksove , vezni red je gore dole stabilan, napad samo messi. Izmene skoro i da nemaju nikakve gubis 2 0 a ti ulazi dmf Vidal.

avatar
Mirjevac
Saturday, 25.01.2020
19:27

Za neke ekipe je i Barcina omladina dovoljna, kao na primer za Inter!

avatar
Benz9
Sunday, 26.01.2020
01:04

Svi znamo kako Konteove ekipe igraju u Europi.. Više problema ste imali na Kampu nego na Meaci...

avatar
Tiribocchi
Saturday, 25.01.2020
20:14

Za neke, pisao sam zbog druge top 5 6 ekipa u Evropu svaki ima zamenu kvalitetnu na vec top igrac u prvi 11. Konkretno u napadu Siti ima Mahrez , Jesus, Sane kao rezerve , Juventus Costa,Higuain,Bernardeski, Cuadrado pa cak nekad i Dybala. Itn itn dok Barsa juri rezultat i ulazi Vidal.

avatar
Benz9
Saturday, 25.01.2020
19:02

Hahaha kakav cirkus sa VAR-om... Ukinite ga pa da gledamo fudbal opet...

avatar
P. S.
Saturday, 25.01.2020
19:02

Sasvim očekivano, pogotovo kada se pogledaju ovogodišnje partije Barse (Espanjol, Atletiko, Granada, Ibiza). Jasno je bilo da bi Barsa ispoštovala ovosezonski standard primanja gola na gostovanjima u prvih 10-12 minuta da Ter Štegen nije odbranio penal. Uprkos tome bilo je jasno da će Barsa ovakvom igrom sasvim sigurno doživeti poraz sa gomilom beskorisnih (Fati, Grizman, Artur, S. Roberto) i po gol Barse opasnih igrača (Pique, Umtiti, Alba). Ako je novi trener gledao ovosezonske utakmice Barse (pogotovo nekoliko poslednjih pre nego što su ga doveli) i zaključio da je glavni problem što su umesto 80% poseda lopte imali samo 55-60% onda je to to.

avatar
RocknRolla
Saturday, 25.01.2020
19:02

Jedno pitanje za navijace Barselone,inace jako objektivne poznavaoce fudbala. Koja je razlika izmedju ponistenog gola Sevilji i sad Valensiji sem u cinjenici da je igrac Sevilje patosirao igraca Reala a Paulista cini mi se,pa nije ni pipnuo Busketca. Ako moze neko objasnjenje al onako objektivno kao i uvek :D

avatar
04
Saturday, 25.01.2020
20:15

Čak i za potpuno slepe osobe, koje nisu u stanju da vide više nego očiglednu razliku, OGROMNA razlika je u činjenici da je zbog neopravdano poništenog gola Sevilji Real ukrao 3 boda, a Barsa je gubila 2:0 i bilo je POTPUNO SVEJEDNO da li će Manzano svirati još 3 penala ili neopravdano priznati taj gol... naravno pod uslovom da ti slepi nisu i gluvi, pa da nisu čuli bar rezultate. :D

avatar
Benz9
Sunday, 26.01.2020
01:07

Neopravdano priznati??? Hahaha pa da je bio siguran u faul poništio bi gol ne bi vratio korner...

avatar
RocknRolla
Saturday, 25.01.2020
20:23

Da sam slep ne bih uspeo da procitam ovu gomilu gluposti koju si sad rekao jer zaista ne postoji opravdanje po kojem bi sudija progledao kroz prste Barseloni u slucaju prekinutog napada Valensiji ili ponistenog gola koji ce mozda imati presudan znacaj Valensijinog ucesca u LS? Mozda im bas taj gol bude nedostajao. :D

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
20:23

Putpuno je svejedno u 60. minutu na rezultatu 2 0? Ja sam video da neki timovi primaju 4 golova u drugom poluvremenu od Liverpula :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 25.01.2020
20:21

evo sad cim ukljucim svoje ostale profile objasnicu objektivno kao i uvek zasto je Valensiji ponisten gol i kako to nije imalo uticaj na rezultat. :D

avatar
Benz9
Saturday, 25.01.2020
19:01

Rutinska pobjeda Valensije je najbolji dokaz u kakvom je trenutnom stanju Barsa... Iskreno čudi me da je Setijen pristao na ovakav eksperiment kada je jasno da nema igrače potrebne da nametne svoj stil...

avatar
P. S.
Tuesday, 28.01.2020
05:16

To što je Saki davno rekao se odnosi na trenere, a ne na potpune diletante. A ja sam davno rekao da ne mogu da komentarišem MUN jer ne znam da li su im treneri veći problem od igrača ili obrnuto, jer sam MUN pratio koliko i ti Barsu.

Tata Martino je izmislio trenerski posao za ovu dvojicu, uprkos tome što je vrlo loš trener. On je bio greška kao i najviše 20% transfera, a ova trojica i 80% transfera nisu bili greška već NAMERA ove uprave Barse i to je Barsin najveći problem. Sa obzirom šta je Bartomeu radio u poslednjih 6 godina ne čudi me da si poverovao kako nije hteo da proda Rakitića za 80 m€, ali da poveruješ da je iko normalan ponudio za njega i polovinu te sume... e to je već zabrinjavajuće. A kada smo kod Rakitića najveća greška je bila njegovo dovođenje u Barsu, tj. bila bi greška da nije bila namera.

Dovodili su sve i svašta, ali se ispostavilo da su nakon dovođenja Suareza svi igrači bili promašaj, osim Neymara. A dovodili su ne samo Gomeše, Daglase, Vermalene, Alkasere, Turane i slične već i najbolje (i papreno skupe) igrače Liverpoola, Dortmunda i Atletika i... u čemu je razlika? Ni u čemu jer su ekspresnom brzinom svi postajali promašaji. I nije do trenera? Vreme je prolazilo, ono što nije valjalo imalo je zacementirano mesto u startnoj postavi (Rakitić, S. Roberto itd.), a ono što je valjalo je propadalo na klupi (Semedo, Artur, Kutinjo itd.) ili na terenu na potpuno pogrešnim pozicijama (Kutinjo, Grizman itd.). Nakon pet i po godina propašćenja Barse i igrača došlo se dotle da treba zameniti ne 6 već 16 igrača. I nije do trenera? Dembele je izuzetak jer sa takvom glavom ni slučajno nije smeo biti doveden, a doveden je (vrlo) namerno za suludu cifru i jedino za njegovu propast Valverde ne snosi baš nikakvu odgovornost.

avatar
P. S.
Tuesday, 28.01.2020
19:52

Pišeš svašta, a ne znaš. Gomeš je hteo da iskoristi Mendešovu moć i ostvari svoju dečačku želju - da igra za Real Madrid... eventualno za Barsu, ako Mendeš baš baš ne uspe da ga uvali Realu. Perez naravno nije hteo da čuje za njega, jer takve ne kupuje, a ponajmanje ih plaća 40 m€ i uz to je dovoljno moćan da se izvuče iz Mendešovih ralja. Bartomeu je već potpuno druga priča i zato je Gomeš završio kao najslabiji igrač Barse, slabiji i od D. Suareza, čak i od Rakitića, za bezobraznih 40 m€.

Naravno Gomeš nikada nije mogao nikoga da 'urniše' (naprotiv, 'urnisali' su njega), a da priče tipa u Barsi se 'nije se snašao', 'teško se prilagođava' itd. nemaju veze sa mozgom dokazao je u reprezentaciji Portugala kao ubedljivo najslabiji igrač u vremenu u kome mu je Mendeš sredio da igra za reprezentaciju (inače ga niko nikada ne bi zvao). Nešto nisam čuo da ikoga 'urniše' u Evertonu, ako uopšte igra?

Sistem Barse je prestao da postoji još od Tate Martina, a sa Enrique-om su najbesmislenije rotacije i favorizovanje Rakitića i sličnih postale 'sistem'... sve do decembra, dok nije dovukao Barsu na dno (pogubivši više bodova nego trojica njegovih prethodnika zajedno u njihovim najslabijim polusezonama), dobio ultimatim ili pobeda protiv Atletika ili šut karta, pobedio sa jedva 1:0, izvukao se i od tada do kraja sezone izvodio isključivo najjačih 11 na teren (nebitno da li je protivnik Bayern ili Getafe) i uz ludu sreću da se niko iz kvarteta MSNI nije povredio došla je tripleta.

A da je najobičnija glupost priča kako se svi 'moraju povinovati' činjenici da je Messi 'glavni' najbolje je dokazao Neymar, ali i Suarez i Iniesta u tom periodu vrlo moćnog MSNI kvarteta, gde najčešće nije bilo 'glavnog', Neymar je tražio loptu (a ne bežao od nje kao Grizman), dobijao je i vrlo često bio 'glavni' i što se tiče poseda lopte i broja akcija koje su išle preko njega. Već tada nije bilo nikakvog 'Barsinog sistema' (pa ni potrebe da se novi igrači uklapaju u taj 'sistem'), već se priča svodila na to da se MSNI igraju fudbala sa ciljem da postignu bar gol više nego što pajseri iza njihovih leđa mogu da prime. Dapače trebalo je graditi sistem od postojećih i novonabavljenih igrača, što inače rade treneri, a Barsa već 6 godina nema trenera.

Messiju više ne treba niko. Dokazao se, osvojio to što je osvojio, ima 32 godine te može polako da razmišlja i uživa i u drugim stvarima. Barsi treba Messi i kvalitetni igrači koji bi igrali fudbal (a ne vukli se po terenu) kako bi iskoristili Messija i ono što još uvek može da pruži, a ne bežali od lopte i gledali da je po svaku cenu uvale Messiju čak i u šesnaestercu na 10m od otvorenog gola, samo da ne bi šutirali uz rizik da promaše ili da golman odbrani... bolje neka to uradi Messi i iz nemoguće pozicije ako lopta uopšte stigne do njega (a najčešće ne stigne).

avatar
Benz9
Tuesday, 28.01.2020
17:25

Normalno da su promašaj kada su dovođeni igrači koji ne odgovaraju Barsinom stilu... Gomeša su uzeli samo da ne ode u Real jer bi ih onda urnisao, Ardu da oslabe Atletiko, itd itd... Doveli su Dembelea koji je navikao na sidraša, Kutinja koji je uzimao 10 šuteva po meču,Grizmana koji je lutao i radio šta je htio, samo da bi im rekli da zaborave na to što su radili i da sada moraju povinovati se da je Mesi glavni i da ne mogu kao prije... Bolje bi im da su malo gledali na ekipu i ko se uklapa u stil i sistem.. Mesiju ne trebaju nijedan od njih trojice, njemu trebaju Rodrigo, Pedro i slični koji će iskoristiti prostor koji im on otvori navlačenjem pola odbrane na sebe...

avatar
Tata Messi
Saturday, 25.01.2020
19:00

Odbrana na nivou Zvezdine u LS.Na sredini terena nema nimalo kreativnosti.Pravice Kutinja od blata.Jos ako na to dodamo da napad u kojem je jedini pretnja Mesi,dobijemo ovaj cirkus.Fati jos nije zreo da igra ozbiljan fudbal.Jednostavno Dembele je najbolje krilo koje Barselona ima

avatar
Kristijano Penaldo
Saturday, 25.01.2020
19:03

Kutinjo, sve vreme to govorim

avatar
RocknRolla
Saturday, 25.01.2020
19:05

Mesi je stvarno bio opasan al ne po gol vec po treci,drugi pa prvi red tribina gde su mu zavrsavale lopte posle slobodnjaka :D

avatar
zeks
Saturday, 25.01.2020
18:59

Nije trener bio greska,ne moze se sve promeniti za mesec dana.Previse problema bez Suareza u ekipi,napadac se mora kupiti

avatar
Oldboy
Saturday, 25.01.2020
19:03

A sto im ovi upropastise odbranu ako im fali napadač?

avatar
P. S.
Saturday, 25.01.2020
20:34

Moglo bi se tako reći... prateći Barsu na flashscore-u. Svi oni koji su i na drugi način pratili Barsu bar u poslednjih 6 godina (recimo gledajući utakmice, a ne samo rezultate na flashscore-u), mogli su da vide da je Enrique bio velika greška, nezavisno od toga što je Valverde bio još 3 puta gori. Potpuno ista priča je i sada: Valverde je bio još veća greška, nezavisno od toga da li će ovaj biti bolji ili još gori.

Problema je previše, nezavisno od odsustva Suareza. Uostalom kupili su napadača za 120 m€, pa ništa. Da rukovodstvo nije korumpirano, da se pamet prodaje i da su je kupovali umesto 80% igrača i trenera koje su kupili u poslednjih 6 godina, sasvim sigurno bismo danas gledali daleko bolju Barsu.

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 25.01.2020
18:59

Ovaj je očito došao da nastavi niz negativnih rekorda i neuspeha koje je započeo E. Valverde...

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 25.01.2020
19:51

Dve titule su baš neuspeh 🤣

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 25.01.2020
21:46

Nine sve do trenera problem je sto Niko nema muda da kaze da je Pike drvo fudbala covek svaku utakmicu igra najsporiji je igrac svih liga tehnika O Buskets mlitav drzi loptu kao da Barsa vodi nema snagu Alba Roberto Umtiti bolje bez njih kao I Grizman covek trci kao muva bez glavu nezna gde se nalazi svaku loptu vraca na prvu nazad nijednom nisam video of kada je dosao da primi loptu I Keene prema golu cisti promasaj kao I Dembele Dinj Lengle marsu p.... m... osimTer Stegena I Mesija svi ostali nezasluzuju da igraju za Barsu

avatar
Aleksandar26701
Saturday, 25.01.2020
18:58

Trebali su da prime jos 10 gola.

avatar
RocknRolla
Saturday, 25.01.2020
18:58

Barselona je proslost,njih je samo Valverde sa svojom defanzivnom taktikom mogao da gura. Dugo nisam video da jedna ekipa zavisi od jednog igraca kao Barselona od Suareza, sad kad je povredjen nemaju cemu da se nadaju u borbi za trofeje. Realnost je da im Real preuzima primat u Primeri a da u ligi sampiona sledi nova bruka. Voleo bih da dodju na Enfild na partiju pokera :D

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
18:58

Ponistise ljudi ciste golove Valensiji, prekidaju akcije 1 v 1, dzaba Manzano, ni on ne pomaze.

avatar
Kristijano Penaldo
Saturday, 25.01.2020
19:02

Cekaj, dal se to navijac reala nesto zali na sudjenje? 😂

avatar
Don Luciano
Saturday, 25.01.2020
19:28

Isti ste i vi i navijaci reala,uzalud se prepucavate...ne zna se kome vise sudije pomazu bilo to u LS ili domacem prvenstvu!!

avatar
fadsasdfads
Saturday, 25.01.2020
18:55

Nije problem trener vec.sudija 😂😂😂

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 25.01.2020
18:54

Meni je više žao ovo gledati